Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sezeryanın anormalliğine inanmıyorum sonuçta bağıra çağıra bebeğini dünyaya getirmenin çok güzel bir tarafıda yok bence daha öncede dediğim gibi işinin ehli doktorlar yapıyorsa neden olmasın ayrıca yurt dışında sezeryan yapılmıyor kolay kolay biliyorum belçikada yaşayan arkadaşım tan 42 saat sancı çekmiş ve rahimde sorunlar oluşmuştu sezeryan la almak zorunda kaldılar bebeği fakat bebekte sorunlar oluştu beklediği için ve 6 ay kadar doktor kontrolünde oldu zavallım şuan iyi ama annede bebekte çok sorun yaşamış oldu ayrıca ingilterede yaşayan bir arkadaşım var oda 37 saat sancı çekti nrmal doğum yaptırdılar sonunda onda da annede rahimde sorunlar oluştu ayrıca bebeğin sıkışması nedeni ile bir kolunda hissizlikmi ne bişey olmuştu 1 yaşına gelene kadar fizyoterapi gördü şuan iyi ama annede bebekte çekti bunu bu tarz olaylarıda göz ardı etmek lazım
betül ordamısın cnm? ay bana acayip heyecan bastı yaklaşık 10 saat snr doğum yapıcam ya inanamıyorum hala
kız mürekkep(adını hatırlayamadım) sen böyle filozof filozof konuşuyon ya bayılıyorum brda
ne bilmiş hatunsun sen yaww...kız ne nötrası,ne kaosu,ne statükosu anam türkçe konuuş:roflol:
Biskotin / seninde adını hatırlAYAMADIM/
CANIM...
hadi allahım bir avazda kurtarsın,sağlıkla kucakla bebeğini inşallah..a.s.
müjdeli haberini bekliyoruz.Heyecan,panik,korkmak yokk 10 saat sonra sen bir anne olacaksın,meleğin kollarında olacak ne mutlu sana,darısı da başımıza.
betül ordamısın cnm? ay bana acayip heyecan bastı yaklaşık 10 saat snr doğum yapıcam ya inanamıyorum hala
Sağlıkla gelsinler tabi Umutcum...Hepimizinki inşallahh
Sen ne mezunusun canım?kendini baya gelirmişsin birikiminden ve kendini ifade edişinden belli,ben senin yazılarını okuyup okuyup kopuyorum burda...Allah iyiliğini versin çok hoşsun valla..
sedacım bu gönderdiğin linki ben de okudum burda da
sezeryanı öven bir ifade var bence.
ama ben zaten söyledim canım sezeryan olmak için illa bir sorun olması gerekmiyor tabiki
...ama anne adayının korkuları vardır psikolojisini hazırlayamamıştır yapamam der ya da herkesin acı eşiği farklıdır ona da saygı duymak lazım tabiki çünkü normal doğumda ne ebe ne de doktor ancak annenin kendisinin çabasıyla sağlıklı ve acısız bir doğum oluyor,benim doktorum biz normal doğumlarda mucizeler yaratmıyoruz baş oyuncu annenin kendisi oluyor diyor. ben de şu an normal doğumdan tırsmıyor değilim hani... bak aynen böyle yazmışım...
hem biz burda gerginlik yaratmıyoruzki durumumuzla ilgili,(çünkü hepimizin artık karnı burnunda) bir konuyu tartışıyoruz...konuştukça bilgileniriz,kararlarımız kesinleşir..
cok gecmis olsun canim ,insallah hersey yoluna girer ..iyi haberlerini alirsinizaz önce eşimin kuzeninden haber aldık,oda hamile ama benden 6 hafta küçüktü ve normal kontrole diye gittiğinde 2 cm açılma görmüş doktoru yatışını yapmışlar,ilaçlarla engellemeye çalışıyorlarmış erken doğumu(hiçbir şikayetide yoktu...şimdilik durdurmayı başarmışlar ama birkaç gece hastanede kalacakmış,yüreğimiz ağzımıza geldi valla
cok gecmis olsun canim ,insallah hersey yoluna girer ..iyi haberlerini alirsiniz
aynen tartismak amacli degil mesajlarim .. sadece herkes fikir alisverisi yapiyor ama soyle bisey varki nasil sezeryan olmak isteyene sakin olma derecesine konusmak yersizse ,normal dogum yapmak isteyenede kotu normal dogum olaylari anlatmak ,sezeryan temiz is,hicte aci cekemem ,avaz avaz bagiramam yada bebegime eziyet cektiremem gibi seyler soylemekte hos degil ..sonucta sezeryan olanda aci cekecek ,normal dogum yapanda ,bunu herkes biliyor ..herkes farkli aci cekicek ama hepimiz aci cekecegiz ,sonucta bebegimize kavusmak icin bu aciyi cekmek zorundayiz ,annelik bu iste ..kimse kimseyi etkilemesin ,isteyen istedigi sekilde acisini ceksin ve bebegine kavussun .. bende cok iyi sezeryan geciren kisilerde gordum ,cok kotu sezeryan gecirenlerde gordum ..bu arada ilk dogumum hic te kolay olmadi ama benim yan odamda ayni anda dogum yaptigim turk arkadasim 5 dakikada,dikissiz ,iki sancida cocugunu dogurup kucagina aldi ..bu isler hic belli olmuyor yani ..en onemlisi ne sekilde olursa olsun ,bebeklerimize sagsalim kavusmamiz ..
bu arada bu yaptigimiz konusmalari tartisma diye gormuyorum aksine fikir alisverisinde bulundugumuz icin daha verimli bir sohbet olusturdugumuzu dusunuyorum ..
Biskotin hayirlisiyla bebegine saglikla kavusursun insallah ,ne heyecanlisindir simdi ..mujdeli haberini bekliyoruz canim ..hadi hayirlisi