ay 40 yazmısım dalgınlıktan pardon yaa 41. haftam bıtıyoo:çok üzgünüm:
valla serencim benim sancılarım oluyor bende herhalde açılıyor diyorum ama düzenli değiller sinirim bozuluyor.artık doğurayım diyorum biraz korkuyorum ama bakalım hayırlısı ne ise öle olsun diyorum...salı günü haberleşelim doğurmazsak merak içindeyim salı günü ne olacak diye biz sabah dokuzda hastanede olacağız inş.öle söledi dr.um...günüm geldi de yat dedi ben gelicem muayene edecem dedim...bakalım
cnm salı gunu 40.haftam tamamen bıtıyo ama hala bende tık yok doktorum 43. haftada dogum yapmıs sende bana cekersen sasırma dedı:1shok: ay okadar bekleyemem dedım ınsallah salı ya kadar ya dogururum yada salı carsamba dogururum valla sınırlerım bozuluyo bı doguramadım dıye ama yınede herseyın hayırlısı dıyorum allahım benım ve bebegım ıcın hayırlısı neyse onu versın amiinn
ama bakıyorumda sancı mancı hıc yok sadece alta şiddetlı ıgneler batıyo sankı baskada bişey yok yaa hee bıde bebiş cıkıcakmıs gıbı karnımı ıtelıyo kasıyor alta baskı yapıyo tam nolucagını cozemıyorum yanii
buarada alttakı resımdekı bebek senın oglusun sanırsam maşallah maşallah 41 kere maşallah coookk tatlı kıssss
ay bole sızlerı gorunce okuyunca ınan cok ımrenıyorum yaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
valla serencim benim sancılarım oluyor bende herhalde açılıyor diyorum ama düzenli değiller sinirim bozuluyor.artık doğurayım diyorum biraz korkuyorum ama bakalım hayırlısı ne ise öle olsun diyorum...salı günü haberleşelim doğurmazsak merak içindeyim salı günü ne olacak diye biz sabah dokuzda hastanede olacağız inş.öle söledi dr.um...günüm geldi de yat dedi ben gelicem muayene edecem dedim...bakalım
SEREN canım benim....
Hiç kendine dert etme canım.. Senin doktor sana zaten bildiği kadarıyla erken tarih vermişti doğum için.. Aslında normal canım seninkinin hala doğmaması.. Senin Sat bildiğim kadarıyla 10 ocak tı..
Eğer doğru hatırlıyorsam tarihi senin doğum 16 ekime kadar olur..
Sağlıkla gelsin inşallahh Ege bey
merhaba hanımlar
bebişler geldi artık çok fazla fırsat bulamıyoruz.ben bi konuda bilgilerinizi istiyorum bu göğüs ucu yaraları için kullandığınız lansinoh ve bepantenden farklı işe yarayan bi krem var mı?
kızlar yalancı emziğe başladınızmı
Slm.herkese...Valla benim bebek acaip yaramaz hiç durmuyo geceleri uyumuyo sürekli gaz sancısı resmen ağlamaktan krize giriyo,bugün yine topuk kanı için gittik yazık çocuğum mahvoldu
canım ıkıncı kez çağırmışlardı sanırım topukkanı için yalnış hatırlamıyosam eğer oyleyse neden ıkıncı kez çağırmışlar öğrenebildinmi...birde nacizane tavsiyem kendini şansızlığa odaklama..daha ne şansı olsun annesi..her bebek emmede mamada sıkıntı yaşıyo ama bişekilde meydana cıkıcaklar allahıniznıyle..sevenleri sağlıkla yanında gözünün içine bakıyo..daha ala şansmı olur,ne bebeişler ilgisiz sevgisiz oralardaburalarda helak ..gencecik sağlıklı annesin..ve herşey daha güzel olucaka.s.
Slm.herkese...Valla benim bebek acaip yaramaz hiç durmuyo geceleri uyumuyo sürekli gaz sancısı resmen ağlamaktan krize giriyo,bugün yine topuk kanı için gittik yazık çocuğum mahvoldu,eve geldik yine meme vermeye uğraştım tabi almadığı için bu sefer yine acaip ağladı bi baktık göbeği dışarı çıkmış bi taraftan ben bi yandan annem ağlar kızlar ya ben kafayı yicem artık bebeğim doğduğundan beri şansızlıklar yaşıyo ama tek tesellim sağlığının yerinde elinin ayağınında düzgün olması,normal memeyi emmiyo keşke silikon uçla falan alsaydı ama onunlada almıyoki,Allah ım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah elbet bugünlerde geçecek daha kötüsü olmasında
kızlar yalancı emziğe başladınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?