Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğum yapmamış anneler barmak kaldırsın:lepi:
k *bende barnak kaldırıyommmmm daha doguramadımkaydirigubbakcemile3:lepi::lepi:
kanal d yı :lepi:izleyın arkadaslar ANNE SUTUNU ARTTIRAN YIYECEKLERi vereceklermiş haberiniz olaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2
kız sende sancı mancı varmı bende ara ara agrı oluyo dun aksam ılk kez ıkı sefer sancı gırdı ay cok sevındırık oldum yawwwkaydirigubbakcemile3
bide alt taraf kasılıyo gıbı agrıyo ama hala tık yookkkkafamçokkarıştı
merhaba arkadaşlar
allahıma şükürler olsun sonunda bende oğluşuma kavuştumhihoyyyt
çok güzel bi duygu minnacik bakmaya kıyamıyorum
normal istiyordum ama sezeryanla oldu
doktor çatımın dar olduğundan açılmam olmadığından ve önceden geçirmiş olduğum ameliyattan dolayı sezeryana karar verildi
k *
hee vallla aynen alt kasık tarafıma ağrı giriyor bazen ama yalancı sancı sanırım hane tık yok dün dr agittim normal doğum yapabilirsin dedi ama açılma felan yok daha arefeye kadar olmassa bayramın 1.güünü gel dedi nst ye girelim dedi
sen gittinmii??
betülcüğüm tebrik ederim canım
allah analı babalı büyütsün
allah uzun ömürler güzel yazılar yazsın
allah gönlüne göre verdi normal doğum olmuş
maalesef benim sezeryan oldu
hadi yaaa ben en son gıttıgımde rahım kısalmıs demıstı bende yarın gıdecem cnm bakalım bana nedıcek bızım bebişler bayramdamı ne gelecek kısbenneyaptımki
yarın 12 de randevum var ınsallah acılma falan vardır bı bakarsın yarın doguma gıderım:lepi:
ay ınsallah yaaa hakkımızda hayırlısı cnm bugun kadir gecesı bu mubarek gecede bol bol dua et kendın ıcın aılen ıcın bebegın ıcın ve bızler ıcın rabbım dualarımızı kabul etsın en kısa zamanda hayırlısıyla bır avazda bızlerde o zorlu yoldan guzel sekılde gecelım ınsallah amiiinnnnn:Saruboceq:
dogum yapan guzel annelerınde yavrularını allahım bagıslasın hayırlı evlat etsın saglıklı e
evlat eylesın hepımızın bol bol sütü olsun insalaah amiiiinnnnn:Saruboceq:
allahım her isteyen anne adaylarınada guzel saglıklı ve hayırlı evlat versın ınsallah
hiç bir ananın kucagı boş kalmasın insallah
HAYIRLI KADİR GECELER DİLİYORUM HEPINIZEEEEa.s.
:enbuyukkk:
Amin canım amin inşallah istediğin gibi olur normal doğumla kucaklar gelirsin bebeişini sağlıcakla bak yarın doğum felan yaparsan aklına gelsin de dua et arzuda normal doğursun diye :Saruboceq::1hug:
Allah isteyen herkeslere versin bol bol dua edek bu mübarek gecede :Saruboceq:
HAYIRLI GECELER HERKESE KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN
betülcüğüm tebrik ederim canım
allah analı babalı büyütsün
allah uzun ömürler güzel yazılar yazsın
allah gönlüne göre verdi normal doğum olmuş
maalesef benim sezeryan oldu
Arkadaşlar,
Siteye yazalı 5 gün oldu;ama hiç kimse yukarıdaki mesajıma bir cevap yazmadı. Biliyorum buraya çok fazla girmiyorum ve çok aktif bir kullanıcı sayılmama;ama yine de bir "Hayırlı Olsun" denilebilirdi en azından... Geçmişi okuyorum da benim gibi az girenler doğum yaptıklarına dair mesaj yazdıklarında bir kişi de olsa hayırlamış;ama bana maalef hiç kimse yazmadı... Kırılmadım desem yalan olur....benneyaptımki:1no2::1no2:
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNN EDERIM TABIKIDE KIS VALLA DEMIN CUMA OKUNDU SENIN ICINDE DUA ETTIM VALLA BAK ,ALLAHIM HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA IKIMIZI VE BIZIM GIBI DOGUMU BEKLEYENLERE YARDIM ETSIN. BİR AVAZDA KURTULALIM BEBISLERIMIZI SAGLIKLI SEKILDE KUCAGIMIZA ALALIM INSALLAAAHHHHH
YARIN BAKALIM BANA NEDICEK INSALLAH ACILMA OLURDA HEMEN DOGUMA ALINIRIMhihoyyyt
kızlar bende daha doğuramadım salı günü dr.um normal doğum yapabilirsin dedi ama hala ses yok bişi olmassa ayın 3 ünde gidicem bayramın ikinci günü yani bakalım....kasıklarımda benim her sabah özellikle sancı oluyor size de oluyor mu*
herkesin mübarek kadir gecesi kutlu olsun