Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba nasılsın bende yeni üyeyim nasıl nereye yazıcam tam olarak bilmiyorum yardım ederseniz seviniriim
merhaba arkadaşlar bende yeni hamile adayıyım sanırım adet günüme 2 gün var çok heyecanlıyım 2 senelik evliyiz çocukta istiyoruz sizde ne gibi belirtiler oldu beni aydınlatırmısınız şimdiden teşekkürler
işallah bu bıkaçgun içinde doğurursun ne sunı sancıya nede sezryana gerek kalmaz..nedyım sağlıkla gelsınlerde artık edecek bişi yok....uykusuz geceler ahh geceler.....
Haklısın canım sağlıklı olarak dünyaya gelsinlerde tek düşük kilolo olsunlar..benimki şuan 2650..dr.un doğru söylemiş,benimki 37,haftadan sonra kilo almayı azalttı iyice..37de 2450ydi,iki haftada 200 gr almış..seninde hakkında hayırlısı olsun canım,inşallah sağlıkla bebişini kollarına alırsın..eylül meltemim evet benim bebiş az kilo alıyordu.2 haftada biraz hızlandı.haftada 300 gr. aldı.36+3 te 2600 di.dün.zaten küçük bebek olacak dedi dr.kendi gelmezse 15 eylülde sezaryen.senin ki ne alemde umarım iyi almıştır.
dr. 38 den sonra sınırlandırıyor kilo almayı dedi.ben de tansiyon problemi de olduğu için fazla beklemeden 37.sonlarında alınacak.hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda..
arkadaşlar hepinize iyi geceler diliyorum,umarım keyfiniz yerinizdedir,benimde son bir haftam kaldı,39,haftadayım,bugün kontrolüm vardı,rahimde açılma olmamış,haftaya kadar açılma olmazsa suni sancıyla alırız dedi,bu korkuttu beni biraz..acaba suni sancıyla olmaktansa sezeryan mı olsam kafam çok karıştı..
muscan canım bebişinin kilosu nasıl,sanırım senin bebeğinde benim gibi az kilo alarak iilerliyordu..yanlışmı hatırlıyorum
kızlarrrrr
ben yarın hastaneye yatıyorum
kızıma kavuşma zamanı geldi işte
dualrınızı eksik etmeyin olurmu teyzeleri
çok ihtiyacımız olacak
günaydın hepinize hanımlar...
dün bizim yine kontrolümüz vardı..nst de sancım çıktı...
akşam ve sahurda da devam etti ağrım...kasığıma saplanıyor, o an yürütmüyo.. ama dayanılmayacak gibi de değil..
haftaya kalmaz gelir belki bebişim..zaten bebişim de 3500 gr - 52 cm. olmuş..
bugün dakika tutacağım ağrılar arasında..devam ederse hemen hastaneye.. .
eğer açılma yoksa suni sancı dedi dr.um..ama korkuyorum dedim..kendi sancından bi farkı yok, anlatılanlara inanma, Allah sabrını veriyo içini ferah tut dedi..gencecik insansın neden yapamam diye düşünüyorsun, kolay olacak inşAllah dedi..
suni sancı ile ilk gün olmazsa dinlendirip ikinci gün yeniden deniyormuş..yani seni çok yormayacağım dedi..o sırada da ameliyathaneyi hazır tutuyorlarmış herhangi bi terslik olması ihtimaline karşın...
heyecan falan kalmadı bende..garip bi rahatlık ve huzur çöktü üzerime..
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..hepimizin yardımcısı olsun..
inşAllah sağlıkla, kolayca kavuşalım miniklerimize..
herkese sevgiler....
canım hadı hayırlısı demek senınde bebısın bıraz daha erken gelmeye karar verdı :CüvCüv:
zaten kocaman olmus melegın masallah:)
umarım sunı sancıya gerek kalmadan yaparsın dogumunu hayırlısıyla...kolay ve rahat dogumlar dılıyorum sımdıden canım...guzel haberlerle gela.s.