merhabalar. ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar 20 mayısta bir kızım oldu. inşallah sizin bebeklerinizde sağ salim doğmuştur.
merhabalar. ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar 20 mayısta bir kızım oldu. inşallah sizin bebeklerinizde sağ salim doğmuştur.
murgizciğim ayrı kaldığınız içindir benimkisi devamlı gördüğü için daha çok özlüyor yatıp göğüsünün üstünede oğluşu yatırmaya bayılıyor oğluşta kafasını kaldırım ona bakıyor:)))) beraber vakit geçirseler düzelir emin ol. nekadar daha kalıcak eşin? o dönücek sen devam ediceksin kalmaya sanırım. bak konuların üstüne geldi bence pek boş bırakma kocişi dön sende onla birlikte beraber yeni düzeninize alışın artık bebişler 2 ayı doldu artık yanlız bakarsın sanırım alışmıştırsın anneliğe:))))))
bide o konuda düzelir inş biran önce ikimizinde insanın sinirleri bozuluyor ya acep hormonlardanmıdırki?
ya süper bi jest yapmış bak burunları sürtünce neler yapabiliyorlarlar ya ikiara bi derede. ben biliyordum zaten enişte yapmaz öyle şeyler o bir melek:lepi: jeyyarmerhaba kızlar yorumlarına ve ilginize çok teşekkür ederim.kardelencim kız arkadaşı değil sadece sınıf arkadaşı ama kız türbanlı olduğu için pek bi revaçtaydı kesinlikle sevgili gibi bir ilişkileri yoktu hatta eşimin arkadaşı o kıza aşıktı ama kız kabul etmemiş vs vsss
dün gittim bi pantalon ve 2 buluz tarzı bişey aldım göğüslerden olmuyo giysiler popo zaten benden 1 adım geriden geliyor( sinir oldum.alışveriş merkezinde kolunu omzuma atıyor barışalım dedi yüz vermedim kalbimi kırdın dedim...gece yine uyuyamadım sinirimden neyse bugün askiye gittim işim vardı merte halası bakıyodu dönüşte arabayı park etti bende ekmek alıcak sandım bi geldi bir gül almış üstüne nazar boncuğu taktırmış aşkım özür dilerim seni kırdıysam dedi öylece kabul ettim.gerekli uyarıları yaparak tabiki.
ridacığım sende hoşgeldin nerelerdeydin özlettin kendini.
Ya arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okuyorum ama tam cevap yazacakken birşeyler çıkıyor..Ridacım nerelerdeydin büyütmüşsün tosunu, gülücüklerde başlamış..
Biz bugün kayınvalidelere gittik..Herkes ordaydı yani onların aile tam kadro gelinler damatlar falan..Neyse işte çok kalmadık geldik hemen..Bende kendimi çok yorgun hissediyorum..Oğlum için kalça usg si çektirdik bugün hastanede ama hastane buz gibiydi..Yer olmadığından oğlumu mescidde emzirdim ama donduk ikimizde akşamda kayınvalidelerde üşüdüm klima yüzünden o yüzden çok halsizim ve yorgunum..Yarında misafir gelecekmiş..Bakalım yetişebilecekmiyim bebekle beraber temizlik ve hazırlığa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?