canlar nabersiniz.kardelencim sonuçlarına açok sevindiim.ya kızlar bugün ilk defa kıpırdanışlarını hissettim bebişimin ayy çok güzel bi duygu bu yahuu.inşallah herkese nasip eder allah hiçbir kadının boş bırakmaz kucağını
selam arkadaslar ben yeni katıldım aranıza 1 haftadır okuyordum yazılarılarını bayagı faydalandım aranızda en son dogum yapcak benim herhalde 30 mayıs dedi doktor su anda 12 hafta 6 günlük hamileyim
buarada ayperin sende yoksun ,ne oldu en son dra gitcektin
selam arkadaslar ben yeni katıldım aranıza 1 haftadır okuyordum yazılarılarını bayagı faydalandım aranızda en son dogum yapcak benim herhalde 30 mayıs dedi doktor su anda 12 hafta 6 günlük hamileyim
ve kısslar :sm_cool:bir meleğim olacağını öğrendim..:sm_cool: % 100 bende gördüm ve eminim ..busatten sonrada vücudunda ek birşey olmayacağına göre kesin prenses bu ..yerimseniben busefer kendimi daha cok garip hissettim...görmek bir yana , kızım demek bile içimi titretiyor..tüm vücudu elleri bacakları kısaca herşeyi daha net görülüyordu..göz yuvaları herşey yerine oturmuş gibiydi....bir ay önceki görüntüsüne göre tüm vucudu şekillenmiş..bacakları ve kolları vücuduna göre daha uzun..hatta kollarıyla kafasını gizlemeye bile calıştı..sanki oyun oynuyordu..net tüm herşeyini dr ölçtü..kolunu bacağını gövdesini, başını..ölçülerde şükürler olsunki normal çıktı..doğum için ultr.gösterdiği tarih mayıs 1 ..dr değişebilir sonlara doğru netleştiririz dedi..tabii doğum için henüz netbirşey karar veremediğimden normal veya sezeryan olması bunda etken olacak ..bebişin yüzdüğü :dance: sıvıyı ölçtü normal çıktı ..ve bolca sıvı almak gerekiyor dedi..rahim gittikçe büyüyor ve nekadar sıvı alırsan o kadar kasılman azalır dedi..son haftalardaki şikayetlerimden bahsettim ..sabahları şiddetli baş ağrım ve zaman zaman ortaya cıkan bel ağrımdan,baş ağrısı için minoset içebilirsin,bel ağrısı için bolca yürümen ve duruş şekline dikkat etmen gerekiyor dedi..bebişler büyüdükçe öne doğru bir eğilme oluyor, mümkün oldukça dik durmaya,oturduğun yerde sırtına yastık koymaya gayret et dedi..
ayrıca 3 lü test için kan aldılar ve dr ben bunu genelde yapıyorum birşey düşünme dedi..hafta içinde sonuçlar cıkacak..inşallah iyi çıkacak..a.s ayrıca bir sonraki ay tüm organlarını kontrol edeceğini söyledi..işte böyle...yazdıklarım işinize yarar inşallah kıslar.. .a.s
kayracım nerdesin yaaaaaa ,,,,,,,,,iyimisin neler yapıyon merak ettimmmm
mrb mügecim hoşgeldin aramıza ,hayırlı olsun müge amin canım inş hep berebaer sağ sağlim bebeği kucağına alırız Şenizmüge ya çok kilo vermişsin bi druna sorsaydın 9 klio az değil ya:bbo:
Selam Murgiz'cim,
Yine günler sonra sizlere kavuştum. Aslında benden kaynaklanıyor. Mide bulantası için doktorun verdiği ilacı kullanmıyorum, sonra bir de halsizlik; ilk günlerden bile daha fazla etkilenir oldum. İnşallah önümüzdeki günlerde ben de aranızda olurum. Bu gidişle "kızlar burda yeniyim beni de aranıza alır mısınız" gibi abuk mesajlar yazmaya başlayacağım :))
Sen nasılsın canım? Kontrol günlerin yaklaşmış olmalı. İnşallah gönlüne göre olanın müjdesiyle dönersin. Çok öptüm Murgiz'cim... Sevgiyle kal...Şeniz
anladım mügecim çok şükür canım bi sorun olmasında,,canım sağlıklı beslenme bended de çok işe yaradı tabi ben kilo aldım çünkü,, herhalde yeterince beslenemiyodum ki sindirim sorunu çekiyodum .şimdi hamile olmama rağmen sindirim sorunum yok çok şükür kendimi bebeğime faydalı olduğum için çok mutlu hissdiyorum:teytey:teşekkürler murgiz,
9 kg verdim ama öncesinde kiloluydum. düzenli beslenmeye bağladık kilo vermemi. dr herhangi bir sorun olmadığını söyledi.