Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sırasıyla gidelim..
öncelikle casser ve gülhana geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin arkadaşlar..
muson benim de uykuya öyle ihtiyacım var ki yaramı deştin..
gökçen seni çok özlemişim yahuu...değinmeden geçemiycem..
aozli benim oğluşumun da yürümekten geçtim de emekleme gibi bir çabası yok..yatırıyorum öylece kalıyor..karşısına oyuncaklarını koyuyorum belki hareketlenir diye..uzanıyor ama ayaklarını hiç oynatmıyor bile..daha zamanı var sanırım..diş de yok..
neysencim...sizin inciniz hayırlı olsun..darısı başımaza..zehra_26
elifcim...önceden kk denilince nedense sen, gizem, yasemin ve ebru gelirdiniz aklıma...
şimdilerde, sen, gizem, gökçen ve derya geliyor aklıma..sonra tüm müdavinlerin tek tek kulaklarını çınlatıyorum..derya, gülhan, muson, benimminikelam son zamanlarda en çok yazanlar...paylaşımlarda bulunan ve aramıza katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.. sayenizde 2008 mayıs annelerinin hep var olmasını temenni ediyorum..
elifcim Allah kabul etsin aşureni..ömrümüz olur, Allah da nasip ederse seni tanımayı ve aşurenden tatmayı ümid ediyorum..
canım arkadaşım, müslümanların birbirlerine sahip çıkamamalarından duyduğun rahatsızlığı dile getirmişsin..aynı duyguları paylaşıyoruz..lanetlenmiş bir kavimdir İSRAİLOĞULLARI..ama kendilerini çok üstün bir millet kabul ettiklerinden saf kan yahudiyi yahudi sayarlar..yani birbirlerine kız alıp verirler..çoğaldıkça övünçleri artar..aile planlaması yapmazlar..
Oysa peygamberimiz bir hadisinde de demiyor mu ' evleniniz çoğalınız, ben sizin çokluğunuzla övünürüm'
Allah Rasulü (SAV) efendimiz buyurdular ki ;
“Müslümanlar ile Yahudîler arasında çok kanlı bir muharebe olmadıkça kıyamet kopmaz. O muharebede Müslümanlar, yahudîleri tamamıyla kırıp öldürürler.Hattâ (bu kırıp öldürme o dereceye varır ki), bir yahudî taş veya ağaç arkasına saklansa, o taş veya ağaç, ‘Ey Müslüman! Ey Allah’ın kulu! Şu arkamdaki kişi bir yahudîdir. Gel, onu öldür’ diyecek olmasın. Garkad ağacı [büyük bir ağaç] müstesna. Çünkü o Yahudî ağacı nevindendir.” Müslim, Kitabü’l-Fiten: 82.
Arkadaşlar bu hadiste peygamber efendimiz yahudilerle müslümanlar arasında büyük bir savaşın olacağını ve müslümanların galip geleceğini haber vermektedir..arkasına saklanan kişinin yahudi olduğunu dile gelen ağaçların ve taşların söyleyeceğine dikkat çekiliyor ve yalnızca garkad ağacının yahudileri saklayacağı ve haber vermeyeceği vurgulanıyor..ve biliyor musunuz yahudiler yıllardan beri yahudi ağacı denen bu ağacı her fırsatta dikiyorlarmış..
yahudiler birbirlerine çok tutkun bir millet..sizin de dediğiniz gibi...
Arkadaşlar hepisinizi FETİH suresini okumaya davet ediyorum..
inanın dayanamıyorum, kan görmeye, çaresizler yüzler görmeye tahammül edemiyorum..hepinizin aynı duygularda olduğunu bilmek bile içime su serpiyor ancak onlar için dua edelim arkadaşlar lütfen..Allah büyüktür..
ben size dair herşeyi seviyorum..sizi ayrıcalıklı kılan o güzel duygularınızı düşünce olmaktan çıkarıp paylaşmanızı daha çok seviyorum..mayıs anneleri..güzel paylaşımlar dileğiyle..günaydın...
gizemcim öncelikle geçmiş oldun arda ya inşallah düzelir canım anılın matematikle ilgili yardıma ihtiyacı var sen geldin aklıma proje ödevi 7 . sınıfa gidiyor yapılmamış proje olucakmış bulduk bi kaç tane beğenmemiş hocası çok basit demiş sayılarla ilgili olabili matematik olsunda yardımcı olursan sevinirim canım