çok üzüldüm.Allah şifasını versin inşallah.mutlaka dua edicem.keşke dün kandilde öğrenip dua etseydik.
merhabalar. yazılanları ara sıra takip edip yazmaya pek fırsat bulamıyordum. son bir buçuk ayda hayatım değişti. annemi kanserden kaybettik. o ara göğsümde kitle farkettim. dr şüpheli dedi. cenazenin haftasına ankaraya gidip amelitatla aldırdım çok şükür temiz çıktı.o ara tayinim çıkmıştı annem çok isterdi gelmemi geldim ama o yok artık.evi taşıdık hala yerleşmeye çalışıyoruz.eşim özürden tayin istayecek en yakın 60 km yerde açık var.ve bende müthiş bir kanser fobisi başladı sürekli oramı buramı kontrol edip şüpheleniyorum nasıl kurtulcam bilmiyorum
selmacım sanırım öyle..bizim kız diş çıkarma savaşı veriyor..ne bulsa ağzına atmaya çalışıyor..dün muhammet bisküvi istedi verdim..ebru betül ele geçirmiş bisküvileri doldurmuş ağzına ben de netteydim farketmedim muhammed içeri girince kız kardeşinin yanına geldi ben de yanından gitsin diye seslendim muhammed anlatmaya çalıştı ama oralı olmadım beni neden rahatsız ediyorsun diye arkamı bi döndüm kız nefes alamıyor..fırladım yerimden nasıl çıkardım ağzındakileri bilemedim..birden ağlamaya başladı nefes alınca çocuk..kendimden utanıyorum..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?