2008 eylülünde meleklerini kollarina alacak annişler

Hepiniz cok saolun arkadaslar.. :1hug:
ıyıkı varsınız.. amıınn Allah olmayanlara da nasıp etsın bu guzel duyguyu..
normalı cok ıstedım Allah gonlume gore verdı.. bıraz zorlu bır dogum oldu.. bebegın boynunda kordon ve elı yuzunun onunde gırmıs kanala o yuzden bende zorlandım bebekte..
ama yınede cok sukur herseye ragmen gectı atlatıldı..
şuan o kadar mınık kı hayatım da hıc yenı dogmus bır bebegı gıydırmemıs kucagıma almamıstım..
az once uzerını degıstırdım amma ter doktum yanı mınıcık herseyı.. o kadar tazekii.. :ecrin_bebek:
Allahım anneliği nasip ettiği için çok mutluyum..
 

Betülcüm çok sevindim canım inanki Allah bağışlasın yavrunu analı babalı büyütsün,yarın için banada dua edin,dr.a gidicem inşallah betülcüm sen gibi bende evime bebeğimle dönerim tabi hangi doğum şekli hayırlıysa bizim içinde o olsun inşallah,en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz:CüvCüv:
 

canım hoşgeldin allah analı babalı büyütsün kurtulmuşsun sende herkes çok sevindi bebişlerimiz aynı doğdu desene benim kızımda 3.140gr 50cm doğdu bir haftada 60gram alabilmiş ancak. bol bol sıvı al komposto iç su iç üşütme ayaklarına hem çorap hem terlik giy sırtını da üşütme yelek olsun hep sırtında üşütürsen sütün gazlı olur çikolata yeme çok fazla o da gaz yapıyo ayyy başladım hemen dersler vermeye
 
bende doğum yaptım arkadaşlar,
19/09 da saat 17:58 de doğdu Deniz oğlan.
normal çok istiyordum ama olamadı maalesef,suni sancı verildi,hiç açılmam olmadı , bebişin kalp atışları yavaşlamaya başladı benim tansiyonum düştü o yüzden acil sezeryana aldılar.
biraz ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil
3370 kg ve 49 cm oğluşum ,o kadar tatlı ki insanın içi gidiyo yüzüne bakarken
 
gözün aydın canım allah kurtarmış senide darısı geride kalanların başına normal sezeryan farketmiyo aslında önemli olan dünyaya bir can geliyo senden bi parça bunun tadını çıkar gerisini takma kafana tekrar hayırlı olsun
 
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa betülde doğum yapmışşşşş hemde normalllllllllllllllll ayyyyyyyy çok sevindimmmm kaç saat sürdü doğum sancısı çokmu kötü nasıl kesik attılarmı betüllll allah analı babalı büyütüsünnn bebşşin kime benziyorrrrrrrr
 
QUOTE=dream81;3950393]Betülcüm çok sevindim canım inanki Allah bağışlasın yavrunu analı babalı büyütsün,yarın için banada dua edin,dr.a gidicem inşallah betülcüm sen gibi bende evime bebeğimle dönerim tabi hangi doğum şekli hayırlıysa bizim içinde o olsun inşallah,en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz:CüvCüv:[/QUOTE]

amın canım Allah senınde yardımcın olsun bır avazda kurtul ınsallahh...
ınankı sabrızlıanıyorsun ama bır an gelıyor ve kucagında sankı hep varmıs gıbı..
anne oluverıyorsun.. allah kolay bır dogum nasıp etsın elvadını saglıkla bagıslasın ınsallah..


ay canım saol amın,Allah gerıde kalanlara yardım etsın ınsallah..
bebıslerımız tamamen aynı demek.. o kadar mınık gelıyorkı bana..
evet canım dedıklerını annemde tembıhlıyop duruyor zaten.. yalnız cıkolata dedın bende bır yandan cıkolata yıyordum.. soyledıgın ıyı oldu canım dıkakt etmek gerek yoksa banada zorluk bebısede..



canım saol amın hepimizin evlatlarını bagıslasın rabbım..
dogumum bıraz zorluydu canım.. 0 sancı ıle gıttım 11,30 da basladık sunı sancıya.. aksam 20.50 ye kadar.. sonlara dogru dayanamıyordum artık kı zaten dayanamadıgın an dogum oluyor..
bebegın boynuna kordon dolanmıs ve elı yuzunde gırmıs kanala o yuzden hem benım ıcın zorlu oldu hem bebek ıcın..
yanı dogumda uzun surdu.. ama sonunda atlattık cok sukur.. bebısın kıme benzedıgını cıkaramadık henuz sankı herkese benzıyor :)) ama agzı aynı benımkı sankı.. :))
Allah gerıde kalanlara yardım etsın ınsallah..
 
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım.biz de bekliyoruz sabırsızlıkla sanki hiç gelmeyecekmiş gibi büyük gün.ben de normal istiyorum inşallah bana da nasip olur.bu arada kaçıncı haftanda doğum yaptın canım...
 
seda bana sordun sanırım ısım vermemıssın :)..
40+2 de doğum oldu canım.. amın hepimizin bebişleri için..
 
betül hoşgeldin canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim senin adına çok güzel tam istediğin gibi oldu darısı başımıza
 
selam kızlar yaklaşık olarak bir buçuk aydır siteye giremiyorum zira şifrei kabul etmiyordu yeni şifre talebimdede bazı küçük sorunlar oluyormuş şimdi farkettim ama çok şükür sonunda geldim neredeyse herkes doğum yapmış ne güzel hamd olsun bende yaptım 12 günlük oldu oğluşum .
darısı doğum yapmayıp sabırsızlananların başına inş. :))
 
betüşümmmm güzel anneeeeehihoyyyt
ohh sonunda aldın bebişini kucagına cok sukur yaaaa:1hug:
ay darısı bizlerin başına bu gidişle bende günümü geçireceğime benziyo offfffffffff:CüvCüv:
bende dogurmak istiyorum artık iki gundur kendımı sokaklara attım habire yürüyorum ayaklarım patlayacak nerdeyse naniknanik
ama akşam ve sabahları hatta öğlenleride ara ara agrılar girmiyo değil
cok sancım olsunda bir avazda bende dogurayım yaaaa
cnm nasıl gelişti dogumun herşeyını yazarsan sevınırım bizlerde bilgilenelim birazkaydirigubbakcemile2
Allah analı babalı saglıklı sıhatli büyütsün oğluşunu
cok guzel bir duygu rabbim olmayanlarada en kısa zamanda versin insallah
bizim içinde dua edın nolur en kısa zamanda bu zorlu yolda biz bekleyen hamişlerde kolay dogum ve tez dogum yapalım inşallah
amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
a.s.
 
canım saol amın hepimizin evlatlarını bagıslasın rabbım..
dogumum bıraz zorluydu canım.. 0 sancı ıle gıttım 11,30 da basladık sunı sancıya.. aksam 20.50 ye kadar.. sonlara dogru dayanamıyordum artık kı zaten dayanamadıgın an dogum oluyor..
bebegın boynuna kordon dolanmıs ve elı yuzunde gırmıs kanala o yuzden hem benım ıcın zorlu oldu hem bebek ıcın..
yanı dogumda uzun surdu.. ama sonunda atlattık cok sukur.. bebısın kıme benzedıgını cıkaramadık henuz sankı herkese benzıyor :)) ama agzı aynı benımkı sankı.. :))
Allah gerıde kalanlara yardım etsın ınsallah..
[/I][/B][/QUOTE]

genede çok uzun sürmemiş betülcüm allah yardım etmiş, benim sezeryan olduğum gün doğumhanede bir hamile vardı sabah sekizden ertesi gün sabah 10a kadar sancı çekmiş sonrada sezeryana almışlar hem öyle böyle sancı çekmemiş. allah şükür seninki gene çok uzun süre değil. sanırım seninkini sıunniyle başlattıkları için zor olmuştur. valla hi seni çok tebrik ediyorum arkadaşım norma dedin normal yaptınn hemde bu genç yaşındaaa ben hala normal den korkuyorummm, doktor bana sezeryan dedğinde üzülmüştüm ama normal doğumun acısındanda korkuyordum çokkkk, neyse allah bebeklerimize sağlık uzun ömür versin inşallahhh allah acılarını göstermesin hiçbirimize çünkü anne olmakk çok farklı bir duyguuuymuş.a.s.
 

deryacım nasılsın bebişin nasıl geçmişi fazla okuyamadım varmı belli olan bişeyler, ben kendimi daha iyi hissediyorum sadece dikişimin sol tarafın daa yatıp kalkerken çok kötü bir yanma oluyorrrr onun ne olduğunu anlayamadım. birde idrarımı fazla tutunca biraz ağrım oluyor oda sanırım sonda taktıkları için oldu. ama allaaha şükür genel anlamda iyiyiz. seni de çok öpüyorum.a.s.
 
betul aslan emre hosgeldi ..gozunaydin canim ..allahim darisi bizler basina ..anali babali ,saglikla buyusun ..cok seker dimiii..annesi kokla onu teyzeleri yerine ..gecmisolsun canim..
 
bu arada doguma bu kadar sabah disim apse yapmis ,sisti ..dis doktoruna gitsem bi turlu gitmesem bi turlu ..aksilik iste insallah daha cok sismez ,bana bir zarari olmaz insallah ..
aytege seninde bebegin hayirli olsun canim ,anali babali buyusun ..gozun aydin
 
arkadaşlar normal doğumdan korkmayın ne olur inanın çok kolay oluyor birde hemen ayağa kalkabiliyorsunuz.benim yanımda hiç kimse kalmıyor buna rağmen 2 yaşındaki kızım + bebeğim + eşim + evim hepsini tek başıma hallediyorum çok şükür :))
 
saolun canım arkadaslarım.. :1hug:
hepsını anlatıcam yazıcam doğum hıkayeme..
ama detaysız anlatmak ıstemıyorum.. detaylı anlatmak ıcın vakıt kolluyorum :))..
oğlum yanımda uyuyor sımdı ama arada mıkmık lanıyor.. o arada bende kahvaltımı yapmaya calısıyorum..:))
dun gece basbasa gecırdıgımı evımızdekı ılk gecemızdı.. Allah ınsanı o kadar guzel alıstrıyorkı annelıge sankı daha onceden hep anneymıssın gıbı hıc yadırgamıyorsun..
gece hıc aglamasına fırsat vermeden 2 saatte bır uyandım emzırdım o uyanmadan.. altını degıstırdık esımle.. :asigim:
en basta ınsan korkabılıyor bıraz helekı elbıselerını cıkardıgında mınıcık gorunce cekınebılıyorsun ama kısa surede alısıyorsun hemen.. kurulu bır duzen gıbı.. :1rolleyes:
dun aksam sadece 2-3 sn agladı bebısımız yoksa sesınıde duyamayacaktık.. :))
ama bakalım daha ne kadar degısecek yada aynı kalacak zaman gosterecek ..
 
betülcüm yanında annenler falan yok mu? bu işleri ne güzel sen kendin halledebiliyorsun.ben korkuma ne yıkayabiliyorm,ne altını değiştiriyorm.Annem halldedyor hepsini.gerçi ben de artık başlamam gerek 11 gün oldu.ona zarar veririm diye korkuyorum.daha çok küçükler çünkü.maşallah sen bayağı cesaretlisin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…