merhaba kızlar
ela nın gündüz uykularının süresi baya azaldı yemeğimi yapamadan uyanıverdiği oluyor..sizinkiler ne durumdalar??
babaannem yürütmeye çalış durdu yaptırt adım attırt diyor ben ayrıyetten bişey yapmıyorum böyle çabalamak mı lazım yürümesi için...
artık havalarda ısınıyor yürüseler de raha gezebilsek diyorum yaa..
bu hafta sonu düğünümğz var istanbul a gideceğiz eşimin kardeşi yani kaynım evleniyor...
kızlar içimi dökmek istedim eşyalarımızı altınlarımızı herşeyimizi eşim yapmıştı yatak odası ve beyaz eşyalarımı annemler aldı zaten...ama şimdi kaynıma herşeyi yapıyolar...biz de adana ya tayinimiz çıkınca ağustosta istiyorum tayinimi...bizim ev kayınvalidemlerin oraya geçecekler...kaynımın arabasını da zaten çok önceden almışlardı bazen düşünüp takıyorum neden eşime bunlar olmadı diye...eşimde ben okudum o okumadı boşver ona yapsınlar o kalacak annemlerin yakınında biz gideceğiz gibisinden beni teselli ediyor...haksız mıyım sizce?
bir yerde iyi oldu minnetimiz olmaz diye düşünsem de...eşyalarımız alınırken hep kayınvalidem yanımızdaydı iyi kötü fikir beyan etmişti hatta plazma tv almak istedik ne gerek var diye aldırtmadı oysa parasını o vermeyeceği halde....benim bekarlık tv mi kullandık...şimdi kaynım nişanlısıyla kafasına göre aldı herşeyini ve plazmasını da...ve ödeyecek olanlarda kayınvalidemler....
ben mi abartıyorum??