CNM ACAYIP BİŞEY DERKEN KASILMA FALANMI:uhm:
BENIMDE GECELERI YATARKEN SANKI ŞİŞ SOKUYALAR GIBI OLUYOR O DOGUMA HAZIRLIK SANCILARIYMIS HAFIF HAFIF BIZLERİ TETIKLIYOLAR ANLICAN AMA YANMA OLMADI
TELAS YAPMA AMA DOKTORUNDAN BASKA KIMSE COK NET BISEY DIYEMEZ CNM
CEKINME ARA SOR DOKTORUNA NOLUCAK SONUCTA O SENIN DOKTORUN ONDAN BASKASI SENIN DURUMUNU BILEMEZ CNM:1hug:
ayy ben de bugün kendimi gördüm doğum yaptım rüyamda hem de sezeryanla çok rahat bir doğum oldu hemen de kilolarımı vermişim :teytey: nasıl yaptıysam artık. ama öyle kolay bir doğum yaşadım ki küçücük de bir dikişim varmış inşallah böyle kolay doğumlar yaşarız
ŞenizŞenizmerhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:lepi::lepi:
hepinizin kandilini kutlarımmmmmm....allah hepimize sağ salim yavrucuklarımızı kucumuza aldığımız kandilleri de göstersinnnnnnn......
sereeeeeeeeeeeen canuuuuuuuuuumlülülülülülü
izne çıkmadım yevrummmmm 8 inde çkıcam ama işe gitmiyorum arada bugün de gitmedim misafiim var arada bakıyorummmmm
öpüldünüz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrŞeniz
seren kızz ne agustos anneleri ben en çok buraya takılıyorumm ama biraz msnde takıldım birde tlf trafigi hiç durmadı. eee birde haberiniz yok şekerler pek bahsetmedim benim kafa karışık bugünlerde ev sahibi evi satacakmış gerçi müddet verdi ama ben bebiş dogmadan okuluma yakın bir yerlerden ev bulup taşınmak istiyorum netten daire ilanlarına bakıyorum şekercimm ama burayıda okumayı ihmal etmiyorum. ama şimdi gidip bir duş alıp namaz kılacagımm gelince görüşürük şekerler.
ya kızlar sabah kalktıgımda karnımın seklı cok tuhaftı oglum karnımın sadece orta kısmına toplanmıs etrafı boş top gıbı sıvrılmıstı.. :1shok:
yatınca yavas yavas duzeldı..
sımdı koltukta oturuyorkende tamamen sağ tarafa yığıldı karnımın sol kısmı bomboş kaldı ellıyorum ıcerı cokuyor obur taraf sıstı..
sizde bole oluyor mu.. :uhm:
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar ya bende taşinmayi düşünüyordum evimiz 2 oda bir salon 1 odasi eşimin çalişma odasi şuan kendisi mühendis akşamlari da odasinda çailişiyor 3 oda 1 salon bir eve çikalim dedik ama bütçemize göre baktiğimiz evlerde kiminin yeri çok kötü kiminin içi çok kötü ayni türk filmlerindeki gibiymiş yaseren kızz ne agustos anneleri ben en çok buraya takılıyorumm ama biraz msnde takıldım birde tlf trafigi hiç durmadı. Eee birde haberiniz yok şekerler pek bahsetmedim benim kafa karışık bugünlerde ev sahibi evi satacakmış gerçi müddet verdi ama ben bebiş dogmadan okuluma yakın bir yerlerden ev bulup taşınmak istiyorum netten daire ilanlarına bakıyorum şekercimm ama burayıda okumayı ihmal etmiyorum. Ama şimdi gidip bir duş alıp namaz kılacagımm gelince görüşürük şekerler.
cnm öncelikle allah kabul etsin namazını duanı
bende akşama kılacam nasip olursa
sen semt olarak nerdeydın cnm bende bakım senın ıcın emlakcılarla baya bi aşina oldum çunku:)))) nerdeyse 3.işim emlakçılık olacak valla:lepi:
bide ev sahıbı hemen cıkartamaz hak sizin nezaman isterseniz ozaman cıkarsınız mahkemeye bile verse haklı sizolursunuz
tabi zorluga gerek yok ev buldunmu cık dalasmaya gerek yok yaniii
ama bende bakım senin için
betül cnm aynısı bendede oluyo hatta bak arada perdeyı ac gunes gelsın göbeciğine bak nasılda kaçıyolar:roflol: sonra elınle golge yap elının tam oraya gelıyo ben denedım cok tatlılar yaaa ama fazlada gunese cıkartma ordan guneslenmesın yaneeesırnaşık şey
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar ya bende taşinmayi düşünüyordum evimiz 2 oda bir salon 1 odasi eşimin çalişma odasi şuan kendisi mühendis akşamlari da odasinda çailişiyor 3 oda 1 salon bir eve çikalim dedik ama bütçemize göre baktiğimiz evlerde kiminin yeri çok kötü kiminin içi çok kötü ayni türk filmlerindeki gibiymiş ya
şuan eşimin odasini iptal edip evimde oturmaya karar verdim allah size yardim etsin nerelerde bakacaksin belki fikir verebilirim
slm kızlar...biz de acıktık hem birşeyler yedik hem sizi okuduk..hem de malum kandil ya birşele ryapayım dedim..hamur yoğurdum...tatlı yaptım..komşulara dağıtayım...
canim bizde yakacikta oturuyoruz o civarlarda baktik 3+ 1 düşünüyorsan 650 ytl sifir daire soğanlikta 2 apartmanli bir sitecanım siz istlun neresinde oturuyorsunuz. Yaa kızlarr annemler burdayken 3 gün aradık dolaştık velilerime ögretmen arkadaşlara herkeslere haber verdim.biryerden dün haber geldi ama kesin degil bir iki gün içinde belli olacak. Ama ev kiraları inanın uçmuş birde emlakçıda olsun istemiyoruz onlarda kira kadar istiyor zaten ev bul kira parası,depozitti,taşınmaydı, tesisatların açılıp kapanmasıydı derken bize baya pahalıya patlayacak zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?