2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar. ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar 20 mayısta bir kızım oldu. inşallah sizin bebeklerinizde sağ salim doğmuştur.

hoşgeldin aramıza canıma.s.:smiley-cool::smiley-cool:
bazılarından haber alamamış olsakta genelimiz sağ sağlim doğumunu gerçekleştirdi. senin bebiş nasıl iyimi problemleriniz filan varmı. biraz kendinden bahsedersen tanımış oluruz senide:1rolleyes:
 
merhabalar. ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar 20 mayısta bir kızım oldu. inşallah sizin bebeklerinizde sağ salim doğmuştur.

hoşgeldin aramıza canım çok şükür tüm bebeişlerimiz sağlıcakla dogdu kucaklarımıza aldık yavrularımızı
 
amannn bi gün girmiyom buraya neler oluyo nelrrrrr
yasemincim biz bayanlar çok severiz bi kaşık suda fırtına koparmaya ne yazıkki sonundada bişiy oolmadığı ortaya çıkar susar otururuz yerimize merak etme canım allah korusun ama tabiki tedbiri ve dişiliğini bakımını elden bırakmamk lazım git alışverişe kendine bak canım hem sana iyi gelecek hem eşine.)
biz yeni evliyken biraz borç harç var diye alışveeriş yapmıyodum ban bi gün nedir bu giydiklerin paspal dedi ertesi gün onu aldım yanıma giitim alışverişe 3 yıl önce 400 ytl para harcattım onaa ohhhh olsun kaşınmıştı
ayperincim canım en ,iyisini yapıyon biz hala evdeyiz babsıda geldi gece ben ile babası çıkıyos o yatıyoo:)
happy cim inş oğlunda fıtık yoktur sendekide süt bezesidir umarım çok geçmiş olsun gel,işmelerden haberdar et mutlaka
buarada kızlar bendede ağrı oldu ilkinde hemde çok ama lekeelnme olmadı kardelencim sendeki sorun bendede var galiba eşimdede bir garibiz eskisi gibi değil geçecekmi bilmiyom .(
eşimde bi acayip açıkçası galiba çoçuktan çok ayrı kaldı duygusumu azaldı sanki çoçuğu garipsiyor azcık oynuyo sonra suratına bakmıyo çoçuğun bi acayip yani ne yapcam bilmiyom
 
Vallahi kızlar bende eşime güveniyorum sana vs desemde aslında güven kapısını biraz açık bırakıyorum..ben eşime %100 hiçbir zaman güvenmedim..vede bende ebru gibi düşünüyorum erkek bu ne olacağı belli olmaz...tamam tanırsın herşeyini bilirsin,yıllardır görüşüyorsundur vs..ama yıllar içerisinde ne olacağını bilemezsin..ayaklarını denk alsınlar,benim yıllardır işlediğim birşey var..tek hamlede biter derim..ve bitireceğimi de tüm ailem dahil kendiside bilir..ona göre davranır,davranmasa kendisi bilir...aslına bakarsanızda bu konu çok konulu...sadece fiziksel değil düşüncede,platonik de olabiliyor...ne olursa olsun açıklaması yeterli değilseCADIARZU ,ki tavrımı koyarım..hala beni inandıramıyorsa ne olursa olsun kabul edemem.:mymeka:.
 
Yaseminciğim bir sorun olmamasına sevindim,bencede biraz tavır koyman iyi olmuş..anlasın bu durumdan hoşlanmadığını..ona göre davransın..onların keyfi yerinde doğuran koşuşturan herşeyle uğraşan biz kadınlarız..onlar işin keyfinde...cokta çileden çıkarma eşini..huzur önemli birşey,anlayacağını anladıysada fazla uzatma derim canım ben...herşey tadında kalsın seninde onunda canı cok sıkılmasın...kızgınlık geçtikten sonra birde kızgınlığın kalıntılarını temizlemeye uğraşmayın...:sm_confused:
Murgizciğim eşin konusunda endişelenme,erkekler birazdaha arkadan bakıyorlar,korkuyorlar birazda,Ardayı seviyordur tabiki,duygusu azalmamıştır ama gösteremiyordur...araya zaman girince nasıl davranacağını nasıl göstereceğini şaşırmış gösteremiyor olabilir..birde ailenin yanındasın ya rahat olamıyordur,biraz ona yardımcı ol bence :teselli:
Bizimki akşam geliyor kızını seviyor ben başında olunca kısa bir süre sonra çekiliyor,bende bırakıyorum ikisini çekiliyorum başka odaya...onları başbaşa bırakıyorum..konuş,dokun,öp kızını diyorum...çoçuk gibiler ya..bakıyorum hemen ne söylüyorsam yapıyorsengözlerimebaksanab
 
ayperciğim haklısın erkek bunlar ne olsa tedbiri elden bırakmamak lazım. o olay olduktan sonra kendini boşlukta hissetmesin diye bende farkettirmeden üstüne birazdaha düşüp ilgilenmiştim. onla geçnlerde yine bu konuda birbirimizle hem şakalaşıp atışırken hani aldatsa filan diye, sonu kötü olur dedim. ne yaparsınki alt tarafı bırakıp gidersin beni. bende dedimki alırda giderim dedim öylece bırakmam seni oda çoçuğu sandı. onun imkanı yok zaten sen beni hem aldatıcaksın bide çocuğu bırakıcam sana ben başa şey alırda giderim kırıta kırıta dolaşırsın sonra ortalıkta dedim. okadar yaparmıyım bilmem ama gözüm karadır çok sessizimdir ama kafam bozdumu gözüm hiç bişey görmez o anki psikolojim ne olur düşünmek bile istemem mahfolurum çünki. bekarkende derdim bulafı sen yaparsın ben vazgeçtim evlenmicem deyip ciddi ciddi korkardı. biraz göz dağı vermek gerek dimi. onların endeğerli şeyleri hiç laf söyletmezler onlara:)))))
 
murgizciğim ayrı kaldığınız içindir benimkisi devamlı gördüğü için daha çok özlüyor yatıp göğüsünün üstünede oğluşu yatırmaya bayılıyor oğluşta kafasını kaldırım ona bakıyor:)))) beraber vakit geçirseler düzelir emin ol. nekadar daha kalıcak eşin? o dönücek sen devam ediceksin kalmaya sanırım. bak konuların üstüne geldi bence pek boş bırakma kocişi dön sende onla birlikte beraber yeni düzeninize alışın artık bebişler 2 ayı doldu artık yanlız bakarsın sanırım alışmıştırsın anneliğe:))))))

bide o konuda düzelir inş biran önce ikimizinde insanın sinirleri bozuluyor ya acep hormonlardanmıdırki?
 
merhaba kızlar yorumlarına ve ilginize çok teşekkür ederim.kardelencim kız arkadaşı değil sadece sınıf arkadaşı ama kız türbanlı olduğu için pek bi revaçtaydı kesinlikle sevgili gibi bir ilişkileri yoktu hatta eşimin arkadaşı o kıza aşıktı ama kız kabul etmemiş vs vsss
dün gittim bi pantalon ve 2 buluz tarzı bişey aldım göğüslerden olmuyo giysiler popo zaten benden 1 adım geriden geliyor ( sinir oldum.alışveriş merkezinde kolunu omzuma atıyor barışalım dedi yüz vermedim kalbimi kırdın dedim...gece yine uyuyamadım sinirimden neyse bugün askiye gittim işim vardı merte halası bakıyodu dönüşte arabayı park etti bende ekmek alıcak sandım bi geldi bir gül almış üstüne nazar boncuğu taktırmış aşkım özür dilerim seni kırdıysam dedi öylece kabul ettim.gerekli uyarıları yaparak tabiki.
 
yasemincim en iyi erkek burnu sürtmüş erkektir
bu arada sen ne zaman gidiyon eğiyime ne yapcan merti
 

evet gitgide alışıyolar birbirlerine :)kardelencim uzuzn ayrılığımız bitti:sm_cool:
28 temmuzda geri gidcek 13 ağustosta gelecek beraber geri döncez az kaldı yani:teytey:
 
merhabalar. ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar 20 mayısta bir kızım oldu. inşallah sizin bebeklerinizde sağ salim doğmuştur.

hoşgeldin drydeniss :) bebişlerimize kavuştuk Allahın izniyle...senin bebişi de Allah sağlıkla büyütsün..
 
ya süper bi jest yapmış bak burunları sürtünce neler yapabiliyorlarlar ya ikiara bi derede. ben biliyordum zaten enişte yapmaz öyle şeyler o bir melek:lepi: jeyyar
 
Son düzenleme:
Ya arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okuyorum ama tam cevap yazacakken birşeyler çıkıyor..Ridacım nerelerdeydin büyütmüşsün tosunu, gülücüklerde başlamış..
Biz bugün kayınvalidelere gittik..Herkes ordaydı yani onların aile tam kadro gelinler damatlar falan..Neyse işte çok kalmadık geldik hemen..Bende kendimi çok yorgun hissediyorum..Oğlum için kalça usg si çektirdik bugün hastanede ama hastane buz gibiydi..Yer olmadığından oğlumu mescidde emzirdim ama donduk ikimizde akşamda kayınvalidelerde üşüdüm klima yüzünden o yüzden çok halsizim ve yorgunum..Yarında misafir gelecekmiş..Bakalım yetişebilecekmiyim bebekle beraber temizlik ve hazırlığa..
 
ridacığım sende hoşgeldin nerelerdeydin özlettin kendini.

kardelencim, ebrucum kardeşimin düğünü vardı memlekete gittim..yeni döndüm hoşbulduk...
büyüdü tosun paşa..gülücükler agucuklar yapmaya başladı..dün ilk defa kafasını tutmaya çalışıyordu..eline saçlarımı bile doladı bir ara..
sanırım her saniye yeni aşamalar kaydediyorlar..ama fotodaki kadar dolgun değil yanakları..düğünde herkes ne kadar zayıf filan dedi hiç sormayın..asıl tosuncuk bendim...malesef..
şöyle bir göz gezdirdim yazdıklarınıza da nerden başlayacağımı nasıl yorum yapacağımı bilemedim..
yasemincim yerinde olsaydım ilk etapta ben de aynı tepkiyi gösterirdim inan..insan sevdiğini kimseyle paylaşmak istemiyor..benim de eşimin arkadaşının eşi var eşime çok yakın davranıyor ve bu yüzden eşimle çok tartıştım..tabi eşimin bu konuda bir suçu olmadığını biliyorum ancak elimde değil..
eşim askerden geldiğinde msn sini açtı..baktım canan hanım hemen slm verdi...beni aradığını ve benim telefona cevap vermediğimi şikayet ediyor..hemen engelledim..evime geldiğinde de hemen eşimin boynuna sarıldı..hem de eşinin yanında..eşim de istemiyor ve rahatsız oluyor ama diyemiyor hissettim..kadını mutfakta kenara çektim..rahatsızlığımı dile getirdim..eşimin ve benim hayat biçimimizi değiştirdiğimizden bahsettim..yani ben nasıl ki senin eşine uzaktan bir tebessümle hoşgeldin diyorsam sen de eşime mesafeli yaklaşacaksın dedim..geçenlerde bebişi görmeye geldiler baktım mesafeli ve benden çok çekiniyor..aralarında abi kardeş ilişkisi olduğunu ve art niyet beslenmediğini söylüyor. biraz beni gerici gibi gördü ama olsunyerimseniben
 
Son düzenleme:

ebrucum inşallah sonuçlar iyi çıkar..kalça usg si yaptırmayı ben de düşünüyorum..bize doktor hiç birşey söylemiyor ama ben 2.ayda yapılmas gerektiğini duymuştum.. zorunlu mu? doktor tavsiyesi mi?
iki gündür yeni evlenen kardeşimle eşi vardı bende..balayına gelmişler karpuzkaldırana önce alanyaya uğradılar..gelin hanımla ilk kez düğünde tanışmak nasip olmuştu ama birlikte kalamamıştım..biraz yoruldum...ben de yorgunluk atıyorum..
 
yasemincim bence eşin gerçekten masummm..jestine bakılırsa seni üzmekten çok korkuyor..affetmene sevindim...Allah ağzınızın tadını bozmasın..
 
bu gece eşim yok. çekim için başka bir şehre gitti.yarın akşam dönecek.. ben de bu saatte netteyim..özlemişim yazmayı..bebiş de uyuyor...herkese iyi geceler...
 
Kizlar sonunda eve donduk.Cok cok zor bir yolculuk oldu.KIzlarin ikiisde hasta ve atesliydi.Ayni anda agliyorlar ve ikiisde kucak istiyordu.ZAten 3gundur de uykusuzdum,Ucakta da bir gram uyuyamadim.Ama Allah razi olsun ucakta cok yardim eden oldu.Kayra surekli biirlerinin kucagindaydi hatta bir ara donusumlu herkes battaniyyee koyup salladilar ve uzun sure uyudu.Anlayacaginiz tum zorlugu goze alip biletimi erteletmedim .Neden???????? Bir an once kocama kavusayim diye onu cok ozlemistim.O da oyle artik duramiyorum gelin diyordu.....Geldik havaalaninda durup durup hepimiizi optu,bir hevesle eve geldik.bize hemen birseyler soylemis.Cocuklarda uyudu.Ama dun ben regl olmustum.Soyledim onemli degil demisti dun.Dunde onun iicin butun gunu kuaforde gecirdim.Agdami,manikur,pedikur herseyi yaptirdim.ESim dedi ki disarida elemenlar calisiyor bi bakayim geliyorum.bende uzanayim ama gelince mutlaka uyandir beni dedim sakin unutma dedim.Neden sonra bir uyandim ki esim bin karis surat oturuyor tepemde.Saat gece yariis olmus.Cok uuzldum hemen sokuldum ama hic yuz vermiyo sakalar yapiyorum yok.NIye uyandirmadin dedim,bende uyumuusum dedi.Heyecan ve mutluluk uyku mu yapiyor sende deddim.Ne heyecani beeee deyip cekip yatti.bende simdi uyuku kacti tabi..SAnki kacgundur uykusuz oldugumu bilmiyor.REgl olmamda benim sucum yaaaa.Ama bende onunla konusmayacagim .Geli gelmez beni aglatti.Ben hic boyle hayal etmemeistim kosa kosa eve gelirkensenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…