Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yerim ben muhammet i:) canım hepimiz insanız olabiliyor işte böyle şeyler...senin cadı da doldurmuş hepsini ağzına ne bu hız..
kızlar bugün bir arkadaşım geldi...dini felan konuştuk biraz çok iyi geldi bana:) sadaka hakkında konuştuk belayı kazayı defedermiş... hastalıkları sıkıntıları zaten biliyorsunuzdur..birde ben namaz konusunda hep derim ela yüzünden felan kılamıyorum bahane bulurum kılıyorumda 4 4 lük değil işte...onun içinde allah neyi bahane edersen ondan seni imtihan edermiş..hani diyorum ya ela dan kılamıyorum ela ile beni imthan edermiş...ben çok etkilendim bunu duyunca daha dikkatli olucam artık...kılıcam inşallah aksatmadan...size de anlatayım dedim...
tayin isteyeceğim dualarınızı bekliyorum...a.s.
ridacım demek betüşümüz diş çıkarıyor Allah yardımcınız olsun bu sıcaklarda yavrucak nasıl dayansın . helinin maşaallah ben anlamadım bile çok az çocuk böyle az sorunlu bir şekilde atlatırmış sanırım ben şanslı azınlıktayım :)
yazı silme olayına gelince ben de bir ara helin yüzünden şu yöntemi kullanmıştım "önce wordde yazıyorum sonra kopyala yapıştır yapıyorum" baya işe yaramıştı canım :)
bu arada Rabbim Ada mıza şifa versin ve ailesine sabır ihsan eylesin ....
evet kadercim erkek kardeşim nişanlanıyo.......haklısın doğa harika ama bi yere kadar..inşallah selmada sende istediğiniz yerlere tayin olursunuz..
kaderciğim hoşgeldin sende iyi negüzel toparlandık hepimiz:)) bizim kreş olayı 3. gününde eşimin sayesinde buğranın ağlamasına dayanamadığı için yattı ama yarın tekrardan başlatacağız 1 ay boyunca haftaiçi hergün. alışır heralde bişekilde.
yarın itibariyle yatıp istirahat edeceğim zaten enerji depolamam lazım yormayayım artık kendimi. düşünmekte istemiyorum önümüzdeki hafta sonu kadın gelir temizlediği kadar temizler gerisinide düşünmicem badana boyanın olacağı yok gibi 10 günden az kaldı ramazana zaten ramazana denk geleceği için mevlüt filanda yapamayacağım hemen kimseciklerde yok zaten. amaaan olduğu kadar herşey......