Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese iyi akşamlar,
Size bugün korktuğum hadiseyi yazayım...
Bu sabah uyandığımda bebek hiç oynamıyordu, bende hemen kalktım çay demledim kahvaltıyı hazırladım, eşimi de uyandırdım erkenden, normalde bebek azda olsa uyanmak üzereyken hareket ediyordu ama bu sabah sanki karnımda hiç birşey yok gibiydi.Eşimide kaldırdım kalk bebek oynamıyor kahvaltı edicez diye :)
Sonra kahvaltı ettim alelacele, kaşık kaşık reçel yedim korkumdan (normalde sevmem) , benimki gene oynamıyor, allahım öyle korktum ki, sonra odama çekildim başladım beklemeye, soluma uzandım gene tek bir hareket yok... kendimi odadan odaya atıyorum panikten, başladım mı ben ağlamaya, hiç böyle olmamıştı kızlar çok korktum nasıl ağlıyorum anlatamam napıcam ben ne yapmalıyım falan diye ağladım...eşimde panikledi, dedim son çare magnezyum onu içince hep hareketleniyor çünkü, içtim içer içmez benimki uyandı mı ne :))) hareket etti, döndü falan...neyse çok korktum arkadaşlar...Bu haftalardan sonra daha az mı hissedicez ? benim haftamda çok hissedilmesi gerek diye biliyorum.Sabah böyle olunca korktum...
Ovvvvvvvvvv baya yeni arkadaşlar var aramiza katilannn kizlar selam
ben esra eylül annesiyim bi oğlum olacak allah kismet ederse
12eylülde benim doğum tarihimmmm
seren ebru ayşee öznur naime cansuuu aslicimmm huhu kizlarrrrr ben çoözledim sizi yav neredesiniz msn kapaliiii