ozgun2008 Merhabalar, nasipse ben de 2009 mayıs annesi olacağım. sizleri takip ederken de imrendiğimi söylemeliyim. Allah size ve güzel bebeklerinize uzun ve sağlıklı bir ömür versin.
Sizi rahatsız etmemin nedeni hem bir derdimi sizle paylaşmak hem de sizden bu konudaki fikirleriniz öğrenmek.
bugün tam 22 haftalık hamileyim. ve malesef ben hala kusuyorum. 7. haftada başlayan kusmalar giderek şiddetlenip 17 hafta gibi azalmıştı. tam geçiyor derken tekrar başladı. kahvaltıda dahil tüm öğünleri yer yemez 10 dk içinde kusuyorum. doktorum çok nadiren böyle durum olabileceğini ve 9 ay devam edebileceğini söyledi. bu arada bebeğimin gelişimi vs si iyi üstelik 5 kilo kadar da kilo aldığım için sorun yok dedi. ama inanın çok zorlanıyorum artık işyerinde evde nerde olursa olsun yemeğe öyle hevesle oturuyorum sonra 10 dk da çıkıyor. en son gaviscon şurup önerdi doktor o da kar etmedi. daha önce emedur iğne bile oldum kar etmedi.
en büyük endişem bebeğime bir zarar gelmesi ve bazı forumlarda 9 ay boyunca kusan birkaç kişiyi okudum. ve gayet sağlıklı çocukları olduğunu da biliyorum ama inanın sinir sistemim çok kötü. herkes daha geçmedimi falan diyince daha da kötü oluyorum.
böyle bir şey yaşayan ya da etrafında bu durumda olanları bilenler varsa lütfen yazsın.
cevabınızı bekliyorum
şimdiden teşekkürler...
mayıs 2009 anne adayı, özgün