nurdancım bu arada iş görmezlik raporu aldın dimi sen neler gerekti kızlar bi yardımcı olun lütfen işlerin yoğunluğundan herşeyi birbirine karıştırır oldum artık oturup ağlıcam valla(((((((((((((((((
aytencim çok sağol bilgilerin için ama benim adet tarihiyle ultrasyn haftası hiçbirbirine uymadı asıl beni düşündüren bu
ayten benimki aksine geriden gidiyo ultrasyon hem benim hastane kartımda 15 /aralık /2007 yazıyo doktor bilir ben nasıl yalan söylerim kıssss :)))))))))))))
Kızlar noldu siteye? Açmıyo yeni sayfayı, bi daha giriyorum falan anca...
Ne oldu ise.. Ayyy yemekten geldim yerime. Merdivenleri çıkınca artık çok yoruluyorum. Nefes nefese. Şimdi de hareketlerinden yerimde oturamıyorum. Bilgisayarda da çalışmam lazım. Yarında bi geçsede izine çıksam.Evdede çok iş var zaten...
Kızlar yüzü lekelenen var mı?
Bende bişey yok gördüğüm kadarı ile ama dudak üstünde var biraz diyolar.... :uhm:
kızlar dışardan yeni geldim..hava çok sıcak va saatlerdir ayakta beklemekl zorunda kaldım bu halimle....offf offf.....beklediğimemei yanayım salak ssk nın işimizi halletmediğine mi yanayım...yarından itibaren eczanelerden kimse sssk emsan bağkur vb.ile ilaç alamayacak arkadaşalr...sadece ücreetle alabilecek..saatlerdir beklettiler bizi ama imzalamaıalr anlaşmaları...eczanelerin hiçbirinin kurum anlaşması yok 1 ağustos itibariyle üzgünüm kızlar...tabi bir değişiklik yapmazlarsa son anda...
kızlarr artık sizede yavaş yavaş gelio dogum zamanı :)) önünüsde bir ay kaldıı bziimkiler bir ay zannederken temmusda çıkarmaya başladılar bakalım sizde ne olucak hadi hayırlsıı hakkımısda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?