Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldım..aldımm..doğum tarihini aldımmmmm...:teytey:09/09/2008 sabah 08:00:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2
ınternette bu vıdeoları gordukten sonra bende yapmak ıstedım ama malesefffff...
ıste tam o hareketlerı cekmek lazım 7 saat boyunca bol bol oynamıs tam cekmelık :)..
kızlar ya sımdı bır dogum vıdeosu ızledım kadın o kadar agladı sevıncten bende onunla bırlıkte hungur hungur agladım.ben cok sulu goz oldum ya dogumdada boyle ıkı gozum ıkı cesme aglarsam cok komık olucagımı dusunuyorum yaaa:çok üzgünüm:
http://www.hamilelik.tv/dogum/yagizcamlibel.html
bende aynı bu kadın gıbı olucam sanırım...
Aldım..aldımm..doğum tarihini aldımmmmm...:teytey:09/09/2008 sabah 08:00:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2
ya bu vıdeo cıkmıyor duygu ?...
merak ettım bende.. dun bır kac vıdeo da ben ızledım.. değişik seyler vardı..
mavili bende kamera almak ıstıyorum az kaldı hatırladım senın sayende.. :))
kızlar dogumdan ne kadar once agda yaptırmak lazım acaba ya?ben 5 gun kala falan yaptırayım dıyorum ama sız nasıl yapacaksınız?
Emel başından beri gitmeyle falan bir alakası yok bence yaa
doktorların genel tavrı böyle malesef.Bak ben ne diyorum sana 39. hafta oldum bugün beni 8 eylülde normal rutin muayeneye çağırdı,ne çatı muayenesi yaptı ne de nstye soktu şimdiye kadar ben de her gidişimde hastaneye 50ytl veriyorum.Sen canını sıkma canım,ben de hiç renkli ultrasonda görmedim bebeğimi,CDsi falan da yok aman ne gerek var yaa,işte ultrason çıktımız var bir iki tane o kadar.hep siyah-beyaz ama olsun bak az kaldı kanlı canlı görecez miniklerimizi inşallah..