- 26 Kasım 2007
- 45
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar.2 gündür afedersiniz yürüdükçe şeyimin kemikleri,kasıklarım,kuyruk sokumumun aşağı tarafındaki kemikler,kalça kemiklerim felan ağrıyor.Hiç böyle olmazdı.Sizdede oluyormu bu kemik ağrısı?Karnımda pek yok.Kemiklerimin taşıyamıyacağı kadar büyük değil yani.
slm kızlar nasılsınız.ben bu ülkenin halini gördükçe acaba cocuklarımızı nasıl bi gelecek bekliyor kaygısına düştüm.ne olcak bu ülkenin hali dışarı cıkmaya korkar hale geldik.allah milletimize başka zeval vermesin.
slm kızlar nasılsınız.ben bu ülkenin halini gördükçe acaba cocuklarımızı nasıl bi gelecek bekliyor kaygısına düştüm.ne olcak bu ülkenin hali dışarı cıkmaya korkar hale geldik.allah milletimize başka zeval vermesin.
Doktoru aradım kızlar hemen gel dedi ben gidiyorum hayırlısı olsun Şeniz
Sürekli ayakta olabilmen ne güzel,5 dk ayakta kalsam baldır kısımlarım ve ayak bileklerim başlıyor sızlamaya.Sanki saatlerce ayakta kalmışım.
güzel haberlerle gel inşallah...Doktoru aradım kızlar hemen gel dedi ben gidiyorum hayırlısı olsun Şeniz
Ben bu pijama takımına bayıldım... iyi günlerde kullan canım.. nerden ne kadara aldın desem ayıp olur mu????