canım sağol profiline mesaj attım bakarsın öptümŞeniz
canım bende sana attım bi bak istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sağol profiline mesaj attım bakarsın öptümŞeniz
Kızlar merhaba arada bi girip bebişler ne kadar büyümüş neler yapıyo takip etmeye çalışıyorum inanın hiç vaktim olmuyo ama kuzular ne yapıyo anneler nasıl hep aklımdasınız merak ediyorum.
Bizim kuzu kum döküyordu bilenler bilir doktorumuz nefrolojiye yönlendirmişti bizi gittim bir çok tahlil verdi Ecrin'i zayıf buldu en son tartıda 7200 gr dı metabolizmasında da sorun olabilir diye çok tahlil yaptırdık sonuçları alıp gösterdim. Zayıf olması sağlıksız olduğu anlamına gelmiyormuş benim kuzum ufak tefek bi çıtır olcak anladığım kadarıyla, kuma gelince bende ve ailemde böbrek taşı ve kum var ve genetik olduğu ortaya çıktı. bebekte kum olmasının üç nedeni varmış biri genetik, diğeri vücudun kendi yapısı, diğeri ise susuz kalmak. bize doktorumuz kum döktüğümüz için devit damlayıda kestirmişti. sonuca gelicek olursak böbreğin süzemediği 2 mineral varmış tahlilde bunlar çıktı böbrek bu mineralleri süzemediğinden böbrekte kaldığı için kum oluşuyormuş bunu engellemek için bi ilaç verdi buda yapma bi ilaç bi takım ilaçlar ve maddeler karıştırılarak hazırlandı Ecrin'in ilacı. 3 ay sonra kontrol var sürekli tahlilller yaptırarak takip edicez. hamdolsun ki allahıma farklı sorunlar çıkmadı Allah yine dermansız dert vermesin tüm bebişleri korusun.
Hepiniz sevgiyle sağlıkla kalın kendinize, bebişinize ve ailenize iyi bakın.