hepinize merhaba kızlaarr! yazdıklarınızı okudum:) bakalım bi gelişme var mı? doğuran var mı yoksa diye.. herkesin iyi olmasına sevindim.
evimiz bugün temizlendi nihayeeeeettttt!:dance: ben arkadaşıma yardımcı oldum ya ufaktan, normal toparlama işlerimi yaptım. çok sağolsun yaa, bir iki haftaya da eşimin ablası ve gelin gelecek camlara ve yine bi temizliğe. o zaman da sanırım artık son haftalarım olacak. ben evdeki herşeyi yıkadım zaten:teytey: walla temizlik koktu ev, özlemişim:hooray: sırnaşık şey
kızlar mevlütü bende 40 ında yapılır biliyorum. bizde hiç o mevzu yok daha. hayırlısıyla bi sağ salim doğuralım alalım kucaklarımıza da bebişlerimizi.. zaten eşim her sabah rüyalarını anlatıp durmaktan bi hal oldu
benden çok görüyo sanırım:) doğmuş olarak..
şu lohusalık dönemi bakıyorum da herkesi kasmaya başladıjeyyar kim kalacak, nasıl olacak, ne giyilecek falan.. walla ne giydiğime değil nasıl olduğuma baksınlar banane.. tabii ki pijama giyilir üstüne kalkacağın zaman bi sabahlık takarsın tamam işte. gerçi inş. kısa sürede eski kıyafetlerime girecek formuma kavuşurum o ayrısengözlerimebaksanab
ayrıca ben öyle çok uzuuuun süre başımda birileri kalsın istemiyorum kendi ailemden dahi olsa.. bizi kasar..
bende henüz sancı falan yok. 3 gündür de evdeyim. paso yiyip oturmak kötü ya.. kendimi şişecek hissediyorum böyle hareketsizlik hoşuma gitmiyor. yarın bi çıkayım diyorum..
şu doğum izni olayını sormuştu birisi ,
ridacığım sendin galiba kusura bakma tam hatırlamıyorum çok şey okudum:) ben 32. haftadan 36. haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım. onu sundum şirkete, geçen haftada gittim yine dr. son ultrasaon kağıdımı sordu gittiğim doktorun onu verdim, muayene etmedi yani, iş göremezlik belgesi diye birşey verdi. onu verdim bu kez de şirkete ve doğum iznine ayrılmış oldum:içelim:
kızlar o banyo olayını inş. yapabiliriz gerçekten doğuma katkısı oluyormuş ama ben pek umutlu değilim
düşünsenize o nişan denen şey geldi diyelim benim el ayak boşalır zatii kafamçokkarıştı banyo yapmaya hepten tırsarım iyice açılma olurda doğum ya başlarsa evde, ya hastaneye yetişmezsek diye.. :) aman haa..
herşeyin hayırlısı bakalım.. akibetimiz ne olacak??? sevgilera.s.