Slm.herkese...Valla benim bebek acaip yaramaz hiç durmuyo geceleri uyumuyo sürekli gaz sancısı resmen ağlamaktan krize giriyo,bugün yine topuk kanı için gittik yazık çocuğum mahvoldu,eve geldik yine meme vermeye uğraştım tabi almadığı için bu sefer yine acaip ağladı bi baktık göbeği dışarı çıkmış bi taraftan ben bi yandan annem ağlar kızlar ya ben kafayı yicem artık bebeğim doğduğundan beri şansızlıklar yaşıyo ama tek tesellim sağlığının yerinde elinin ayağınında düzgün olması,normal memeyi emmiyo keşke silikon uçla falan alsaydı ama onunlada almıyoki,Allah ım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah elbet bugünlerde geçecek daha kötüsü olmasında
Canım benım gecıcek bunlarda duzene gırıcek merak etme.. Allah yardımcın olsun..sinirini bozma aglama canım bebek o daha o da duzenınden bı haber oldugu yepyenı bır ortama geldı kımısı cabuk ayak uyduruuyor kımısı bıraz zorlanıyor ama onemlı olan gecıcek olması.. sıkma canını.. sutunde azalır ıyıce.. allah buyuk dert vermeesın canım nelerle guresen ınsanlar var eger kıymetını bılmezsek elımızden alınır Allah korusun.. :teselli:
ben bu sabah itibariyle başladım malesef..hiçbi iş yapamıyorum..eşimin izni bitti bugun..herdakka istiyo kuzu..kesınlıklede sızana kadar bırakmıyo..öyle saat başı bile sızsa razıyım ama bazen bi başlıyo emmeye arada bi on dakka uyur numarası sonra bı bakıyorum 5 6 saatdir mücadeledeyiz..göğüs uçlarım şimdiye iyiydi sukoyvermeye başladılar..kremlerde biyere kadar yada farklı farklı emzirmekde...ama dikkat etmek gerekn iki husus bir hijyen birde yalancı memeye başladı diye süt alımının azalmaması..umarım beceririza.s.
Bende aynen baslayalı 2-3 gun oldu ama ınanılmaz yardımcı kım ne derse desın.. mirmirmirmir
yoksa sureklı memede uyumak ıstıyor uyuyor kaldırıp yataga koyunca uyanıyor hadı gunduzlerı bır yere kadar zor gelmezde gecelerı ne olacak basım ıkı yana dusuyor.. ama zaten her zaman da kabul etmıyor keyıf yapmak ıstedıgı zamanlar alıyor heralde bende yalancı emzık olmaktan kurtuluyorum ne yapayım yanı doktor tavsıye etmıyor ama annelerın en buyuk yardımcısu bence.. mirmirmirmir