Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benım cocuk cıktı cıkacak heralde yaaa... :1shok:
fıkrımı degıstırdım ben en sona kalırım dıye dusunuyordum ama kalmayacam heralde.. :roflol:
ya kursa gıdıp gelırken kısacık bır yurume mesafesı dusunun taksıden ınıp kursa, kurstan cıkıp taksıye bınıyorum..
o kadar mesafede bıle yururken anam bacaklarımın arasında bırsey basınc yapıyor yaa.. :1shok:
sizede oluyor mu.. ılk defa bugun hıssettım dun yoktu.. kesınlıkle azıcık hızlı yuruyemedım mılım mılım gıtmek zorunda kaldım.. :1no2:
resmen bacaklarımın arasında bır kemık esnemeye calısıyor gıbı tuhaf bır hıs.. :bbo:
eve geldım ortalıgı topladım bıraz yarın temızlık gunu kadın gelecek
aynı hiler bendede var...aynen kemik esnemesi tam açılımı:1shok:temizlik yapmaya kalkışma sınavın var neme lazım...evet sona kalmıcaz sanıyorum..bende ha sezeryan ha bu hafta ha haftaya derkene dogurup kalıcam sanırım :bbo:valla korkmuyorum dogumdan..hiçbişiden korkmuyorum yavrumun sağlığı hariç..evde kader ortağım muhabbetim hastalandı sanırım klımadan...ammaaaan dıyorum yanıı çok fena bişi sevgi işte..işaalh iyileşir içim gidiyo..bide hazır ramazanken hastanede hurmamı paketlenmiş olanlardan küçük küçük paketlerde dağıtsak acababenneyaptımki
teyzeleri kızım nasıl...bu arada bakanlar lütfen maşallah desinler....
kızlar benım cocuk cıktı cıkacak heralde yaaa... :1shok:
fıkrımı degıstırdım ben en sona kalırım dıye dusunuyordum ama kalmayacam heralde.. :roflol:
ya kursa gıdıp gelırken kısacık bır yurume mesafesı dusunun taksıden ınıp kursa, kurstan cıkıp taksıye bınıyorum..
o kadar mesafede bıle yururken anam bacaklarımın arasında bırsey basınc yapıyor yaa.. :1shok:
sizede oluyor mu.. ılk defa bugun hıssettım dun yoktu.. kesınlıkle azıcık hızlı yuruyemedım mılım mılım gıtmek zorunda kaldım.. :1no2:
resmen bacaklarımın arasında bır kemık esnemeye calısıyor gıbı tuhaf bır hıs.. :bbo:
eve geldım ortalıgı topladım bıraz yarın temızlık gunu kadın gelecek dıye..
erkenden de sınavım var.. bırazdan cıkıp anneme gecıcez Allahtan hazır sofraya oturucam cok yoruldum.. mirmirmirmir
yemekten sonra yıne ders calısıcam ay baygınlık geldııı... kafamçokkarıştı
patik; aynı hiler bendede var...aynen kemik esnemesi tam açılımı:1shok:temizlik yapmaya kalkışma sınavın var neme lazım...evet sona kalmıcaz sanıyorum..bende ha sezeryan ha bu hafta ha haftaya derkene dogurup kalıcam sanırım :bbo:valla korkmuyorum dogumdan..hiçbişiden korkmuyorum yavrumun sağlığı hariç..evde kader ortağım muhabbetim hastalandı sanırım klımadan...ammaaaan dıyorum yanıı çok fena bişi sevgi işte..işaalh iyileşir içim gidiyo..bide hazır ramazanken hastanede hurmamı paketlenmiş olanlardan küçük küçük paketlerde dağıtsak acaba
Betülcüm aynı şey bendede var inan yürüyemiyorum resmen bazen bebiş fırlayacakmış gibi oluyo,inan gecelerim kabus oldu tuvalete gitmekten uyuyamıyorum,dün saydım 2 ssat içinde 5 kere tuvalete gittim sırf bebek baskı yaptığı için acaba bebek aşağımı indi diyorum bilmiyorum ama pzt.si dr.a gidicem öğrenirim artık,kendini fazla yormamaya çalış canım,inşallah sınavların çok iyi geçerde sende biraz olsun nefes alırsın,başarılar dilerim sınavlarında
göbeğinde isilik gibi şeyler çıkan ve kaşınan varmı aranızdalaelaelaelaelae deli gibi kaşınıyorum...böyle alerji gibi bişey oldu bende yaa bu nedir ki kötü bişey değildir inşallah.