Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdayızz da sanırım pek fazlada kımse yok..işallah 15ıne kadar hava azcık serinler..ben hala kararsızım aslında...bıyandanda keşke haftaya falan kendılıgınden gelse demıyoda deılım hani..hakda cumlemız ıcın hayırlısı neyse o olsun işaallah...bu arada tatlı canavarı oldum..dün kayınvalıdemden kalan kadayıfı afıyetle yıyorum valla banamısın demıyo bu nedır yaffuuu
selam hamişler nasılsınız??????????*
ben çok halsizim sesim çıkmıyor boğazlarım çok acıyor inş. doğuma kadar geçer kızlar ya.............
selam hamişler nasılsınız??????????*
ben çok halsizim sesim çıkmıyor boğazlarım çok acıyor inş. doğuma kadar geçer kızlar ya.............
kızlar bebek çikolatası yada sekerı ısını ne yapcaksınız?yanı hastaneyede goturuluyor ya..almayı dusunuyormusunuz yada aldınızmı?ben bebek sekerı yaptırmayı dusunuyorum tanesı 1 ytl cıvarında 30 40 tane..ama onları mevlutte dagıtmayı dusunuyorum.hastaneyede cıkolata yada lokum gıbı bırsey almayı dusunuyorum
canım izmirde çınarlıda malzemeler satılıyor...ablam aldı,evim örekçisi var bornova da oradan da çikolata aldık...evde kendimiz hazırladık...5 farklı çeşit yaptık biz...çubuk şeklinde lan var üzerinde kalp var süslü,kenarına kese gibi çikolata ve bademleri koyduk...en rahat o dağıtıldı hastanede....çikolata üzerine bebk de oturttuk...pnları en sona bırakmıştık şuan onlar kaldı sadece....120 tane falandı..20-25 tane kaldı..mevlüde yetmeyecek bile.....ama napayı tekrar alamayacağım....
zaten dogumdan sonrada bır zayıflama topiği acıcaktık unutmayın..
hatta baslıgıda hazırdı kımle konusmustuk onu ya unuttumm sımdıı.. :bbo:
ordan takip edücük bırbırımızı ona göreee.....
deryacım bebişin çok şeker yerim benonu cin gibi bakıyor kız buuu alahım nazarlardan korusun
deryacım ne tatlı durucuk masallah ben yerım onu yaaa..allah nazardan saklasın...
deryacım goguslerın ne durumda emzırdıkce acıyormu?ben cok korkuyorum kanıyor falan dıyorlar ya
evet satılıyor ama deryacım bızde yapıcak ınsan yok onları:çok üzgünüm:
zaten 10 gun kaldı surda ben gıdıp hazır alıcam mecburen...
hastaneyede en ıyısı lokum yada bır paket cıkolata goturmek olucak...