betülcüm yanında annenler falan yok mu? bu işleri ne güzel sen kendin halledebiliyorsun.ben korkuma ne yıkayabiliyorm,ne altını değiştiriyorm.Annem halldedyor hepsini.gerçi ben de artık başlamam gerek 11 gün oldu.ona zarar veririm diye korkuyorum.daha çok küçükler çünkü.maşallah sen bayağı cesaretlisin.
canım yanımda annem var.. zaten apartmanlarımız yanyana ara ara eve gecıp gelıyor bana..
esımde yanımda yıllık ıznını kullanıyor bayrama kadar evde.. gece esımle ben aynı odada yattık annem her ıhtımale karsı yanımızda olsun dıye kal dedım.. ıcerı odada kaldı annemde.. :1rolleyes:
ama sabaha kadar kendım emzırdım altını esımle degıstırdık.. sımdıde kendım degıstırdım ustunu gıydırdım fılan..ınsan basta tedırgın oluyor ama ne kadar kendın yapmayı ertelersen o kadar daha zor gelır korkunu buyutursun..
mınnacık ayakları bacakları ıncecık cok tuhaf ama alıstım kısa surede.. ılk denememde cok terlemıstım..sımdı altını degıstırırkende terledım ama yapılıyor yanı.. :1rolleyes:
bide betüş cnm sen neyle gıttın hastaneye?? yanı normal dogum oldu ya elbıseyle gıt falan dıyolar bana bende ole dusunuyorum elbısemi gıydın onunlamı doguma gırdın? dogumdan sonra eve gelırken baska kıyafetmi gıyındın ? senınde işin var cnm ama bılgılenelım dıye soruyorum:1hug:kaydirigubbakcemile2
Merhaba kızlarr
Bencede arkadaşlar bebeklerinizin ihtiyaçlarıyla ne kadar çok ilgilenirseniz güvenininz o kadar çabuk gelir...
Benimde annem yanımda hatta sezeryanın ilk gecesi ben annemi yatırdım uyuttum ben bebekle ilgilendim sabaha kadar.Allah a şükür de hiç ağrım sızım olmadı... İlk günden beri herşeyi ile ben ilgileniyorum...
Sadece banyoda annem tutuyor.Ben şampuanlıyorum... Ama bugün yarın onu da ben yapmak istiyorum...
Böylece bebekler bizim yanımızda kokumuzla kendilerini daha güvende hissediyorlar..
kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.
canım esofman tişort fılan gıttım doguma.. ama cantama belkı cıkısta lazım olur dıye elbıse almıstım.. ama yınede cıkısta baska bır esofman tişort gıydım.. dogumdan sonra gecelık gıydım.. 3 gecelık almıstım yanıma ama zaten 1 gunde cıktıgın ıcın degıstırmeye fırsat bıle olmuyor.. gecelıgın kenarı 1 parmak kadar lekelenmıstı onuda wc ye gıttımde yıkadım azıcık gerek kalmadı degıstırmeye ama ne olur ne olmaz yınede fazladan almak gerek..
hmm anladım cnm cok saol bılgın ıcın
pekı eşofmanlamı doguma gırdın yanı senı tamamen soymuyorlar dımı
alt taraf cıksada ust taraf kalıyo dımı:uhm:
yok anacım esofmanla doguma gırılır mı.. kaydirigubbakcemile3
tamamen cıkarıyorsun kıyafetını hastanenın verdıgı ınce gecelıgı gıyıyorsun.. amelıyat kıyafetlerı gıbı boydan ınce gecelık gıbı bırsey..
ben hastaneye gıttım sunı sancıya baslamadan gıydım onu doguma kadar ve dogumdan sonrada odaya cıkınca temızledıler kendı gecelıgımı verdık onu gıydırdıler.. :1rolleyes:
duygu saol canım hepımızın bebişlerini bızlere bagıslasın Allahım.. :Saruboceq:
slm kızlarrrr
oglusumu uyuttum hemen gırdım bır ıkı kelıme yazayım dıye:)
betuscum tekrar tebrık ederım canımcım allah analı babalı buyutsun..
kızlar bu arada betus cok haklı bır an once bebegınıze uyum saglamanız cok onemlı bencede
bende ılk hastaneden geldıgım gunden berı sezeryandan dolayı agrılarım olmasına ragmen kendım emzırıp altını aldım gıydırdım soydum:)hıc kımseye bırakmadım.ve gecen cumartesıde kendım yıkadım oglumu:)allah hepsını kolaylastırıyor...kayınvalıdem gecelerı ver ben bakayım cok dedı ama ben kesınlıkle hıc yanımdan ayırmadım...ve sımdı sankı 40 yıldır cocuk bakıyormus gıbıyım..herkesede tavsıye ederım arkadaslar kendı rahatınız ıcın...
Arkadaşlar,
Meleğime kavuştuğum ve onunla uğraştığım için bir türlü yazamadım sizlere... Sonunda ben de anne oldum Allah'a şükürler olsun!!!! 22 Eylül'de sezaryene girecektim;ama 15 Eylül sabah 6:30 gibi nişanım geldi ve biz apar topar hastaneye gittik ve öğlen 15:00'da epidural sezaryenle oğluma kavuştum... Çok güzel bir duygu, Allah en kısa sürede en az acıyla sizleri de bebişlerinize kavuştursun inşallah....
Arkadaşlar,
Benim çizelgeye göre ben hala hamile görünüyorum,Onu nasıl düzeltebilirim? Bana yardımcı olabilir misiniz rica etsem? Çok teşekkürler.
Arkadaşlar,
Siteye yazalı 5 gün oldu;ama hiç kimse yukarıdaki mesajıma bir cevap yazmadı. Biliyorum buraya çok fazla girmiyorum ve çok aktif bir kullanıcı sayılmama;ama yine de bir "Hayırlı Olsun" denilebilirdi en azından... Geçmişi okuyorum da benim gibi az girenler doğum yaptıklarına dair mesaj yazdıklarında bir kişi de olsa hayırlamış;ama bana maalef hiç kimse yazmadı... Kırılmadım desem yalan olur....benneyaptımki:1no2::1no2:
Arkadaşlar,
Siteye yazalı 5 gün oldu;ama hiç kimse yukarıdaki mesajıma bir cevap yazmadı. Biliyorum buraya çok fazla girmiyorum ve çok aktif bir kullanıcı sayılmama;ama yine de bir "Hayırlı Olsun" denilebilirdi en azından... Geçmişi okuyorum da benim gibi az girenler doğum yaptıklarına dair mesaj yazdıklarında bir kişi de olsa hayırlamış;ama bana maalef hiç kimse yazmadı... Kırılmadım desem yalan olur....benneyaptımki:1no2::1no2:
Arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?