Valla,ilk geceden bile zor oldu desem yeridir Betül,komik oldu daha doğrusu bu arada biz en azgın:jeyyar: çift çıktık heralde yaa valla utanıyorum..
Kısaca anlatayım,uzun bir karar verme sürecinden sonra yani yapsak mı yapmasak mı diye sonuçta neyse deneyelim dedik,biliyorsunuz ben annemlerde kalıyorum ve annemlerin yatak odasının kilidi yok ve kız her ağladığında 2 kardeşim ve annem amaaan kim kalkmış kim kalkmıııış deyip odamıza dalı veriyorlardı dolayısıyla çooook dikkatli olmak zorundaydık.Neyse büyük bir cesaretle biz olaya giriştik,tam ortasına geldikki bizimki gak guk etmeye başladı,annemler içeri dalacak diye saniyenin 10da biri gibi bir sürede tekrar giyindik ve uyuma numarası yaptık :roflol:,neyse başarısız bir denemeydi,sonra kızı tekrar bayıltmayı başardık ve bu sefer elimizi daha çabuk tuttuk,varya şimdiye kadarki en çabuk ve en üstünkörü birleşme oldu ve valla pişman olduk hiç yapmasaydık eski anılarımızla biraz daha beklesemeyidik diye düşündük...:roflol:Yani sorunun cevabı canım,hamilelikten çncesiyle baya bi farklıydı...Bu arada fanfiniden sonra benim kanamam tekrar başladı,iyi de oldu,bitti sanmıştım ama kanamamın devam etmesi daha iyidir heralde dimi...
canım sezeryan bölgesine yapmadım tabiki,zaten benim dikişim kılların bittiği yerde tam,üstünde bir kaç kıl var ama onları alamadım ben...Acısı aynı,daha fazla acımıyor yani...:lepi: