Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlae benim elim cok uyuşmaya başladı son günlerde sizlerde böyle durumlar varmı.pc basında fareyi tutarken bile elim uyuşuyo bırakın uykydan uyanmayı.neden ileri geliyo acaba...
neden ayıp olsun cansucum.....cicikom sanırım 45 ytl ydi....sen benim cicikomdan aldığım geceliği gördünmü oda çok güzel hatta pijaması da vardfı..
Derya pijamaların çok şeker iyi günlerde kullan canım
görmedim cnm.. cickom un ürünleriin hangi mağazalar satıyor acaba?? kadıköy de var mıdır??
http://www.cicikom.com.tr/cicikom.php?sayfa=urunDetay&urunID=219&cinsID=2&kategoriID=8&xtip=2
ben bu geceliği aldım hastane için sabahlık da almadımiçimi göstermiyor
geceliğim buydu..................
canım çok güzelmiş.kaça aldın?bi de siteden mi sipariş veriliyor?
tesekkurler asliii,
ne zamandır resım cekınemıyorum bı turlu fırsat olmamıstı..
hamılelık resmım yok neredeyse..
ama bu yenı dun cekındım sonunda.. buraya koyıyım hatta..
nasıl arkadaslar balon gıbı sısmısım dımı.. kafamçokkarıştı
:dilcikar:
.............................................................
hayır betül çok güzelsin masallah
eee hamilesin o nkadar şişme olcakkk güzel hamiş:CüvCüv:
herkese merhabalar
deryacım pijama ve geceliğini bi alışverişl merkezindenmi aldın yoksa carsıdan mi
ben adapazarında pek begenemedim begendiklerimde baya pahalıydıda olmazsa anneme aldırtıyım diyorum izmitten nerden aldığını tam olarak aldığını yaz<armısın bi mahsuru yoksa
izmitte fethiye caddesi var ya canım ...serap iç giyim....farklı marka ve modeller de var çok güzeller...fethiye cad..özsoy işhanı hemen girişte..işhanının dışında da tabelası var zaten...