- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
Canım acaba emdikten sonra çalkalıyormuyuz ondan mı kusuyorlar??Ben gazını çıkarmaya çok uğraşıyorum uyuyorsa da uyanıyor tabii,hemen çıkarıyorum ben bekletmiyorum acaba midesine daha inmemişmi oluyor?benimki günde 1 kez kaka yapıyor normal mi?Benim kızım gece kalkınca 15 dk emiyor bazen uyumak için ben kendim çekiyorum,bazen kendi bırakıyor.Gün içindeyse nerdeyse yarım satte bir emiyor ama 15dk değil tabi,az az emiyor.Gaz sancısı girince çığrınarak kendi çıkarıyor zaen emmiyor kıvranmaktan...
Duygucum kokulu mu kusmuğu?yoksa sırf içtiği sütü mü kusuyor hemen??
Kesik kokuluysa o sütün vitaminini almıştır diyorlar,ama hemen kusuyor benimki kokulu değil.
gülcüm ıkı gundur yenı yenı emdıkten sonra bır kac damlada su verıyorum bıberonla belkı suya ıhtıyacı vardır dıye..herseyı denıyorum yanı bakalım..emdıkten sonra beklettım olmadı dık tutarak emzırdım olmadı yatırmadım olmadı.bır amuda kalkmadım henuz emzırırken onuda denıcem ınsallah:roflol:
kusmugu kokuyor ama cok kotu degıl kuruyunca kotu kokuyor.bazen kesık kesık bazen aynen ıctıgı sutu kusuyor canım:çok üzgünüm: