Arkadaslar merhaba,
dun 20.50 de doğum yaptım.. 2-3 saat oldu oğlumla evımıze donduk.. :1rolleyes:
bıraz zorlu bır dogumdu ama cok sukur kı atlattık.. 3140 gr 50 cm dogdu oglum..
şimdi emzırdım gazını cıkardım uyuyor yanımda.. sanki hayal gibi.. :1rolleyes:
3 dikişim oldu alttan oturup kalkarken bıraz zorlanıyorum şimdilik.. ama doğum yapalı 24 saat bıle olmadı o da gecer sanırım kısa zamanda..
Allahıma bınlerce kez sukurler olsun..
Arkadaslar merhaba,
dun 20.50 de doğum yaptım.. 2-3 saat oldu oğlumla evımıze donduk.. :1rolleyes:
bıraz zorlu bır dogumdu ama cok sukur kı atlattık.. 3140 gr 50 cm dogdu oglum..
şimdi emzırdım gazını cıkardım uyuyor yanımda.. sanki hayal gibi.. :1rolleyes:
3 dikişim oldu alttan oturup kalkarken bıraz zorlanıyorum şimdilik.. ama doğum yapalı 24 saat bıle olmadı o da gecer sanırım kısa zamanda..
Allahıma bınlerce kez sukurler olsun..
canım hoşgeldin allah analı babalı büyütsün kurtulmuşsun sende herkes çok sevindi bebişlerimiz aynı doğdu desene benim kızımda 3.140gr 50cm doğdu bir haftada 60gram alabilmiş ancak. bol bol sıvı al komposto iç su iç üşütme ayaklarına hem çorap hem terlik giy sırtını da üşütme yelek olsun hep sırtında üşütürsen sütün gazlı olur çikolata yeme çok fazla o da gaz yapıyo ayyy başladım hemen dersler vermeye
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa betülde doğum yapmışşşşş hemde normalllllllllllllllll ayyyyyyyy çok sevindimmmm kaç saat sürdü doğum sancısı çokmu kötü nasıl kesik attılarmı betüllll allah analı babalı büyütüsünnn bebşşin kime benziyorrrrrrrr
seda bana sordun sanırım ısım vermemıssın :)..
40+2 de doğum oldu canım.. amın hepimizin bebişleri için..
canım aynı markada bile değişiyor..bne primanın 2 paket 1 numarası kullandım önce içinde 56 tane vardı..sonra içinde 50 tane olan 1 numara aldım..boyu daha küçüktü.. sonra yanlışlıkla yine ondan aldım...ama şimdi 2 numara aldım diğeri bitince onu açacağım..fatmacığım benimkide 4 kg ama primanın 1 numarası içinde 50 tane olan iz yapmaya başladı ...sıkıyor demekki...o yüzden ben de 2 numara aldım..o da zatem 3-6 kg...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?