herkese günaydın arkadaşlar...casserciğim biraz fazla bunalmışşın...seni çok iyi anlıyorum...aynı problemler bizdede var...fakat annelik ulvi bir görevdir...senin doktora yapmandan bebeğin daha önemli...çünkü altı ay bir yıl geç yaparsın fakat bebeğinin bu günlerini bir ömür boyu bir daha göremessin...bende çalışmıyorum hatta maddi problemlerimiz var fakat işe girmeyi hep erteliyorum...çünkü biliyorumki bu günleri birdaha göremeyeceğim...şu anda bebeğimiz bizlere bağımlı işe birde olumlu yönünden bak...sabah bebeğinle kahvaltı yapmak, yabancıya gitmeyip sana sarılması, bir gülümsemesi ömre değer...ilk heceleri kelimeleri, pozitif ol ve pozitif düşün...bebeğin seni taklit ediyor...bebeğin mamasının beş dk gecikmesi o kadar üzmezmiş ama annesinin bebeğinin emzirirken tv izlemesi çok üzermiş...emzirirken gülümse göz teması kur...onunla mutlu anlar paylaş...birde bakmışınki ne uykusuzluk ne yorgunluk kalmıyor...sabahları babamızı gönderdikten sonra kızımla beraber yatıyoruz tam daldığım anda saçımı çeken burnumu çeken suratımı çizen minik bir elle uyanıyorum kızıyorum uyumak istiyorum ama karşımda gülen bir yüz görünce dayanamıyorum ve bebişimle boğuşmaya başlıyoruz sabahın erken saati kalkıyoruz...işte annelik bu...annemiz bizi nasıl büyüttü...kendiliğimizden büyümedik değilmi...
diş problemi için akşam yatarken diş jeli sürün daha rahat uyuyacaktır....
diş problemi için akşam yatarken diş jeli sürün daha rahat uyuyacaktır....