slm geçmiş olsun bende kaşıntı olmuştum böle bişiler çıktı tam göbeğimde 1 hafta kaşıdım ama geçti şimdi yok seninki nedenki benimki yediğim fıstıktan olmuştatlicadiarzu
eee kızlarr yeni topigimiz hayırlı olsunn bende film seyredip geldimm ya aranızda lost seyreden varmı. mehtapcım bende şaşırdım bak ben kendimden de şüphe etmeye başladım şimdi olabilirmiki gerçi ayrıntılıyada girdim ama.
valla canım benim pazartesi kendi doktorumun olduğu hastaneye gidice orda testler yapılacak bakalım ne diyecekler karaciğerden enzim bilmem nesinden kaynaklanabilir dedi ama öle olduğunu sanmam gebelik dermatozuna benziyor dedi tedbir olarak karaciğer ile ilgili testi yapacaklarmışşş karaciğerde sorun çıkarsa kesinlikle beklemiyorlarmış bebeği hemen alıyorlarmış dermatozda ise dayanabildiğin yere yada ciltte oluşan hasara göre karar veriyorlarmışş ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
Merhaba asliii;
günaydın.. Benim işler yoğun anca okuyabiliyorum zaman bulduğumda da. Ben seyrediyorum LOST'u . Daha doğrusu seyrettim.Sezon bittiği için Ocak 2009'u bekliyoz şimdi .Gerçekten çok güzeldi ama. Başından bağlıyor valla. TNT'de eski sezonlardan türkçe ve ingilizce olarak veriliyor . Ben arkadaşlardan DVD almıştım.Birebir bölüm çıktığında internetten indirip alıyoduk izlemeye. En son 4.sezon bitti. Sabırsızlıkla Ocağı bekliyorum.
Bide Heroes vardı. CNBC-E'de . ama o eksik kaldı 12. bölümde kestiler nedense... O da çok güzeldi, bide ona bakıyoduk. Yaz sezonu da geldi, diziler de arada, televizyonda da çok fazla güzel bişey yok artık. Yazlık dizilerle de idare edeceğiz....
kızlar bugün yeni doğum yapmış (sezaryen) biriyle konuştum.kesinlikle çok memnunum dedi.çok da rahat görünüyodu.dün de bir normal bir sezaryen ile doğum yapmış iki arkadaşımla konuştum.ikisi de sezaryen dediler.acıya değmiyo dediler.ben büyük ihtimal sezaryen olcam dr ne dicek bilmiyorum ikisine de uygunsun demişti ama tekrar ayrıntılı sorcam.eşim normalden yana sanırım.
ama insanların gelip gidip kaç cm açılmış diye bakmalarına,herşeyimin ortada olacak olmasına,ve daha sonrasında oluşacak olan muhtemel genişlemeye!! ve dikişlere dayanileceğimi sanmıyorum.(normal doğum düşünen arkadaşlardan özür diliyorum)canım da tatlı değildir ama ben çooookk korkuyorum....kafamçokkarıştı
yaa kızlar benim bebişin tüm eksikleri tam da bi mevlütlük bulamadım gönlüme göre hala bakınıyorum ama hep aynı modeller doğumdan sonraya da bırakmak istemiyorum o zaman da bebiş varken hiç vaktim olmaz çıkmak için sizler ne durumdasınız aldınız mı mevlütlük
GüNaYDıN
GüNaYDıN
GüNaYDıN
GüNaYDıN
GüNaYDıN
GüNaYDıN
GüNaYDıN
GüNaYDıN
GüNaYDıN
GüNaYDıN
günaydınn herkese..
nuray cansu seren.....nasılsınız kızlar ?
hicran canın inşAllah ptesi yaptıracağın testler güzel çıkar karaciğerle ilgili değildir inşAllah ve bebişimiz vaktinde sağlıkla gelir inşAllah..
AHANDA BENİM GÖKKUŞAGIMDA GELMİİİİİİŞŞŞsırnaşık şey
GÜNAYDIINN BALIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
GEL Bİ ÖPEM SENİ KISS İÇİMDEN GELDİİİŞenizŞeniznaniknanik
kızlar ben hala çalışıyorum ve hafta içi kendimi paralıyorum ortalık dağılmasın diyeevet ya salaklık bende calısırken bıle yapıyordum bılıyormusun??
yok ama akıllancam artık afedersın b...k gotursun evı yorgunum dıcem yapamıorum dıcem...
belkı yaranırım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?