Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimminikelam cevabın için saol geceleri muhallebi veriyorum ama gece boyunca her uyandığında emmek istiyo emziriyorum bende ama 15 dk da bi kalkıyo 2 ay önce salya problemimiz vardı bayağı akıyodu ama şimdi oda kesildi ama sürekli ağzına bişiler götürüyo galiba dişçıkarma aşamasında ondan huzursuz seninkinin dişleri çıkmaya başladımı?
ay canım ya bunada şükür ne olduğu anlaşılmış vede ilacıda varmış inş 3 ay sonrada kontrolü iyi geçer :Saruboceq:
canım bizde seni ve artık bize fazla katılamayan arkadaşları merak ediyoruz seni ve güzel kızını daha sık görmek isteriz öpüyorumŞeniz
evet canım 3 tane çıktı şimdi 4.çıkıyor çok zorluyor dün gece kaç kere uyandıağlayarak uyanıyor zor sakinleşiyor dediğin gibi hep emmek istiyor.
ben önceleri muhallebiyi biberonda veriyordum ve baya sulu oluyordu sonradan yine biberonda veriyorum gerçi ama bu sefer daha yoğun kıvamlı.belki doymuyor da olabilir birde muhallebiyi yoğun yap ya da miktarını artır diyeceğim ama.
sanırım diş çıkarıyor ela nında salyaları çok olmuştu sonradan azaldı ben daha vardır çıkarmasına derken çıkıverdi:)ne diyeyim allah kolaylık versin bize..
haklısın canancım herşeyin dilediğin gibi olsun herşey yoluna giirsin inş canım bizde seni görmekten mutluluk duyarız
anasericm inan çok üzüldüm umarım bir an önce iyleşir bebişin sen de aramıza dönersin
Saolun kızlar geçicek biliyorum. Tam detaylı bi şekilde anlatamadığım bi durumla karşı karşıya kaldığım için kötü bi dönem geçiriyorum allahın izniyle bu günler geçicek buna inanıyorum.
canancım inşallah ilaç iyi gelirde düzelir insan başına gelmeyince bilmiyo ne çeşit hastalıklar çıkıyo ortaya bizmde ateşimiz vardı 2 gündür antibiyotik kullanıyoruz kıçı fena pişik oldu kanıyo resmen iştahı yok napıcağımı şaşırdım artık bu arada dişlerimi gelcek bilmiyorum fazla bişey yazamıyourm hepinizi bebişlerinizle beraber öpüyorum
canancım inşallah ilaç iyi gelirde düzelir insan başına gelmeyince bilmiyo ne çeşit hastalıklar çıkıyo ortaya bizmde ateşimiz vardı 2 gündür antibiyotik kullanıyoruz kıçı fena pişik oldu kanıyo resmen iştahı yok napıcağımı şaşırdım artık bu arada dişlerimi gelcek bilmiyorum fazla bişey yazamıyourm hepinizi bebişlerinizle beraber öpüyorum