gizemcim napim çocuklarla mücadele akşam nasıl oluyor anlamıyorum anıl iyi ama arda hasta grip yine bebeğim öksürük burun tıkanıklığı her ay doktordayız valla senin ardan nasıl iyidir inşallah fırsat buldukça yazarım canımŞenizcanım görmemişim kusura bakma yarencim valla ben ilk 2 dozunu özel yaptırmıştım ama arlığın başında devler karşıladı ama sonradan yeni yazı çıkmış mayıs dğanlara vurmuyolarmış ama sen bi sağlk ocağını sor
u konuda en ayrıntılı bilgiyi derya ile gökçen biliyor onlar sana daha iyi yardımcı olur
bu arada nasılsn canım neler yapıyon ardan ansıl anılın nasılŞeniz
ulasedacım sağol canım yardımcı olduğun için senin bebiş nasıl inşallah hasta felan değildir kış geldi hastalıklar arttı malesefŞenizyarencim ben yaptırdım 2 kere.Kendimiz yaptırdık(Aşıyı eczaneden alıp,sağlık ocağında yaptırdık)3.dozu mayısta devlet karşılıyor bundan sonrakileri.:1rolleyes:
Merhabalar ben 2009 mayıs annesiyim.Acil Endol Fitil adlı fitilden arıyorum aranızda bu fitili kullanmış olan varmı?Varsa ücreti neyse almak istiyorum.Fitil artık satılmıyormuş.Bu sebeple acil gerekli sadece 3 tane kullanmam gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim
gizemcim napim çocuklarla mücadele akşam nasıl oluyor anlamıyorum anıl iyi ama arda hasta grip yine bebeğim öksürük burun tıkanıklığı her ay doktordayız valla senin ardan nasıl iyidir inşallah fırsat buldukça yazarım canımŞeniz
inşallah olmaz gizemciğim çok mız mız oluyolar bak bu saat oldu hala uyumadı sabah 6 da kalkıyorum anıla sersem gibiyim bütün gün:çok üzgünüm:canım geçmiş olsun ya üzüldüm bebişler hemen hasta oluyor zaten o burun tıkanıklığı perişan ediyor gece yatamıyolar
aysuncum arda çok şükür iyi ama bugün çok huysuzdu çok ağladı korktum hastamı olcak ne:1no2:
ulasedacım sağol canım yardımcı olduğun için senin bebiş nasıl inşallah hasta felan değildir kış geldi hastalıklar arttı malesefŞeniz
canım geçmiş olsun ya üzüldüm bebişler hemen hasta oluyor zaten o burun tıkanıklığı perişan ediyor gece yatamıyolar
aysuncum arda çok şükür iyi ama bugün çok huysuzdu çok ağladı korktum hastamı olcak ne:1no2:
bende kullanıyorum oda nemlendiricisini genelde gece kalktığımda kapatıyorum ama çok tavsiye edilmiyormurgizcim burun tıkanıklığı çok feci,Ulaşta sabah kalktığında tıs tıs ötüyordu burnu,oda nemlendiricisi aldık sabaha kadar çalışıyor odasında,şimdi çok rahat.Kalorifer yandığı için hava ve bebişlermizin o yenilesi burunları tıkanıyor malisef.Ardacığımda hasta olmaz inşallah,sıcak tut bugünlerde murgizcim,geceleri neyle yatırıyorsun kıyafet olarak?
Merhabalar ben 2009 mayıs annesiyim.Acil Endol Fitil adlı fitilden arıyorum aranızda bu fitili kullanmış olan varmı?Varsa ücreti neyse almak istiyorum.Fitil artık satılmıyormuş.Bu sebeple acil gerekli sadece 3 tane kullanmam gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim
gizemcim görümce bana uyku tulumu gibi bişey vermişti ama hiç kullanmadım..kullanmak istemedim sanırım.. :) ama sakla samanı gelir zamanı hesabı belki işe yarar bi deneyeyim bakayım..yoksa oğlumu hasta edicem bu gidişle..
Ebrucum..ben de bir doktordan duymuştum arkadaşım, bebeklerde terleyen bir baş büyük hastalık riski taşıyormuş..banyo yaptırdıktan sonra da ilk işim başını kurulamak oluyor muhammedin..klima çalışıyor çünkü..salonda banyo yaptırıyorum ben :) yatarken hafifçe sağından solundan kapatıyorum başının etrafını..pek başını kapatmıyorum..terleyince çok korkuyorum.hastalanma riski daha yüksekmiş başta...
bir de oğlum asla sevmiyor üzerinin örtülmesini..3' tür ayağıyla iterek açıyor üstünü gece 4 gibi uyandığımızda bi bakıyorum ki elleri kolları buz tutmuş...yatak odasında klima yok ve elektrik sobayı da uyuduktan sonra kapatıyorum..tehlikeli olur diye..kapatınca da hemen soğuyuveriyor içerisi..ne yapacağımı bilemedim..