ışılcım hoş geldin canım ..güzün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah yeğenimiz büyümüş bile maaaşallah..wc yide atlatmışsınız rabbim nazarlardan saklasın..benikilerin arası 3 yaş muharem alıştığı halde kardeşi doğunca işemeye başlamıştı..şimdi kıskançlık yokmuş inşallah ilerleyn zamanlarda da olmaz..selma kder rida tuğba sizleride öpüyorum
hoşgeldin canım. yeni bebişin hayırlı olsun...
maşallah herşey yolunda gidiyor kıskançlık yok bezdende kurtulmuşsun çok sevindim ya inş darısı benimde başıma 2 haftam kaldı kurbanlık koyun gibi bekliyorum nelerle karşılaşacağımı. inş seninki gibi benim oğlumda kıskanmaz sever kardeşini:Saruboceq:
cok tesekkurederim cnm iyi dileklerin icin hic korkma hersey yolunda olur insallah sana yardim edecek bi yakinin olursa yaninda bebekle o ilgilenir sende buyukle yavas yavas kayarsan bebege farketmez belki bende ise yaradi.umarim sendede yarar opuldun cnm:)
ışılcım benim kızım batudan 4 ay büyük..tuğbanınkinden de 6 ay büyük olacak..yani abla oldu benim kızım artık..uyandı oynuyor Allahtan..mızırdanarak da olsa..
maşallah uygar kardeşini kıskanmamış, bizim ki hastanede bebeği ilk gördüğünde öptü eve gelince bir tokat indirdi bebeğe görmeliydiniz..muhammed benimle geçirirdi tüm zamanını işten de ayrılmıştım hamileliğimi öğrendiğimde..hep birlikteydik çok severdi beni..bebek olunca ilk etapta ne ben ne de oğlum alışamadık diyebilirim..sanki oğluma ihanet ediyormuşum gibi bir duygu vardı içimde..onu kucağıma alıp sevemiyordum spinal anesteziyle olmuştu bebişim..çok ağladım ilk ay..ama sonra yavaş yavaş oğlumla da ilgilenmeye başladığımda attım o duyguları içimden..kızım çok farklı bir duygu verdi bize her yönden değiştirdi bizi ailemizi..hayata bakışımızı..çok mutluyum..Rabbim acılarını göstermesin ve isteyen herkese versin..uykusuz kalıyorum kendimi mutsuz hissediyorum bazen ama sonra istiğfar ediyorum..şükrediyorum Yaradana..aramızda en deneyimlisi gülhancım ancak ben de şunları söyleyebilirim ki evet iki çocuk çok zor ama çok da keyifli..gülünü seven dikenine katlanıyor..anne olmak böyle bişey, kadercim ve selmacım sizlere de bu sözüm..
merhaba kızlar.
ben köydeyim yazamadım geçmişi de hepsini okuyamadım...ışıl hoş geldin bebeğin hayırlı uzun ömürlü olsun...doğumun nasıl oldu? zorlandın mı?
rida cım gülhan cım kader cim tuğba cım hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?