2008 eylülünde meleklerini kollarina alacak annişler

Selam kızlar kimler var bugün???:lepi:hihoyyyt
Betülden ve serenden haber var mı?
Nasıl gidiyor annelik??:ecrin_bebek:
 
Canııım Betülü biliyorum normal doğum yaptı demiii??
Sen de sancını mı bekliyorsun Serenim?Yoksa sezeryan tarihi mi verdi doktorun..
40. haftadasın canım aman dikkat et ha,her an gelebilir oğluşun,hadi hakkında hayırlkısı,bu gece sancın gelir de kurtulursun inşallahhhhhhh

Hehe duaya bakk.
 
kızlar kandiliniz mübarek olsun.allah bebişlerimizle nice kandiller kutlamayı nasip eylesin.bu gece bizler ve bebişlerimiz için dua edeceğim.
 
Kızlar doğum yapmış arkidişler?
oruç tuttabildini mi bugün?beni akıntım baya azaldı aslında ama yine de açık renk zaman zaman geliyor tutamadım oruç.tutsaydım da sütüm azalır mı diye de tereddüt ettim aslında,tutan var mı???
 

YOK ANACIM SEZERYAN DGL NORMAL OLACAK INSALLAH YARIN KONTROLUM VAR ACILMA VARMI DIYE BAKACAK INSALLAH DUAN KABUL OLUR KIS BU GECE SANCILANIRDA YARIN DOGURURUM BELKIsırnaşık şey
SEN HEP BOLE DUA ET BANA:lepi:
:1hug:
 

mehtap yazıcıoğlu canım.. Allah tamamına erdırsın kolayca kurtarsın ınsallah..:1rolleyes:
 

mehtap yazıcıoğlu canım.. Allah tamamına erdırsın kolayca kurtarsın ınsallah..:1rolleyes:

inşallah canım heran korku içindeyim grip oldum mesela dün moralim berbat bu arada ben mine kaymakçıya gidiyorum aynı hastanede önerirsen mehtap hanima transver olim fisfisfis
 
inşallah canım heran korku içindeyim grip oldum mesela dün moralim berbat bu arada ben mine kaymakçıya gidiyorum aynı hastanede önerirsen mehtap hanima transver olim fisfisfis

geçmiş olsun canım.. kendıne dıkkat et ama cokta stres yapma olur ınsan halı..
mıne hanm hıc bılmıyorum canım nasıl bır doktordur.. o bakımdan mehtap hnm la kıyaslayamacagım ama mehtap hnm dan cok memnunum ben.. onceden medipolde baska bır doktora gıdıyordum 6. aydan sonra buradan bazı arkadasların tavsıyesı uzerıne gıttım mehtap hnm a ıyıkı gıtmısım.. suan a kadar memnun kalmadıgım hıcbır durum olmadı..
sakın acıklayacı cok yardımcı bır doktor.. ıstedıgın herseyı rahatlıkla sorup bılgı alabılırsın..
aceleye getırmeden detaylı ılgılenıyor..
 

çok teşekkür ederim ilgilendiğin için sana ve bebeğine sağlıklı günler diliyorum
 
merhabalar güzel anneler,güzel arkadaşlarım hepiniz bu hayırlı günde dualarınız kabul kandiliz mübarek olsun.
Serennnnnnnnnnnnnn kızzzz nerdesinnnn kaç kere sana yazdımm cevap vermedinnn. nete nerden giriyorsunn bakemmm söyle bacim. birde tlf baglandımıı hanımımm ona göre tlf istiyorumm benn. senin müjdenide ben vermek istiyorum şekercimmm.dogum yapmamış tüm arkadaşlarım Allah saglıcakla kurtarsın hepinizii.
bütün annelerim hepinizi öpüyorum,bebişleri kokluyorum. hepinize bol sütlü ve gazsız günler diliyorum.
 
slm kızlar;nasılsınız?umarım herkes ıyıdır..
hepinizin mübarek kadir gecesini kutlarım.Bütün dualarınız kabul olsun ınsallah...
 
Selam kızlar;
Herkesin Kadir gecesi kutlu olsun.
Benim kızım İlk zamanlar tam memeyi alamıyordu ama tuvalete de iyi çıkıyodu. Eve geldikten sonra memeyi almakta çok cebelleştik, tutamıyodu. Bi saate yakın ağlamaklı emzirmeye çalışıyodum. Sonra gaz çıkarıp yatırmaya , yalancı emzik ile kandırmaya çalışıyoduk. Hafif sarılığımız başladı ve o aralar bende psikolojik olarak kendime bakamamış ve 4 saatte bi nerdeyse emzirmiştik.Kaka olayı da almıştı. VE doktor direk hızlı kilo verişine taktı. Mama takviyesi verdiler. 3410 luk çocuk 2820'ye düşmüştü. Şimdi mama takviyesi ile beraber gidiyoruz ve 2-3 saati geçmemeye çalışıyoruz. Bu hafta kontrolde 3260 olmuştu ve mamayı azalt dedi. Meme kavraması da daha iyi oldu.

Yalnız iki günden beri, uyumuyo adam gibi, gözler hep açık, sütüm mü yetmiyo acaba, uyur gibi yatırırken hemen uyanıyo, yada gaz çıkarırken gözleri açıyo. Hep meme ağzında olsun istiyo. Yalancı emzik ile kandırmaya çalışıyoz. Olmadı mama veriyoz, ama yine aranıyo. Şu ara doyduklarınımı bilmiyorlar acaba? Yada tam düzene mi oturtmaya çalışıyolar? Yada gerçekten daha çok yemeye mi başladı?
Sizde de böyle olan var mı? Akşam tam uyudu derken sabah 3'e kadar oynattı beni. En sonunda pes ettim ve anneme verip mama vermesini söyledim. Başı dönüyodu artık 20 gündür uykusuzum. Ve bi çok misafir, çok gerginim gerçekten. Hiç dinlenemiyorum.
Arkadaşlar sizde de bebeği böyle olan var mı?
 

canım benim bebeğimde hep meme istiyor bir uyandı mı birkaç saat uyumuyor,benimki neyse ki bunu sabahları yapıyor,benimkinde de kilo kaybı ve sarılık oldu ve biz o dönemde uykudan uyandırarak emzirmiştik çok uyudu diye,yine ara ara yapıyoruz ben ona baglıyorum,uyku düzeni tam oturmadığı için böyle yapıyor olmalı çünkü emiyor ve bu baya uzun sürüyor,çiş ve kaka da yapıyor kilo da alıyor onun için bizimle egleniyorlar ve memeden anneden uzak durmak istemiyorlar benimki kucagımda uyuyor yataga koyunca uyanıyor beni çok yoruyor saatlerce emzirmeye çalışınca da piskoloji alt üst oluyor şimdi kendim uyandırmıyorum kendi kalkınca emiyor umarım bir düzene girerde bende rahat ederim.
 
Nuray benim kızım da öyle uyanık olduğu zaman hep emmek istiyor ben biliyorum aç olduğundan değil psikolojik rahatladığı için,bana yalancı meme :ecrin_bebek:muamelesi yapıyor yani.10dk bir aranıyor.emzik vermeye çalışıyorum alışsın istiyorum ama midesi bulanıyor ağzına sokmaya çalışırken.Emzik alsa en azından acıkmadan beni emmeye uğraşmicak,uykuya geçerken emzik kullanırız en azından.Böyle memeyi aç kapa aç kapa bir hal oldum bazen hiç koymuyorum sütyene bile valla afrikalı kabile kadınları gibi memeler fora geziyorum gece,sinir geliyor çünkü,emzirip uyutuyıorum tam yatıracakken yine yalanıp aranmaya başlıyor e tabii sonra emdiği fazla sütü gak diye çıkarıveriyor,hadiii kusmuk temizle sonra,off off yani hiç. merak etme canım bu modeller hep aynı oluyor sanırım.Bunların gazsız olanı veya yatırınca hemen uyuyanı çıkmadı daha...:roflol:
 
:roflol::roflol: çok yaşa emi güldürdün benı aksam aksam...
aynı sorunları bızde yasıyoruz canım bırebır aynı...uyanık kaldıgı surece tek dostu memeler...yalancı emzıkte aynı sorunu yasıyoruz o emzıkler sozde 0 ay ama bebısle aynı boyda nerdeyse:roflol:agzına alınca mıdesı bulanıyor.bırde ustune bızım kusma sorunumuz var gece gunduz kıyafet degısıyoruz...zaten uyanıyor altı alınıyor emıyor gazı cıkıyor kusuyor soyunuyor derken tekrar acıkıyor:a015:bır kısır dongudur boyle gıdıyor bakalım...
 
aynı sorunlar bendede var...göbeğimiz 9ncu gün düştü henuz bu akşam yıkicaz..bide dogumkılosuna henuz ulaşamadı..eşimkesınlıkle mamaya karşı..dr haftaya cumaya kadar ulaşmazsa mama verıcek..inek gibide yıyorum afedersınız ama anlayamıyorum neden boyle..gercı bu sık emmeler işallah işe yarar da kılo alır tezden..hilarya ıle aynı gun dogurmuştuk ve benımkının kılosuna yakındı onunda bebeğinin kılosu..bu yazıyı okursa kılosunu merak ettım bebişinin..çok yorgunum..parmaklarım yazarken ellerımı dayayıyorum ..hakketen zormuş ama vallahi hamilelik kadar deil :)
 
herkese iyi akşamlar..
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlarım...dularınız kabul olsun..
Rabbim bebişlerimize sağlık versin...doğum yapmayan arkadaşlarımıza kolay doğumlar nasip etsin..

Gülşah arkadaşımız da dün sezeryanla bebişine kavuşmuş..
bebişimiz de annesi de sağlıklı çok şükür..
Gülşahcım hemen iyileş ve aramıza dön..buradan yeniden tebrikler canım benim... :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…