kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir.mahmud efe ve mertte allerjik astım teşhisi konuldu mert sanırım ilaçların etkisinden(kortizonlu) yaşıtlarına göre dahazayıf ve çelimsiz neyse anlatacak çok konu var moralim bozuluyor hepinizi öpüyorum taze anneleri 2 kere öpüyorum .) sevgiler
gülhancığım hayırlı uğurlu olsun nişanınız çoçukların sünneti nişanıda atlattınız çok şükür rahatlamıştırsınız. gerçi düğün var sırada düğün nezaman kısmetse yakınmı vakti?
yaseminciğim hoşgeldin... vede geçmiş olsun buğradada emeklediği dönemde çıkmıştı salonun halısının tozlarından olmuştu her hafta hastanedeydik hep hastaydı hava veriliyorudu. şimdiki çoçuklar çok problemli her çoçukta var nerdeyse bu alerjik astım. seninkilerde çok hastalanırdı demek ondanmış. tekrar geçmiş olsun üzme canını Allah daha büyük dert vermesin. nelere alerjisi olduğu bellimi? rabbim şifasını verir inş.
merhaba kızlar,
pazartesi günü eşyalarımı yükleyip gönderdim dün gece ulaşmışlar eşim yavaş yavaş kendi çapında yerleştirmeye çalışıyor aslında bir kaç gün helini bırakıp gidip eşyaları düzenleyip ondan sonra izmite dönüp helinle artvine dönmeyi planlıyordum ama başta sevgili kızkardeşimin bunu bir şekilde karşıma oldukça farklı şekilde karşıma koyacağı için en iyisi helinle beraber yavaş yavaş yerleştirmek diye düşünüyorum.
ridacım öncelikle betül için geçmiş olsun diyorum ve en kısa zamanda uzman doktora götürmeni tavsiye ederim bu kadar hırıldaması normal mi? öğrenmek gerek gerçi helinin de bir dönem hırrlamaları çoktu doktor bebeklerde görülen normal bir durum olduğunu ve zamanla geçeceğini söylemişti geçti belki betülün de böyledir ama yine de doktorsa götürsen iyi olur.
Ayrıca Adanın tedaviye cevap vermesine çok sevindim dualarımız hem onunla hem de hasta diğer çocuklarımızla .....
bu arada bizim tayinle hayırlısı artık bir de 91 puanla gelemeyen arkadaşın görevi ne? o 50 puanlık kişinin branşı farklıysa böyle bir durum olabilir yok aksi bir durum varsa yani puan dışında şartlar eşitse hemen idari mahkemeye başvursun canım...
bu arada kızlar helinin tuvalet eğitimi de bugün itibariyle alıştırma bazında devam ediyor sabah hanımefendi ben çişimi yapcam dedi ve oturdu 5 dk sonra yaptı kahvaltıdan sonra bir daha oturmak istedi bu sefer kakasını yaptı ama hanımefendiyi lazımlıktan kaldıramıyorum benim bildiğim lazımlığa çocuğu oturtmak mesele bizimkisinde de kaldırmak mesele ben çiş yapçam deyip kalkmıyor zilli öğlen bir ara ben tuvlaete girdiğimde o da geldi bezini kendi çıkardı tuvalete oturdu beraber çiş yaptık :)) annem bezi tamamen çıkar diyor ama ben de önce çişi geldiğinde haber vermesini öğrensin diye bir kaç gün böyle deneyeyim diyorum ya bakalım artık :)
bir de lazımlığı kendi istedi arkadaşın çocuğunda görmüştü ve kendisi seçti bu da onun lazımlığını benimsemesini sağladı galiba ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?