Hoşbulduk mervecim siteye girmekte zorlanıyorum kesiliyo birden bağlantı,napiyim tatlım eşim yemeğe gelcek işte onu bekliyorum hergünkü işler canım ya,deryeyı duyunca benimde doğurasım geldi valla artık sevmek istiyorum şöyle sıktıra sıktıra ama sonrada bencillik etmeyeyim diyorum yavrum kalabildiği kadar kalsın gelişsin iyice diye,bugün benim bebişte az hareket ediyo ama yinede hareketini duydukça mutlu oluyorum,sen iyimsin canım
evet canım sitede sorun var yine sanırım ben de zor girebiliyorum..
sağol canım ben de iyiyim çok şükür, bebişlerin işi belli olmuyo keyifleri isterse hareket ediyolar istemezse uyuyolar galiba :CüvCüv: ayy ben de heyecanlandım okuyunca canım aslında hepimizin sayılı günü kaldı daha dün gibi ilk zamanlar..son güne de sağlıkla ulaşalım inşAllah hepimiz..benim bebiş yukarıda duruyo ya midemi sıkıştırıyo nefes almak bile zorlaşıyo özellikle yemeklerden sonra..ama az kaldı inşAllah..hem ne kadar sıkıntımız olsa da onların varlığı yeter çok şükürr :Saruboceq:
evet canım sitede sorun var yine sanırım ben de zor girebiliyorum..
sağol canım ben de iyiyim çok şükür, bebişlerin işi belli olmuyo keyifleri isterse hareket ediyolar istemezse uyuyolar galiba :CüvCüv: ayy ben de heyecanlandım okuyunca canım aslında hepimizin sayılı günü kaldı daha dün gibi ilk zamanlar..son güne de sağlıkla ulaşalım inşAllah hepimiz..benim bebiş yukarıda duruyo ya midemi sıkıştırıyo nefes almak bile zorlaşıyo özellikle yemeklerden sonra..ama az kaldı inşAllah..hem ne kadar sıkıntımız olsa da onların varlığı yeter çok şükürr :Saruboceq:
Kızlar noldu siteye? Açmıyo yeni sayfayı, bi daha giriyorum falan anca...
Ne oldu ise.. Ayyy yemekten geldim yerime. Merdivenleri çıkınca artık çok yoruluyorum. Nefes nefese. Şimdi de hareketlerinden yerimde oturamıyorum. Bilgisayarda da çalışmam lazım. Yarında bi geçsede izine çıksam.Evdede çok iş var zaten...
Kızlar yüzü lekelenen var mı?
Bende bişey yok gördüğüm kadarı ile ama dudak üstünde var biraz diyolar.... :uhm:
herkese merhabalarr arkadaşlarr bugün sitenin haline böyle valla yazıları zor okudum msjımıda zor yazmaya başladım inşllah hemen gönderebilirim.
bugün benimde nst vardı evden kahvaltımı yapıp gitmiştim ama ben hastaneye gidip sıramın gelmesini beklerken ogluş acıkmış hareket etmedi git tekrar yemek ye dediler yedim neyseki bebişim hareket etti. sonra dr bugün kalabalık degildi gel bakalım bebişe dedi daha cumartesi kontrol etmişti. 200 gr daha almış 2800 gr olmuş boyu 47 cmmiş. sonrasında en korktugum şey geldi başıma asansörle ineyim dedim bir beyde benle birlikte bindi inecegimiz kata geldik sen kapı açılmadı bende panik atak var hamileligimde çok şükür birşey olmadı ama nasıl korktum kapıya vurduk aşagı inip çıkın tekrar dediler basıyoruz yine olmuyor kalbim yerinden çıkacaktı ben nasıl dua ediyorum allahım ne olur açılsın diye sonra yukarı çıktık açıldı adam diyorki lütfen sakin olun çıkarız diye açılır açılmaz hemen çıkın dedi ben indimki elim ayagım nasıl titriyor hemen oturdumm yaa arkadaşlar böyle bir gün geçirdimm. allahım bir daha yaşatmasınn çok korktum.
deryacım dogum tarihin belli olmuş gibi hadi hayırlısı hakkında canımcım. bugün seren gelmemiş.
selam hamişler
çok sicak bugün pek keyfim yok halsizim........
Umarim geçer akşama kadar
herkese merhaba
arkadaşlar ben bugün doktora gittim.32. hafta raporunu almak için gitmişken de muayene oldum tabi. şu an 32 +0 haftadayız
kilosu 2300 gr
kafası 35 haftalık, bedeni ise 33 hafta 5 günlüğe göre dedi doktor
kafası büyükmüş ama beyin gelişimi normal dedi
yinede tedirgin oldum sizde de normalden fazla gelişmiş olanınız var mı ne dedi doktorlarınız?:uhm:
BENİMKİDE 10 GÜN ÖNDEN GİDİYOR HEP AMA KAFASININ DİĞER BEDENİNİN KAÇ HAFTALIK OLDUĞUNU BİLMİYORUM. PANİK YAPMA BENCE BİŞEY OLSAYDI DOKTORUN SÖYLERDİ.
sağol
ama insanı tedirgin ediyolar birde böyle giderse sezeryan olur dedi. 35. Haftada geldiğinde karar veririz dedi.tamda kendimi normal doğuma hazırlamıştım.
nurdancım bu arada iş görmezlik raporu aldın dimi sen neler gerekti kızlar bi yardımcı olun lütfen işlerin yoğunluğundan herşeyi birbirine karıştırır oldum artık oturup ağlıcam valla(((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?