2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba ya aslında anlatcak çok şey var hemde yok hergün okuyom ama yazamadım bi türlü
annemelr gitti alışmaya çalışıyom işte ardanın pipişi iyileşmeye başladı daha yeni ama bayağı yara kalıyor ben hemen geçecek zannettim
işte böyle hepinizi çok öpüyorum
 
evet biraz fitil verdim düştü inşallah tekrar çokmaz teşekkürler canım

biraz yardımcı olabıldıysem ne mutlu benım kızım da ben hep fitil kullandım surup falan fayda etmedıgı için ben bılıyorum yoksa tabıkı yınede dr en iisi çok çok gecmiş olsun bebesıne ve sana :teytey:
 
selmacım çirkin oluyo ama sıklaşması için kestirdim ben hiç ağlamadı.bi garip duruyo çabuk uızar inşallah
 
kızlar merhaba. umarım herkes iyidir. rida,gizem,elif,derya,selma,gülhan.... adını sayamadığım tüm mayıs annelerine güzel bi pazar diliyorum.geçmiş yazıları okuyamıyorum kuzey hiç fırsat vermiyor çok hareketli hiç yerinde durmuyor.ne olacak bu çocuk büyüyünce bilmiyorum. yürüteçten atlyor,koltukların tepelerinde geziyor. herneyse ben de okul,ev işi,çocuk,koca derkn çok yoruluyorum. tatili iple çekiyorum.öğle oldu ama hla kahvaltı sofrasını bile toplayamadım.eşimde yardımcı oluyor ama yinede işler bi türlü yetişmiyor. ben topluyorum evi kuzey dağıtıyor.bütün çekmeceler ortada.koli badıyla bantladım ama onuda soküp atıyor.yine açıyor.evi ona göre ayarladım artık.ne örtü avar ne süs eşyası.herşeyi kaldırdım.
ben biraz iş yapayım.herkesi ve bebişleri öpüyorum.hoşçakalın..
 
2008 mayıs anneleri aranızda doğuma 1 ay kala doktor değiştiren oldu mu bende 2009 mayıs annesiyim erken doğum riski de var ama hamileliğimin başından beri takiplerimi yapan doktorumla hastane konusunda uzlaşamadık şimdi doktorumu değiştirsem sorun yaşar mıyım son haftalarda doktor değiştirmek riskli olr mu?Acilen fikirlerinizi bekliyorum.
 
canım ben 3 doktor değiştirdim maalesef..istanbul da özel hastaneye gittim.32.haftada izne ayrıldım memleketime gittim orada bir doktorla anlaştım.eşim doktor olduğu için göstermelik ilgilendiameliyatımı da başka bir doktor yaptı ama o baya ilgiliydi.
mümkünse değiştirme derim..eğer değiştireceksende gerçekten ilgilenecek seni anlayacak biriyle anlaş...
 

merhaba canım doğum olayı biraz şansa kalmış...ben bütün kontrollerime eşimin çalıştığı hastanede gittim...fakat erken doğum başlayınca yakın olan hastaneye gittik...hiçbir problem yaşanmadı ve doktorumda çok iyiydi...
 
canım ela da daha tık yok...tutunup yürüyor tek eliyle bile duruyor yürüyor..durdu yapıyor bu kadar
bende merak ediyorum yürüyenler var mı...
 
bizimki 3 - 4 adım atıp düşüyo yakında yürür gibi doğum gününe kadar yürür inş
 
Bızımkındede tık yok
ellerınden tutunca koŞuyo sankı ama sadece 1 dk falan dıkılebılıyo desteksız adım atma yok:)
 
kuzey de 8 aylık olduğundan beri ayakta kendi kalkıyor tutunarak,ayakta da duruyor.elinden tutunca yürüyor ama kendi başına yürümüyor. yaşında ancakl yürür heralde.yaşımıza daha var. 1 yadan fazla zaman var.bakalım ne olacak.
herkes iyidir umarım.bebişler nasıl kızlar?
 

ben doğuma bir ay kalaya kadar düzenli olarak gittiğim bir özel hastanenin doktorunu değiştirmek zorunda kaldım..eşim askerdeydi ve doğumu özel hastanede yapmam zordu..zaten Devlet Hastanesinde de özel odalar ve olanaklar olduğunu eski doktorum söyleyince Devlet Hastanesi doktorunun Özel Muayenehanesine gittim son bir ay..elimde hamileliğimin sürecini gösteren bir belgem vardı..özel durumlarını bildirirsen doktor değiştirmek hiç riskli değil....zaten yeni doktorun da ilgili bilgileri öğrenecektir senden..

kesinlikle sağlık hiçbir şeyle ölçülmez ancak işini dürüst yapan doktorlarımızı tenzih ederek söylüyorum..bazı doktorlar yeminlerini unutup hastalarını müşteri gibi değerlendiriyorlar..arkadaşlarım hatırlarlar, özel hastaneye 8 ayda ödemediğim parayı devlet hastanesi doktoruna 1 ayda ödedim..her 4 günde yada 1 haftada gittiğimde 70 tl aldı benden..üstelik eşim asker olduğu için indirim yaptığını söyledi bana...fisfisfis
keşke dedim bu parayı vereceğime özel hastanede eski doktoruma yaptırsaydım doğumu..eşim asker olmasa bu parayı ödemek bu kadar zoruma gitmeyecekti..

bisiklet rumuzlu arkadaşım yeter ki sağlıkla getir dünyaya yavrunu..her şeyi unutuyor insan..doktor seçimi tabi ki çok önemli ama biri olmazsa diğeri olur..yeter ki tecrübeli olsun, kendinin ve yavrunun hayatını güvenle teslim edeceğin biri olsun..
dilerim her şey gönlünce olur..Rabbim yar ve yardımcın olsun canım..Sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim..
 
merhaba arkadaşlar..
Ebrucum Cuma duana yetişemedim ama tüm güzel temennilerine gönülden AMıııN diyorum..Bilmukabele..
Selmacım seni ve Minik Ela'mızı tanımaktan çok memununuz..iyi ki varsınız..Gizemcim annenleri gönderdin, Allah kavuştursun..nasılsın canım..Ardacık'ın pipisi hala yara mııı? Onu Verene Kurban Olurum ben..ağrısı var mı, ağlıyor mu?
Benim için öp Arda'yı...

Gökçencim nasılsın, seni görmek ne güzel..Kuzeyin yeni fotosunu paylaşırsan çok sevineceğim..son halini çok merak ettim..
ErvuScuğum, Muhammed de Doruk ve Kuzey gibi..Muhammed'in elinden tutunca uçuruyor bizi..peşinden yetişemiyoruz..ama kendi haline bırakınca öylece kalıyor..oturtmaya çalışınca da ayak diriyor..oturmak istemiyor..
 
bizimki 3 - 4 adım atıp düşüyo yakında yürür gibi doğum gününe kadar yürür inş

Elhamdülillah Musoncum..hani derler ya..inşallah yaşını karşılar..doğum gününde bir sürpriz yapar sizlere
 
merhaba kızlar
ela nın gündüz uykularının süresi baya azaldı yemeğimi yapamadan uyanıverdiği oluyor..sizinkiler ne durumdalar??
babaannem yürütmeye çalış durdu yaptırt adım attırt diyor ben ayrıyetten bişey yapmıyorum böyle çabalamak mı lazım yürümesi için...
artık havalarda ısınıyor yürüseler de raha gezebilsek diyorum yaa..
bu hafta sonu düğünümğz var istanbul a gideceğiz eşimin kardeşi yani kaynım evleniyor...
kızlar içimi dökmek istedim eşyalarımızı altınlarımızı herşeyimizi eşim yapmıştı yatak odası ve beyaz eşyalarımı annemler aldı zaten...ama şimdi kaynıma herşeyi yapıyolar...biz de adana ya tayinimiz çıkınca ağustosta istiyorum tayinimi...bizim ev kayınvalidemlerin oraya geçecekler...kaynımın arabasını da zaten çok önceden almışlardı bazen düşünüp takıyorum neden eşime bunlar olmadı diye...eşimde ben okudum o okumadı boşver ona yapsınlar o kalacak annemlerin yakınında biz gideceğiz gibisinden beni teselli ediyor...haksız mıyım sizce?
bir yerde iyi oldu minnetimiz olmaz diye düşünsem de...eşyalarımız alınırken hep kayınvalidem yanımızdaydı iyi kötü fikir beyan etmişti hatta plazma tv almak istedik ne gerek var diye aldırtmadı oysa parasını o vermeyeceği halde....benim bekarlık tv mi kullandık...şimdi kaynım nişanlısıyla kafasına göre aldı herşeyini ve plazmasını da...ve ödeyecek olanlarda kayınvalidemler....

ben mi abartıyorum??
 

canım abartmıyorsun seni çok iyi anlıyorum...çünkü kaynanam yüzünden bir ay öncesine kadar boşanmış olacaktık...fakat eşimi çok sevdiğim için ve küçücük yavrumun babasına ihtiyac duyduğu için ayrılmadım...sana karışması ve aldıklarına müdahele etmesi tamamen seni iyi niyetinden kaynaklı...hiç kafana takma eşya filan fasa fiso...sen ayaklarının üstüne basıyorsun daha iyisini alırsın...yaşlı insanlar...kafaları o kadar basıyor...sen eşinle mutlu bebişini güzelce büyüt...kaynanan gelldiğinde hoşgeldin nasılsın gibi tatlı sözler sarfet inan çok mutlu olursun...ben içimdeki kaynana canavarını öldürdüm şu an çok mutluyum...kaynanamı haftada en az dört kez görüyorum...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…