Kizlar moralim cok bozuk o yuzden yazdiklarinia pek bakamdim.Ebrucum kontrolun insallah iyi gecmistir....Elifcan aramiza hosgeldin.....
Bugun nst ye gittim .Dunku iyilik halim geciciymis arkadaslar.Bugun muthis bir agriyla kalktim ama ne kasiklarimda ,ne de dogum sanciis gibi birsey.gobek deligimin uzerinde muthis bir agri ve 2gundur asiri mide bulantisi.Hastanede kizim cokkkkk uzun bir surehemen hemen hic oynamadi.zaten agrida artti.Bunun uzerine yarin icin gun verdiler.Gobekten aminiyosentez yapacaklarmis.Bebegin durumu kotuyse yarin ,eger normalse yogunluda gore cum aveye pazartesi sezeryan alacaklar.Hicbir kontole gelmeyen esim bile sivi alacaklarini duyunca kosa kosa geldi yanima.Birde kendisi duymak istedi..Internetten arastirdigim agore bu islem 16.hafta civarinda oluyormus..Neden simdi yapiyorlar,ne bulmayi duusnuyirlar,kotu bisey dedikleri ne?Hic bilmiyorum ve cokkkkk korkuyorum.Ben de igne fobisi yoktu bu ulkeye gelince olustu.cunku bir kanimi bile alamiyorlar bu isi nasil yapacaklar, yaptirmasam mi diye dusunmekten beynim agriyor.....Lutfen yarin icin dua edin.....Ridacim,yarencim umarim yazdiklarimi okuma firsatiniz olur... :a015::tomato:
nazecim canım sen nasılsın buarada sancıların azaldımı nasıl gidiyor ?
mercancım allah yardımcın olsun canım.zor gurbette yaşamak.dualarımız seninle güzelim benim
nazecim inşallah senin kız zamanını bekler ve annesini üzmez.ama sen kafana takma.stresde bvi etken bunlara
selens kontrolden ii haberlerle dönersin inşallah.
eylül çatı muayenesi ile ilgili yazı yazdım.yukarda var ben oldum.
kardelen amaaan haa şişliklere dikkat edin.tansiyonunuzu ölçtürün.ben eve tansiyon aleti aldım hergün düznli ölçüyorum.son haftalara giriyoruz amman dikkat
saadetcim maşallah oğluşuna.kilosu ii nie kafana takıyon.sağ salim alalım kucağımıza inşallah
saadetcim maşallah oğluşuna.kilosu ii nie kafana takıyon.sağ salim alalım kucağımıza inşallah
amin canım inşallah alırız kucağımıza... aslında kafama takmıyorum kilosu düşük değilde , ben 23 kilo aldımama benim aldığım kilonun ucundan azıcığını oğluşum almış onun için bana az gibi geldi sırnaşık şey
Valla Saadetçim beni nasıl mutlu ettin anlatamam canım..Demek 20 kilonun üstünde kilo alan benden başka annişlerde varmış :hooray: Canım işte bebişin kilo almasının annenin kilosuyla pek alakası yok..Biz hominide gırtlak yedikçe onlarda kilo alacak sanmışız ama onlar ihtiyaçları kadarını alıp gerisini bırakıyorlar..Benimde yanlış hatırlamıyorsam 33. haftamda 2200 gibi bişiydi..Benim kadar kilo almayan arkadaşlarımın bebişleri 2 hafta önden giderken benimki gayet normal gidiyordu..O yüzden merak etme..Doktorun endişelenecek birşey olsa sana zaten söylerdi..Et,süt, yumurta, yoğurdu bol tüket ve ekmeği azalt..O zaman bebiş daha iyi kilo alıyor..
Bende bu arada yeniden elevit almaya başlayınca iştahım yine coştu..Bakalım kendimi nasıl firenlicem..
CANIM BENİM O ZAMAN DOĞUMDAN SONRA BİRLİKTE BAŞLARIZ DİYETE ARTIK :dance: AMA BU DİYET SÜTÜMÜZÜ AZALTMAYAN DİYET OLMALIYOKSA BEBİŞLERDE AÇ KALIR. ASLINDA SÜT, YOĞURT , YUMURTA GİBİ GIDALARI FAZLASIYLA TÜKETİYORUM AYRICA HİÇ SEVMEME RAĞMEN HERGÜN BİR ADET MUZ YİYORUM (GERÇİ HAMİŞLİĞİMDE MUZUN O KADARDA KÖTÜ BİR TADI OLMADIĞINI KEŞFETTİM SANIRIM BİRAZDA ONDAN ) CADIARZU AMA YİNEDE BU KADAR ALINAN GIDAYA RAĞMEN NİYE BÖYLE YAPIYO Kİ OĞLUŞUM :sm_confused:
kızlar dün ki kontrolümüzde ilk kez bu kadar yakın hissettim kendimi oğluşuma . renkli ultrasona girdik elleri ile yüzünü kapatmıştı göremeyeceğim diye üzülmüştüm ama daha sonra ne olduda elinin bir tanesini çekmeye kadar verdi ve o melek yüzünü gösterdi annesine kuzum. o kadar güzeldi ki gözlerini açıp kapatıyordu ama duruşu çok sert, inşallah doğdukdan sonra bu kadar sert bir erkek olmaz. benim gibi babası gibi güleryüzlü şen şakrak olur inşallah. çenesinde gamzesi vardı babasında olduğu gibi, akşam eşime resimlerini gösterdiğimde inanamadı naniknanik bu bizim bebeğimiz mi diye sordu banaa sırnaşık şey ama kilosu bana sanki az gibi geldi(2,338 gr) gerçi internetten araştırdığım kadarı ile az değil ama. bundan sonraki kontolüm için doktorum 2 hafta sonraya gün verdi ve o zamana kadarda hergün tansiyonumu ölçüp not etmemi istedi . ellerimde yüzümde şişkinlik gördüğünü bunun içinde tansiyon yükselme riski olabileceğini söyledi. süprizzzzz
ne kadar şanslısın saadetcim. tekrar gözün aydın oğluşun gördün, :teytey:ben oğlumu göremedim...küçük yaramaz elleriyle yüzünü kapatıyor, yan profilden yanaklarını gördüm, tombiş yanakları vardı, yüzü de ovaldi.sanırım annesine benzeyecek...ee oğlumun babası askerde olunca bol bol kendime baktım sırnaşık şey
bir de kilosunu problem etme güzelim sağlıklı olsun da..senin kaçıncı haftan canım?
canım inş dediğin gibi olcak canım pazartesi gittiğindede yatsanda bir hafta dediğin gibi çok olmazMurgizcim cnm, dün gece 2 den sonra ciddi sancılarım başladı yine...biraz daha uzun sürseydi kalkıp gidecektim mecburen..ama sonra ilacımı aldım kesildi...Benim günlerim hep sancılarla geciyor...Çok şiddetli olmadıkca hastaneye gitmemeye çalışıyorum..İstiyorum ki bebeğim birkaç hafta daha dursun...pazartesi normal rutin kontrolum var...ama büyük ihtimalle o gün gittiğimde yine doktorum yatıracak ...bir hafta hastanede gecirirsem sonra büyük ihtimal sezaryan olucam cnm...hayırlısı o zamanda 37. haftamız oluyor...Oğlumda 37. haftada normal doğmuştu zaten...37 olsun tamam olsun diyorum ben ..öpüyorum cnm iyi bak kendine...
gizemcim çooooooook sevindim oğluşunun iyi olmasına az kaldı desene doğurmana hayırlısı olsun canım bende çok merak ediyorum mercandan haber yok allah yardımcısı olsunkızlaaaaaar biz geldik:)
oğluşum iyi herşey yolunda
kilosuda 2700 gr bana yine az geldi dr da normal dedi önemli oan kilollu olması değil sağlıklı olması dedi
saadetcim ben 14 kilo aldım ama çooooook iyi besleniyorum buna rağmrn briş almazsa alımıyo işte
buarada sezeryan önerdi bana 3 fıtığım olduğyunu gösteren mr kağıdına bakınca
bende dedim epidyral yada spinal olabilirmiyim bu fıtıklarla dediki ona anestezi uzmanı ile beraber karar verilecek ve günüde belli oldu sayılır haftaya kesinleşecek 1 mayıs dedi drum
nst yi sorum girmeyecen dedi geek görmedim dedi böyle kızlar haftaya tekrar gidiyom
buarada mercandan haber yok