kızlaaaaaar biz geldik:)
oğluşum iyi herşey yolunda
kilosuda 2700 gr bana yine az geldi dr da normal dedi önemli oan kilollu olması değil sağlıklı olması dedi
saadetcim ben 14 kilo aldım ama çooooook iyi besleniyorum buna rağmrn briş almazsa alımıyo işte
buarada sezeryan önerdi bana 3 fıtığım olduğyunu gösteren mr kağıdına bakınca
bende dedim epidyral yada spinal olabilirmiyim bu fıtıklarla dediki ona anestezi uzmanı ile beraber karar verilecek ve günüde belli oldu sayılır haftaya kesinleşecek 1 mayıs dedi drum
nst yi sorum girmeyecen dedi geek görmedim dedi böyle kızlar haftaya tekrar gidiyom
buarada mercandan haber yok
Merhaba kızlaaarr kaç gündür yazmıyorum ama yazıları takip ediyorum doğuma gidenler doğum tarihi kesin belli olanlar ayyy çok heyecanlı bişey :dance:
Kızlar bişey sorcam hastane çantasına koyduğunuz pijamalar nasıl pijama??? dün hamile pijamalarına bakmaya çıktık 80 YTL altı bulamadım, gecelikler yine aynı şekilde, uçuk çıktı dudağımda :1shok:
bunlar hastanede kirlencek yani çok gereksiz geldi bana... mevlüdde giymek için evet bitane alına bilir ama hastane için bana çok mantıksız geldi.. siz ne düşünüyorsunuz??
Normal pijamalara baktık 10-40 YTL arasında değişiyo fakat onlarında alt kısımlarında lastikler çok dar gibi büyük beden alsak üstü çok bol olcak yani nasıl bi çözüm buluruz kafam karıştı kafamçokkarıştı bana bi akıl verin kızlar siz nasıl yaptınız?
Ridacım benimki ödem değil bacakalrımda falan şişlik yok dediğin gibide yapıyorum olmuyor benimki fazla ayakta durmaktan bileğimin alt tarafı şişti zorlamadan anlayacağın eee malum vücutta kilolu kaldırmıyor ayaklar bu aralarda aksilikya işlerim öyle yoğunki dün 7:15de işten çıktım normalde 6da çıkıyordum onlarda beni idare ediyorlar ama ne kadar idare etselerde mecburen işler bitmek zorunda
ebrucum ben bugün de işe geldim. ama niye geldin der gibi bakıyorlar yüzümekimi de iyi dayandın diyor..
beni her gören birşey söylüyor.. bugün arkadaşlardan biri : "sen şimdi iki asker bekliyorsun değil mi"dedi bir diğeri "ahmet şanslı çocuk..evine geldiğinde güzel bir sürprizle karşılaşacak" dedi hoşuma gitti güldüm..:1rolleyes:
iki asker iki tezkere bekliyorum..inşallah herkesle birlikte ben de kavuşurum askerlerime..
bu arada ebrucum, benim hiç çatlağım yoktu bebiş aşağı inince yanlara doğru başladı..korkunç görünüyorlar.
bir de araba almışsınız hayırlı kullanmak nasip etsin Rabbim. bebiş olunca daha bir ihtiyaç...eşim gelince alacağız biz de inş..:dance:.
kızlar ben geldim.... dün yengemle yürüyüş olsun diye dışarı çıktım çıkmaz olaydım sancıdan zor attım eve kendimi anneme gittim neolur ne olmaz evde yanlızım diye. dedim doğurucam heralde felaket sancım vardı yattım bayabi geçti çokşükür bugün iyiyim. ya kendimi garip hisstetim yetim öksüz gibi:çok üzgünüm: ya bilmiyorumda nasıl bişey ilk olduğu için. ben ağrı çekerken annemde bana bakıp bakıp duygulanıyor gözleri doluyor ben busefer bakmamaya çalışıyorum ağlıcam acıdan hüngür hüngür zaten. diyor git alsınlar sezeryanla çekme bu ağrıları:çok üzgünüm: anne yüreği işte bizimde anne olmamıza çok az kaldı. annelik zormuş gerçekten doğmadan anlamaya başladıksenağlama Allah herkezin yardımcısı olsun inş ağrısız sızısız kolay doğumlar yaparız. ben korktum:1shok:
bide dr sordum nisan doğumdan 1 2 gün önce gelir dedi panik yapma gelmene gerek yok sancın veya suyun gelince gelirsin dedi. doğumun yakın olucanı belirten bi işaretmiş. herkezdede olmuyor sanırım