günaydın fıstıklar..
şöyle bir geçmişe göz atttım
gökçen pastalardan bizde istiyoruz amaaa:))
gizem gündüz iki defa uyurdu normalde iki gündür bir kere uyuyor ve uykusunu alamadığı içinde çok huysuz oluyor aslında uyumaları en iyi yöntem..
burda sormak ne derecede doğru bilmiyorum ama sallıyormusunuz bebişleri nasıl uyutuyorsunuz?????
casser seni çok iyi anlıyorum ben o depresif hallerimi ilk aylarda yaşamıştım sanki hayatım kaydı gibiydi dışarı çıkamıyorum hayattan zevk alamıyorum her söylenen ters geliyor v.s. yani bu tip duygular içinde olman gayet normal ama eminim atlatıcaksın
hem ne güzel y.lisansını bitirmişsin ben tez döneminde bırakmak zorunda kaldım evlendim istanbula geçtim çünkü
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
( inşallah doktoranı da yaparsın bebeği engel olarak görme sadece bir süreliğine yaşamını etkiliyecek neticede onlarda büyüyecek ve bu hallerini çok özliycez düşünsene..
gülhan hem hastalık hem diş bir anda atlatmışsınız iyi olmuş
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
)
sabah 7 de kalktık yatak nasıl tatlı geliyordu bana sinir oldum kızımma ama yine de kalktık işte
(herkes aynı dertten muzdarip ayol
(
sabah onun gel gel sesleriyle uyandım durmadan gel gel deyip durdu bu haline bakınca da gülesim geliyor
annelik böyle bişey aynı anda kızmak ve aynı anda gülmek anlamadım gittiiiii....