- 9 Kasım 2007
- 16.550
- 14.899
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm cookkk tesekkür ederimmm a.s.artık almam lazım benim de pijama
kızlar ağustos annelerinde hergün bir doğu var ya..bugün yine biri doğuma gitmiş....temmuz annesi oldu bişr sürü kişi...biz de nasıl olacak acaba...
selam millet naberler bakalım nasıl geçti haftasonu ben annemlere gittim ordaydım evime yeni geldim evim evim güzel evimmm valla ohhhh dünya varmış valla ana evide olsa kendi evini arıyorsun rahatlık başka bişii oluyor beee eeee yaramazlık yok ya inşallahhh
Allah hepimize zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhhh
a.s.
Ben onları okudukça çantamı falan bir an önce hazırlama çabalarına giriyorum...
site de sorun mu var kızlar ya........
site de sorun mu var kızlar ya........
olabilir valla iki saattir yazı yazmaya çalışıyom gönder deyince eror verip duruyor sıkıldım valla acıktıkta biz kızımla gidip bişiiler yiyelim bariiiiii ha bu arada kızlarrr kızımın adı CEYLİN olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
betülcümm bence süperr çıkmışsınn.göbişinde çok degil bence normal. papatyam hicranım hoşgeldinn. kızlarr biraz evi temizleyeyim dedim amann topladım süpürdümm silecektim ama agrılar başlayınca bebiştee sıkıştırınca bıraktımm gerçi kuzenim gelmişti o temizlemişti ama yinede yapayım dedim ama bu saatten sonra zor olacak sanırım. dünde eşimle praktikere gidip bebişin odasına perde begendik siparişini verdik. eşimde dün bebegin odasını boşalttı artık odası bir iki güne kalmaz gelir herhalde sabırsızlanıyorum.
olabilir valla iki saattir yazı yazmaya çalışıyom gönder deyince eror verip duruyor sıkıldım valla acıktıkta biz kızımla gidip bişiiler yiyelim bariiiiii ha bu arada kızlarrr kızımın adı CEYLİN olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu