- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
kızlar her sabah kalktıgımdan beri çok hareketlı olan oğlum bu sabah neredeyse hıc hareket etmıyor.. :uhm:
kalktıgımdn berı ıkı kere cok ufak bı hareket ettı o kadar.. :çok üzgünüm:
ya dun tetanoz asısının ıkıncı dozunu oldum bırsey olmamıstır dımı yaa.. senağlama
kızlar her sabah kalktıgımdan beri çok hareketlı olan oğlum bu sabah neredeyse hıc hareket etmıyor.. :uhm:
kalktıgımdn berı ıkı kere cok ufak bı hareket ettı o kadar.. :çok üzgünüm:
ya dun tetanoz asısının ıkıncı dozunu oldum bırsey olmamıstır dımı yaa.. senağlama
tesekkurler arkadaslar..
kahvaltı yaptım arkama yaslandım beklıyorum..:1no2:
Allahım alısmısım her sabah o kadar hareketlı olmasına.. karnımdan cıkıcak kadar oluyordu hep..
ama sımdı ne oldu uyandgımda farkettım taa, bırseyler eksık oldugunu yatakta bekledım bıraz olmadı.. :1no2:
sımdı oturdum bı kere mınık bı kıpırdanma o kadar.. üf yaa.. :çok üzgünüm:
sağlık ocagında oldum asıgı yanlıs bırsey yapmamıslardır dımı.. :uhm:
tesekkurler arkadaslar..
kahvaltı yaptım arkama yaslandım beklıyorum..:1no2:
Allahım alısmısım her sabah o kadar hareketlı olmasına.. karnımdan cıkıcak kadar oluyordu hep..
ama sımdı ne oldu uyandgımda farkettım taa, bırseyler eksık oldugunu yatakta bekledım bıraz olmadı.. :1no2:
sımdı oturdum bı kere mınık bı kıpırdanma o kadar.. üf yaa.. :çok üzgünüm:
sağlık ocagında oldum asıgı yanlıs bırsey yapmamıslardır dımı.. :uhm:
ya bırde ılk doz da asıgı oldugumun gecesı baslamıstı agrım sabaha kadar uyutmamıstı o derece..
dun ası oldum kolumda hala daha hıc agrı yok gecede agrımadı yaa.. :uhm:
üff hıc sevmıyorum bu ıslerı hee bılmıyorsunn ya soyle asıyı ne oldugunu yaptırmıcaktım ama sonra ne bılıyım yaptırsaymsım dememek ıcın..:çok üzgünüm:
betülcüm aşıoyla laaksı yok diyoruz okumuyormusun...o aşı sana gerekli zaten..bir yerine çivi batsa birşey olsa seni koruyacak bebeğini tabi en başta...ameliyatta doğumda temas eeceğin herşeye karşı koruyacak ikinizi..illa herseferinde acı olacak diye birşey yok ki...kafana taktıkça daha çok etkilenecek bebğin.ç..boşver...aç tv seyret ya da internette dolaş ama bebeğini düşünmeden yap...o da rahat etsin..kasma be çocuğu....klava: klava:
ya ben yanlıs bır ıgne yapmıslarmıdır dıye dusundum tetanoz zararlı dıye degıl..
neyse tesekkur ederım.
ya ben yanlıs bır ıgne yapmıslarmıdır dıye dusundum tetanoz zararlı dıye degıl..
neyse tesekkur ederım.
şimdi nasıl iyi dimi hareket ediyor dimi
gülşah hoşgeldin caanım..nasılsın ? :)))
betül artık hareketleri çok tutarlı olmuyor..bir de haftalarımız ilerleyip, bebişler
büyüdükçe ;
yerleri daraldığı
için günde 10,
hatta ilerleyen haftalarda 5-6 hareket hissetmek yeterli dedi benim dr.um..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?