Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
newlife sana günaydın canım..bebişlerin akciğer gelişimi 38. haftada tamamlanıyormuş..dün böyle söyledi dr..o zamana kadar gelmesinler azıcık daha beklesinler riskli haftalardaymışız canım..
Ben onun akciğerleyini yeysemmmm..hıı..nolcak o zamannnnnnngamyoncuiremsu
Ben onun akciğerleyini yeysemmmm..hıı..nolcak o zamannnnnnngamyoncuiremsu
cokacimcoook edett yemek lasım annesii bunları...hakketen bende artık tırlattın tırliicam..allah başka dert vermesin...ama dünmisafirlikteydik..ruhumu teslim ediyorum sandım sıkıldım terler boşanıyo iki dkka ayağımı aşşada kalsa oluyrum davul kimibenneyaptımki..ordakı hanımlar dmemezmi inmiş göbeğin doğurursun yakında aman dedim millete muhabbetolsun..zaten nazardan zoruyudum kendimi okudum durdum..yani aslında fıttırdımm-tatlicadiarzu-
Şu son günler hiç geçmiycek gibi geliyo bana..sanki takvimler durduuuuuu..Allahım sağlıklı sıhatli kucağımıza aldığımız günleride tez zamanda gösterir inşallahhhhh:Saruboceq:
merhaba kızlar;
bende senın gıbı dusunuyorum newlife, cok sabırsızlanıyorum kollarıma almak ıstıyorum artık ama.. gamyoncuiremsu
onumde bunları dusunmeme bır engel var 12 gun sonra sınavım var.. ona gırmeye mecburum.. hazırlanıyorum bıraz olsun oyle oyalanıyorum işte... benneyaptımki
günaydın tümm eylül annişlerine..hepiniz iyisinizdir inşAllah..
güldencim yazını okurken çok duygulandım Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişine canım inşAllah güzel haberlerini okuruz buradan ve bebişinin resmine bakarız..Allaha emanet olun canım..hiç moralini bozma olur mu tatlı bebişini kucaklayacaksın Allahın izniyle..
biz de dün kontrole gitmiştik..ultrasondan mı rahtasız oldu nedir bilmiyorum, bebişim şu hıçkırık mı acaba dediğimiz hareketini yapmaya başladı..ama bir iki kez değil..20 yi geçti hala karnımı hoplatıyor..
hemen nst ye yolladı dr.um..orada da devam etti aynı hareketi..karnımın dışından bile belli oluyordu yanii.. ki ben o derece kocaman can yakıcı hareket falan hiç hissetmiyorum normalde..nst sonucu alınamadı tabii hıçkırığın sesinden..
sonra bana serum bağladılar.. bebiş, serum bitince sakinleştii çok şükür ve nst sonucumuz da iyi çıktı..şimdilik bi problem yok..
ama maalesef başını yine yukarı döndürmüş.. şu saatten sonra artık dönemez demişti dr. bile şaşırdı iki kez nasıl döndürmüş kendini acaba diye..ama ben dönme hareketi falan da hissetmedim..yavaş yavaş dönüyo galiba yaramaz :CüvCüv:
ayrıca plesanta yaşlanıyormuş yavaş yavaş, doğumun yaklaştığının göstergesiymiş..eylülün ilk haftası sezeryan olur dedi dr..tabii o zamana kadar yine dönmezse.. kg.su da 2800- 3000 civarı dedi dr.um..
her dakika sağa sola dönme ihtiyacı duyuyorum acaba bundan dolayı bebek rahatsız oluyormudur bunuda çok merak ediyorum
Mervecim dün merak etmiştim bende seni neler olmuş neler meğersem valla o hıçkırık dediğin olay benimkindede çok var sürekli bıdığımı hıçkırık tutuyo bende endişe ediyorum rahatsızmı oluyo acaba diye,ama şükürler olsun bi problem yokmuş çok sevindim canım ama seninki yine dönmüş ona şaşırdım valla dr.mesela banada bu vakitten sonra dönmez demişti ama demek seninki çok hareketli durduğu yerde duramıyo,hayırlısı olsun güzelim inşallah hepimiz kazasız belasız kurtuluruz ve bebişlerimizde durabildiği kadar dururlar,biliyomusun sanki bende sezeryan yapacakmışım gibi geliyo çok istiyorum ya normal olsun diye ama dediğim gibi hakkımızda hayırlısı,bu arada maşallah bebişine kocaman olmuş
Kızlar bende doğurmak istiyorum, ve onu çok merak ediyorum...
hele benim haftamda sorunsuz doğum örneklerini okudukca dahada heyecanlanıyorum.hihoyyytAma tabii 38. haftada tam gelişirmiş ciğerler...Bebekten bebeğe değişiyor sanırım bu, 35+5 de bile hiç küveze girmeyen bebek var maşallah..benim arkadaşımın bebeği 39. haftada doğmasına ramen 10 gün küvezde kaldı nefes alamamış..Tabi bu çok uç bir örnekti...Bu tür şeyler hep değişken olabiliyor...Tansiyonum yüznden bebeğe bişey olucak diye korkuyorum...
Benim 25 günüm kalmış takvime göre..koca 25 gün nasıl geçer söylesenize?:sm_confused:
hadi sezeryan yapacağı için 7 gün önceden alsa diyelim, 18 gün kalıyor..sabrediyorum.:CüvCüv: