bende gönderdim acaba geldimii resmim?
Fotograf gönderdim geldimi, ayrica yarisma icin uygunmu??
Tamamdır arkadaşlar:)
Fotolarınız gelmiş,sorun yok..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende gönderdim acaba geldimii resmim?
Fotograf gönderdim geldimi, ayrica yarisma icin uygunmu??
oylamaya ne zaman acilacak fotolar acaba bersule????
bakalim ne güzellikler var kk da??
Bana kalsa her an başlasın istiyorum ama adres sayfasına bi bakıyorum pek çok foto gelmiş oluyor:)
Şimdi yarına kadar başvuru devam etsin(pazar günü sondu ama fotoları düzenleyeceğim),Sonra vakit kaybetmeden açarız adayları oylamaya.
Toplamda 52 adet adayımız olmuştur,bilginize..
tesekkürler bersulecimm:asigim:
Bana kalsa her an başlasın istiyorum ama adres sayfasına bi bakıyorum pek çok foto gelmiş oluyor:)
Şimdi yarına kadar başvuru devam etsin(pazar günü sondu ama fotoları düzenleyeceğim),Sonra vakit kaybetmeden açarız adayları oylamaya.
Toplamda 52 adet adayımız olmuştur,bilginize..
berşule benimki gelmedimi, yaw yinemi problem oldu benim şansıma her yarışma mailimde bi arıza çıkıyo:)
berşuuuuuuu üç oy hakkımız olsun birinci kk güzeli a.s
ikinci form güzeli
üçüncü paylaşım güzeli CADIARZU
Bersula ablacim resim cok oldugu icin resimleri kücültecekmisiniz yani o kadar yer kaplamasin diye....
Yani eger öyleyse ben baska bi resim göndereyim...
o gönderdigim fazla yakin degil, daha yakin cekilmis bi resim göndereyim diye düsünmüstüm....
bence de bu 3 oy hakkı gerçekten iyi fikir.
birinci güzele 3 puan, ikinci 2, üç 1, diye gitsin mesela. fazla sayıda güzel var cok karışıcak kafalar:bbo:
Ahh Şulem ya..:1hug:
Bir defa da yoruldum de güzelim ya..
Allah kolaylık versin sana..
Bu hayat koşturmacasında bir de bebek bekliyorsun bir de bizim gibi delilerle uğraşıyorsun.
Öperim güzel yanaklarından canım benim..Şeniz
Anaaaam işimiz zor valla 52 adaydan seç beğen al tatlicadiarzu
şule merhaba fotomu bugün yolladım.geldi mi?tatlicadiarzu