saol canım ben iim.. Sen nasılsın???
Bugün biraz evde toz alayım diyorum ama iş yapacak gücü de bulamıyorum.. tatlicadiarzu
kızlar ben hala çalışıyorum ve hafta içi kendimi paralıyorum ortalık dağılmasın diye
beyfendinin arkasından yediklerini çıkarttıklarını topluyorum da haftasonu bir süpürüp silme kalsın diye ctesi sabah erkenden kalkıp onları yapıyordum hafta içide çamaşır ütü
bende iç çamaşırı havlu nevresim hepsini ütülüyorum ona minnet edeceğime kendim yaparım diyorum ama bu hafta özellikle sol ayağımda acayipp ağrı ve kaşıntı oluyor artık ütü falan yapamam ayakta duramıyorum kadın çağırmayı düşünüyorum ütüye
sagol canım ben de iyiyim çok şükür..akşama dr. randevumuz var heyecanlıyım :CüvCüv:
bebişim nasıl olmuş büyümüş müdür acaba göreceğimm :dance:
Kızlar günaydın dün bende hastanedeydim.Kan tahlilim ultrason ve Nst ye girdim.Bebişim çok iyiymiş maşallah.1900 olmuş kilosu 2 hafta önden gidiyo dedi dr'umuz.Ayrıca bebişimde dönmüş.Gerçi daha değişir onun pozisyonu ama yinede olsun.Bide ben dün dr u beklerken Acile bitane bayan geldi doğuma yolladılar.Eşi kapıda bekliyodu.Poşetini aldı çıktı yazık.Çok duygulandı ağlıycaktım nerdeyse.
hayırlısıyla git ve iyi haberlerle gel inşallah normal bi şekilde kilosu boyu gelişiyordur hepimizin bebişleri
Gel kısss bende seni öpemmm şöylee kokulu kokulu seda sayan gibimmmŞeniz:CüvCüv:
göbişlerden de pek rahat yok..şöyle adam gibi sarılamıyoruz bile artıkınn:roflol:
ahhh ahhh mıllet ne guzel kaprısını yapıyor
ay oram agrıyor buram agrıyor sancım var deyıp kocasına butun gece masaj yaptırıyormus kız,
adam ısten gelıyormus yemek hazırlıyormus kız butun gun ense
bılmıyorum ama bence oylelerı yaranıyor..
sankı ben hala afedersınız kuloduna kadar utuluyorumda bana plaket veren yada takdır eden varmı??
sagol canım ben de iyiyim çok şükür..akşama dr. randevumuz var heyecanlıyım :CüvCüv:
bebişim nasıl olmuş büyümüş müdür acaba göreceğimm :dance:
Kızlar günaydın dün bende hastanedeydim.Kan tahlilim ultrason ve Nst ye girdim.Bebişim çok iyiymiş maşallah.1900 olmuş kilosu 2 hafta önden gidiyo dedi dr'umuz.Ayrıca bebişimde dönmüş.Gerçi daha değişir onun pozisyonu ama yinede olsun.Bide ben dün dr u beklerken Acile bitane bayan geldi doğuma yolladılar.Eşi kapıda bekliyodu.Poşetini aldı çıktı yazık.Çok duygulandı ağlıycaktım nerdeyse.
Duygu aynen valla ya. Benimde ağbimin düğün yaklaşıyo ya. Çeyiz falan geçen hafta annemlerdeydik. Bu haftada pazartesi,salı eşimin annelerine gittik. Banada her akşam annemlere gitsek de işten sonra böyle yamak uğraşmazan diyo. Pazartesi zaten bahçede yerde oturduk, bizimkinin hiç kalkacağı yok, 11'e kadar oturduk ve yerde oturamadım öyle bi gerildi ki karnım. Off poff diyorum çekiniyorum bide aman ne nazik falan demesinler diye..11'de kalktık işte. SAlıda öyle , yamaktan sonra uzandı annelerinde uyuyo, sinir oldum ikide bi hafi uyuma falan dedim. Yorgunum diyo, ben de işten gelmişim, üstelik 1 saat serviste geliyom ,yamulmuşum. Koltuk tepesinde rahatsız bi şekilde oturuyom ve sıkılıyom, bizimkide yatıyo süperrrr ya... Valla bizi hiç anlamıyolar ya... Bundan sonra gece uykusuzlı-ukları falan belki daha da yoğun olacağız ...biz napalım ya...
Aynı hareketlilik bizde de var sorma yaa benimde kızkardeşim evleniyor 24 ağustosta düğün var gelinlik mobilya çeyiz telaşı devam ediyor ben hamileliğimden dolayı fazla yorulmuyor sayılırım ama stresi çekiyorum abla olmak zor 2 kardeşimi ben evlendirdim sayılır buna maddi durumum şu ara sıkıntılı olduğu için pek o konularda bana bişii kalmıyor sayılır ama yinede ufak tefek katkılarım oluyor işte naparsın ablalık benim kıyafetim kızımın kıyafeti hazır değil ne yapıcam bilmiyorum kızıma bişiiler buluruz ama ben zor bulucam galiba olanlarda çok pahalı diktiricem sanırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?