Kizlarr herkese günaydinnn benim gene keyfim yokkk bu seferde trombosit 88 e dşümüş ne yapacağim ben bilmiyorum. Kafam allah bullakkkkkkkkk.
Ayten selam;
senin niye trombosit ölçüldü ki? Anestezi için falan mı ölçüldü de öğrendin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlarr herkese günaydinnn benim gene keyfim yokkk bu seferde trombosit 88 e dşümüş ne yapacağim ben bilmiyorum. Kafam allah bullakkkkkkkkk.
Aytege günaydinnn canim trombosit ne demekk yawwwwww
YAA BU KANIN AKMASINI DURUDURAN BİR MADDEYMİŞ. KANLA İLGİLİ YANİ. ŞİMDİ BEN MEDİKAL PARKTA YAPACAĞIMI DÜŞÜNÜYODUM ŞİMDİ BANA DİYORLARKİİİ SAKIN ÖZELDE YAPMAAA HERKANGİ BİR KOMPLİKASYONDAAA DEVLET HASTANESİ YADA TIPPP DAHA TEŞKİLATLI ORALARDA YAP DİYOR. BİRDE BURDAKİ MEDİKAL PARK AÇILALI 1 AY OLDU ONDAN DA TEREDDÜT EDİYORUM. ORANİZASYONLARINDA KOPUKLUK OLURMU DİYE KORKUYORUM... ALAHHIM BANA YARDIM ETTTTTTTTTTTTT:1no2:
Ayten selam;
senin niye trombosit ölçüldü ki? Anestezi için falan mı ölçüldü de öğrendin?
Ebuuuşşş
Tayinim belli oldu bugün hangi okula çıktığı ona bakıyorum okulu aricam şimdi
Eveet kuzularınızı okuturum artık,benim okula yazdırın,mum gibi yaparım onları muuum...
ana dilleri gibi İngilizce öğretiim onlara...Şakır şakır vallaaa....
kizzzzzzz sende mi antalyada yasionnn anaaaaa
bende medikalde düşünüyom ama herkes ssk yada devleti öneriyooo
bu arda antalyanin neresinde canimnmm
vay be sonunda bi hemşerii buldummm
:teytey:
Esracım hoş geldin canımgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
bende geldimmmmmmmmmmm
ayşecim ebrucum valla msj uyandım öyle yorulmuşumki
akşam tabiki uykuyok sızmışımmmm
amma biti çok şükürrrrrrrrr
anaaaaaaaaa sendemi antalyadasin ben çevreyoluna yakin oturuyorum
realin ilerisinde... Banada herkesss medikal park yeni orda doğum yapma diyor aslinda ben bu güne kadar jinefem ibrahim beye gittim sigorta ile anlaşmalari bitince medikal paraka gittim 3 haftadir haftada bir kere olmak üzere. Işteee ben de ne yapacağimi bilmiyorum sen kime gittin , nerde oturuyosun ayşecim.
Ayten geçmiş olsun canım...
ne olacak peki şimdi,senin normal doğummu yapman gerekiyor bu durumda sezeryan olamikmısın yani??*
kizz bende realin o tarafta oturuomm örnek ekmek firini var ya orda işte canimm......
Valla ben ssk mustafa beye gidiyorumm iyibi doktor bi kaç arkadaşim ona gitti öneri üzerine gittim ve memnunum özeline gidiyorum ama tahlilleri ssk yaptiriyomm.....
Valla daha yeni bi arkadaşim doğum yapti ssk çok iyi dedi bi sorun yok korkmayin dedi.. Ebeler falan iyimiş dr iyi dediler ....