- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben salı sezeryan olucam cuma ağdacıya gidicem, ama orada nasıl olacak bilmiyorum sırt üstü yatıracak bide sıcak olur, ben ağdadan da nefret ederim canım çok tatlıdır, bebek cumadan önce gelirse de jiletle alıcam artık yapacak bişey yok...
ben çıkıyorum kızımı emzirmem gerek...uyandırmaya çalışayım oınu...görüşürüz...
cyıldız ya bıraz anlatsanıza annelık nasıl bırsey ya.. bebegıne sarılmakk .... mis gibilerdır yaa..
Benim kızım da hep emmek isterdi. 1,5 yıl emzirdim çok problem oldu çünkü sürekli emmek istedi. İlk doğduğunda ben uyaya kalırdım uyanırdım o hala emiyor olurdu. Yani 4 saat filan emerdi. Tabi gögüslerim çook yara oldu. Emmeden hiç uyumadı filan. Herhalde bu sefer o kadar uzun süre memede kalmasına izin vermem. Ama her çocuk farklı kimisine söz geçiremiyorsun.
cyıldız ya bıraz anlatsanıza annelık nasıl bırsey ya.. bebegıne sarılmakk .... mis gibilerdır yaa..
cok emzırmek goğüs sarkmasına neden oluyor mu.. fisfisfis
bırde emzırdıgın sure ıcerısınde beslenmen nasıldı iştahın, kıloları kolay verebılmısmıydın nurdan ?..
canım o kadar güzel bişey ki.alıyorum kucağıma bakmaya dokunmaya kıyamıyorum.kokluyorum öpüyorum onu.ağlamasına dayanamıyorum.ellerini tutuyorum rahatlıyor.emerken elimi tutuyor dayanamıyorum içim gidiyor.banyo yaparken de ellerini avucuma alıyorum rahatlıyor.uykuyu çok severdim eskiden şimdi 2-3 saatlik uykularla ayaktayım ama hiç önemli degil.uykuda bile olsam az bir sesine uyanıveriyorum.çok güzel bir şey anne olmak
SEN emzirmek için uyandırmaya çalışıyorsun ben ise göğsümden koparıp uyutmaya çalışıyorum:)))hep göğsümde durmak istiyor
ne kadar guzel yaa masallahh.. :1rolleyes:
kıme benzıyor bebiş, saçlımı ?.. doğumdan bu yana kac defa banyo yaptırdın ?
daha ıkı haftalık ama yınede bu zaman ıcınde agladıgında ofladıgın sıkıldıgın oldumu?.. :icecream:
tahmın ettıgın gıbı mı bazı seyler.. yanı karnındayken nasıl olcagını hayal edıyordun sımdı nasıl ?.. yuzu olsun herseyı yanı ?..
Bende gögüs sarkması pek olmadı. Bazıları emzirmeyi bırakınca içi tamaman boşalıyor diyorlar. Benimkilerde çok belirgin bir şey yok. Emzirmekten sarksa benimkiler sarkardı. Emzirirken ne bulduysam yedim. Çokta iştahlıyımdır. Bir de emzirme mazereti olunca daha da çok yedim ama emzirmek çok kilo verdiriyor.
58 le hamile kaldım. 71 le doğuma girdim. Emzirirken 56 kiloya kadar düştüm(Bir yıl içinde) . 58,5 la tekrar hamile kaldım 70,5 kiloyum. İnşallah bu seferde kilolarımı rahat veririm. Annelik öyle bir şeyki, öyle bir koşuşturmaca içine giriyorsunuz ki bütün bunlar zaten umrunuzda olmuyor. Yeter ki eşiniz size destek olsun ve kendiniz güzel hissettirsin.
Yalnız sizi uyarıyım. Bazı patavatsız insanlar çıkıp sanki biz bilmiyormuşuz gibi ikide bir kilo aldığınızı söyleyip moralinizi bozabilir. Bana denk gelmişti böylesi.
canım o kadar güzel bişey ki.alıyorum kucağıma bakmaya dokunmaya kıyamıyorum.kokluyorum öpüyorum onu.ağlamasına dayanamıyorum.ellerini tutuyorum rahatlıyor.emerken elimi tutuyor dayanamıyorum içim gidiyor.banyo yaparken de ellerini avucuma alıyorum rahatlıyor.uykuyu çok severdim eskiden şimdi 2-3 saatlik uykularla ayaktayım ama hiç önemli degil.uykuda bile olsam az bir sesine uyanıveriyorum.çok güzel bir şey anne olmak
bana benziyor.acayip saçlı doğdu.saymadım ama göbeği düşmeden başladık banyo yaptırmaya ve ger gün yaptırdık bi dün yaptırmadık.
ağladığında bişe yapamamaktan ofladım ama bebişimden dolayı asla.
canım bana da diyorlar şuan....içinde 1 tane daha mı unuttular diyorlar...sen ne olmuşsun böyle diyorlar...ama ben zaten hemilelikte çok kilo aldım 17-18 kg..heen gidemezki hepsi ne bekliyor insanlar....