Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm papatyam da bakmış o takımın çarşafı yoktu diyor..
Bana gelen uyku setinin içinde çıktı çarşaf.. Bilemiyorum olmaması çok saçma değil mi ya ? Minicik bi çarşaf koysalar ne olurdu yani :)))
kızlar bişey soracağım bu uyku seti eksik mi sizce çarşaf yok mu yoksa o ortadaki şey çarşaf niyetine mi serilecek, eğer öyle olacaksa yorgan mı yok anlayamadım :uhm:
hoşgeldin gülşahcım..nasılsın ? nerelerdeydin gezmelere mi gittin bugün yoksa :)))
ben kaçtım kızlarrrr acıktık bizzz yemek yicem dinlencem bugün yorulduk yineee gelebilirsem sonra gelirim yoksam yarın görüşürükkk byyyyyy
betulcum yenı uye oldum ben ,adım emıne 32+1 gunluk hamıleyım ,kızım olacak allah nasıp ederse ,isim olarak SENA düşünüyoruz küçük kızıma :) 26 yasındayım ,ögretmenım
burcum da oglak :)
hayatımın en guzel gunlerını yasıyorum herhalde,anne olmak gercekten guzel bı duyguymus tam olarak daha tadamasakda.inşallah onu da yasarız.:CüvCüv:
kızlar oğluşumun ayakkabısı!!
anneannesi aldııı!:1hug:
kızlar oğluşumun ayakkabısı!!
anneannesi aldııı!:1hug:
Fatma canım öncelikle güle güle kullansın bebişin ama nasıl çarşaf çıkmadı anlamadım,benimkinin içinde cibinliği bile var bir sürü şeysi çıktı hem çarşafsız uyku setimi olurmuş aldığın yere bi sorsana canım
kızlar aldığınız uyku setlerini yıkayacakmısınız acaba bişey olurmu,yani yıkayan varmı aranızda
betüüüüll geçmişi okuyamadım henüz bitmedi,gelemedim oralara.doktor tarih mi verdi?
bir de resimde oturduğun koltuğun aynısından bizde de var.şutarafagitti
eşimindi ama hamileliğimden beri bana ait gibi..:sm_cool:
Kızlar aldığınız uyku setlerini yıkayacakmısınız acaba bişey olurmu,yani yıkayan varmı aranızda