Slm.herkese...Valla benim bebek acaip yaramaz hiç durmuyo geceleri uyumuyo sürekli gaz sancısı resmen ağlamaktan krize giriyo,bugün yine topuk kanı için gittik yazık çocuğum mahvoldu,eve geldik yine meme vermeye uğraştım tabi almadığı için bu sefer yine acaip ağladı bi baktık göbeği dışarı çıkmış bi taraftan ben bi yandan annem ağlar kızlar ya ben kafayı yicem artık bebeğim doğduğundan beri şansızlıklar yaşıyo ama tek tesellim sağlığının yerinde elinin ayağınında düzgün olması,normal memeyi emmiyo keşke silikon uçla falan alsaydı ama onunlada almıyoki,Allah ım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah elbet bugünlerde geçecek daha kötüsü olmasında
ben bu sabah itibariyle başladım malesef..hiçbi iş yapamıyorum..eşimin izni bitti bugun..herdakka istiyo kuzu..kesınlıklede sızana kadar bırakmıyo..öyle saat başı bile sızsa razıyım ama bazen bi başlıyo emmeye arada bi on dakka uyur numarası sonra bı bakıyorum 5 6 saatdir mücadeledeyiz..göğüs uçlarım şimdiye iyiydi sukoyvermeye başladılar..kremlerde biyere kadar yada farklı farklı emzirmekde...ama dikkat etmek gerekn iki husus bir hijyen birde yalancı memeye başladı diye süt alımının azalmaması..umarım beceririza.s.
ben bu sabah itibariyle başladım malesef..hiçbi iş yapamıyorum..eşimin izni bitti bugun..herdakka istiyo kuzu..kesınlıklede sızana kadar bırakmıyo..öyle saat başı bile sızsa razıyım ama bazen bi başlıyo emmeye arada bi on dakka uyur numarası sonra bı bakıyorum 5 6 saatdir mücadeledeyiz..göğüs uçlarım şimdiye iyiydi sukoyvermeye başladılar..kremlerde biyere kadar yada farklı farklı emzirmekde...ama dikkat etmek gerekn iki husus bir hijyen birde yalancı memeye başladı diye süt alımının azalmaması..umarım beceririza.s.
Kızlar doğumdan sonra hastanede bizden topuk kanı almışlardı. Bide sarılık olduğunda o zaman derecesine bakmak için alınmıştı devlet hastanesinde.
Dün kayıtlı olduğumuz sağlık ocağına tarttırmaya gittim. Bana 5 gün sonra gel topuğundan kan alalım dedi. Neden bi daha alınacak. Aldırayım mı? Hastanedeki erkenmi alınmıştı, şimdi alınması daha mı iyi oluyo. Yada sağlık ocağının da alması mı gerekiyo.
Bu arada dün ikinci hepatit aşısını da olduk. Şimdi ikinci ayımızda verem ve pnömokok aşısı varmış.Pnömokok'u sağlık ocağı yapmıyo, doktora sorup dışarıdan alırsınız biz burada yaparız dediler.
İlk hafta benim kızım 600 gram vermişti yeni başladı mama takviyesi ile toplamaya. Şu anda 3500 küsür. Sizin ne kadar kızlar kiloları?
Kızlar doğumdan sonra hastanede bizden topuk kanı almışlardı. Bide sarılık olduğunda o zaman derecesine bakmak için alınmıştı devlet hastanesinde.
Dün kayıtlı olduğumuz sağlık ocağına tarttırmaya gittim. Bana 5 gün sonra gel topuğundan kan alalım dedi. Neden bi daha alınacak. Aldırayım mı? Hastanedeki erkenmi alınmıştı, şimdi alınması daha mı iyi oluyo. Yada sağlık ocağının da alması mı gerekiyo.
Bu arada dün ikinci hepatit aşısını da olduk. Şimdi ikinci ayımızda verem ve pnömokok aşısı varmış.Pnömokok'u sağlık ocağı yapmıyo, doktora sorup dışarıdan alırsınız biz burada yaparız dediler.
İlk hafta benim kızım 600 gram vermişti yeni başladı mama takviyesi ile toplamaya. Şu anda 3500 küsür. Sizin ne kadar kızlar kiloları?
seren ve mehtapelifben dr.a gittim sabahtan ve geri geldim.çatı muayenesi yaptı nst ye girdim ama açılmam yokmuş hiç perşembe geleceksin dedi perşembe de olmassa en fazla pazartesiye kadar bekleyebiliriz dedi...en azından bunu bilmek de iyi ama sezeryan da olabilir tabii bu durumda Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize...seren eğere doğurmadınsa yaz dönünce mehtapelif sende yarın hayırlısıyla git gel bakalım ne olacak ben Sat tarihim 30 aralıktıı bakalımm gittiğimizde bebişleri gördük Allahım öyle güsellerdilerlki çok özendim ....neyse sonunda inşallah bizde kucağımıza alıcaz bebişlerimizi....görüşürüz...
merhaba kızlar hepimiz bebişlerimizi sağlıkla büyütelim inş.dün ecenazım hepatit aşısı oldu ama tekrar topuk kanı almadılar bizden bugünde kalça ultrasyonu çektiricez aranızda çektiren varmı
merhaba kızlar hepimiz bebişlerimizi sağlıkla büyütelim inş.dün ecenazım hepatit aşısı oldu ama tekrar topuk kanı almadılar bizden bugünde kalça ultrasyonu çektiricez aranızda çektiren varmı
Nuray canım 3-6 aylıkken yapılması gerekiyor diye biliyorum burda arkadaşlara hep öyle demiş doktorları bizimki de öyle dedi,Biz 2 haftalıkıken doktora kontrole gitmiştik en son,ben de 40ımız çıkınca kendim kontrole gidince bebişi de götürecem gelişimine bir baksınlar...
kızlarrrrrrrrrrrrrrr
sizleri çok özledimmmm...uzun zaman oldu yazamadım malum düştük bebişin derdine hepimiz ..umarım hepiniz iyisinizdir..biz iyiyiz allaha şükür şu anda naz uyuyor hemen yazayım dedim bizim ilk günler çok yoğundu sarılık falan neyse ki atlattık annelik çok güzelmişşşşşşşş..
allah herkese nasip etsin doğum yapan tüm eylül annesi arkadaşlarımı ve bebişlerini öpüyorummm
bu arada seren doğurmamış galiba görürseniz buralarda selamımı söyleyinnn...ona ve herkese hayırlı doğumlarrrr
:çok üzgünüm:yavrukusuuumm aleykumselaammmm sanada selam olsun ama ben hala doguramadım benım velet iice sımardı gelmek bılmıyo ay ben bole bişi gormedım nolur yardım edın sancımın gelmesı ıcın napmam lazım okadarda yuruduk hıc bıey fayda etmedı
kasıklarım agrıyo okadar bırazda belım((((((sancılanmakıstıyoruuummmm
nan güülll sen gec dalganı geeeecc döferim seni heee zati psikolojim bozuldu hırsımı senden cıkartmım ısırırım o koca poponu:roflol:
dalga geccene su garıban arkidişine bol dua ette cabuk dogurayım artıkınsenağlama
fatihderya cnm ben avrupa yakasındayım avcılar hospıtal da dogum yapıcam kısmetse
ARTIIIIIIIIIIIIIIKKKKK DOĞURMAKKKK İSTİYOOOORUUUMMMMMMMkötükedihüsokötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?