Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet musoncum bende ayni fikirdeyim cok gec kaldim ama sonuc olarak yine burdayim hihoyyyt 5 mayis dogumlu bi oglum var cok hareketli ,heryere tirmaniyo pesinden kosmaktan bi hal oluyorum malesef gece uykularida cok duzensiz teyzeleri-tatlicadiarzu-gizemcim elifcim gökçencm deryacm fundacm hepinize çok teşekkür ederim
elifcm annende yetişmiş hemen yardıma ah ah şu annelerimizde olmasa kaç yaşına gelirsek gelelim onlar herzaman yardımımıza koşuyolar canım umarım ameliyatında çok iyi geçerde bi an önce dönersin çocuklarının başına moralini çok yüksek tut canım sen iyi olursan çocuklarda iyi olur onlar küçük anlamaz diyoruz ama inan herşeyi anlıyolar çok çok geçmiş olsun dualarımız seninle canım
edacm benikide dün çok huysuzdu dişmi çıkarıyo onlar diş çıkarıyo ama bizde de sıka sıka diş kalmayck heralde:1no2:kolay gelsin canım ikimizede sona biz kaldık he ridanınkide çıkarmadı daha
totsokcm niye bu kadar geç kaldın olsun hoşgeldin aramıza bebişin kızmı erkekmi canım yoğunlukta erkek var umarım seninki kızdır soyumuz tükenecek canımdelikafadulden
baya bi kalabalık olduk :teytey:
eda yaren selma gizen neysen rida esra hazalt totsak elif gülhan casser gökçn ervus adını unuttuğum arkadaşlarım hepinize günaydınmirmirmirmir mirmirmirmirmirmirmirmir
Arkadaşlar;
Bende 18 Mayıs 2008 de doğum yaptım. 8 aylık bir oğlum var. Mayı annesiyim. Ayrıca Mayıs doğumluyum a.s
arkadaşlar sizin bebişlerde sizden ayrılmak istemeyenlerdenmi...benim bebiş bir sn. gözünün önünden ayrılmamı istemiyor...mutfaa çay almaya gittiğim zaman bile (10 sn geçmez) feryadı koparıyor...offff çocuk büyütmek çok zormuş
arkadaşlar sizin bebişlerde sizden ayrılmak istemeyenlerdenmi...benim bebiş bir sn. gözünün önünden ayrılmamı istemiyor...mutfaa çay almaya gittiğim zaman bile (10 sn geçmez) feryadı koparıyor...offff çocuk büyütmek çok zormuş
funda cım iyiyiz şükür bu arada benim adım selma:))