Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben gönderdim ama gelmemeiş benim msn ingilizce olduğu için yollamayı beceremedim başkasının adresiyle yollasam olur mu..
fazla olursa nolcak olmazsa nolcak?
çıkacakmısın yarışmadan. fazla o zaman canım tatlicadiarzu
Benim cikmam senin isine yarayacak demi özo kafa....
Avucunu yalarsin cikmiyooommmm....tatlicadiarzu
e herılt yani yarayacak. bak çıkarsan zengin olursun tatlicadiarzu
kuzularım hastalıktan gebermiş halde aşkımın yemin törenine gdiyoru. 3 gün yokum. biliyorum bensiz hiç tadı olmayacak buranın tatlicadiarzu
sizi seviyorum Şeniz
Bersule abbacim....tatlicadiarzu
Bisey soracam....
Simdiiii...bu yarismaya bugüne kadar kac foto yollandi...?
Ve fazla olduysa nasil olacak...?
ablacım ya ben yanlış resim yolladım zsaten yollamayıda bi türlü beceremiyodum ama galiba bu sefer yolladım ama oda yanlış resim oldu tekrara yollayabilirmiyim..o yolladığım tam yüz değil daha yakın yüz resmimi yollamak istiyorum olur mu
sağ yanağımın üstünde kocaman bi sivilce çıktı yalan oldu bu yarışmadasenağlamasenağlama
Berşule cnm ben sana foto yolladım eline ulaşmıştı da ben dün nicimi değiştirdim cnm elanora1001 di ^*^ela^*^ oldu herhangi bi sorun olurmu cnm
ablacım ya ben yanlış resim yolladım zsaten yollamayıda bi türlü beceremiyodum ama galiba bu sefer yolladım ama oda yanlış resim oldu tekrara yollayabilirmiyim..o yolladığım tam yüz değil daha yakın yüz resmimi yollamak istiyorum olur mu
ya bu fotoları süslenipdemi çekicektik acaba?makyajlı fln.ben gayet basit bir foto yolladım.ev halimii(
ya bende ööle normal bi resim yolladım süslü yollamadım.. amaan boşver filizim olduğumuz gibiyiz işte.. a.s. yerimseniben
makyajli herkes guzeldir onemli olan dogal ve sadelik..
ablacım ikinci kez yolladım resmimi nasıl geldimi..
evet doğru söylüyosunuz arkadaşlar,bizdemi oylayacağız resimleri..