- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serennnn bacimmmmmmmm evde değilim annemdeyimmmmm
kizz
nuray ben de çalışamaz raporu aldım 35.haftadayken sadece vizite kağıdı götürdüm hastaneye giderken o kadar ..bana verilen herşeyin fotokopisini de kendime mutlaka aldım..çalışamaz raporunu da işyerine götürdm ayn gün o kadar canımmmm
Günaydın Arkadaşlar,
Aranızda göğüs kremi kullanan yok mu emzirme öncesindeki çatlamaları ve yara olmasını önlemek için.Kullananlar varsa tavsiyeleriniz nelerdir. Herkese güzel ve rahat bir gün diliyorum.:)
sereeeen kıs hani börek yiyecektk doğurmadan :asigim:
bak unutma heeee ben doğursam da gelecem börek yemeye sanaaa süt olur kıs süüüthihoyyythihoyyyt
Uyusukk esrammm heheheh
kizz serennnnnnn sen ne yapionn bakayimmmmmmmm
ebru sende evdesinn ohh vallaa..
nuraycım aslı sende kalsın sen şirkete fotokopisini ver zaten..ssk ya da şirket bildiriyor sanırım çünkü ben ssk ya bişey bildirmedim hiç..hastane değişikliğine gelince ben aynı hastaneden aldım raporları ama doktorlar benim de farklıydı her hangi bir sorun olmaz dediler bana da ilk raporu veren doktor izinde olduğu için farklı bir doktor çalışamaz raporu verdi sonuçta o da bir doktor skıntı olacağını sanmıyorum..
fotokopileri ver şirkete unutmaaaaa aslı sende kalsın ..tamam mı tatlımmm
Çokkkk sağollll ya , Allah razı olsun valla. Yazıyom ama arkadaşlar hiç görmüyo galiba :çok üzgünüm:
Kizlarr herkese günaydinnn benim gene keyfim yokkk bu seferde trombosit 88 e dşümüş ne yapacağim ben bilmiyorum. Kafam allah bullakkkkkkkkk.